Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(i_like_coffee @ 2013 08 31, 16:14)
Merginos,

Mano vestuvės jau praėjo, tad noriu perspėti planuojančias savo šventę apie fotografę Živilę Gerulaitienę. Kai aš gavau iš jos mūsų vestuvines nuotraukas, tai neturėjau net žodžių... buvau žiauriai neigiamai nustebinta tokiu atmestinu darbu, daug galiu pasakoti apie tai, kokio buvo siaubingos nuotraukos... bet paskutinis lašas buvo, kai pamačiau ant CD viršelio nuotrauka, kur ryškiai matėsi purvinos suknelės vietos... kaip žmogus, kuris vadina save "profesionale" gali nesuredaguoti nors tos nuotraukos, kurią deda ant viršelio???
Po kelių mėnesių buvo pažįstamų vestuvės, kurie jau buvo senai ją užsisakę ir neturėjo laiko ieškoti kito laisvo fotografo... nenuostabu, kad rezultatas buvo toks pat..
Po metų vyko draugės vestuvės, ji pakvietė tą pačią Živilę (dėl savo tam tikrų priežasčių). Kaip ir visi kiti, po savaitės beveik jau gavo nuotraukas ir ... norite pasijuokti? Įmėtė man į flešiuką visas vestuvines nuotraukas, kurias padarė ir svečiai, ir pati "profesionali fotografė" Živilė, atsisėdome su draugais žiūrėti, peržiūrėjome visas nuotraukas ir 1 draugas klausia: "O kur gi profesionalios nuotraukos?" Atsakiau, kad jau peržiūrėjome visas... Ar nejuokinga, kad paprastų žmonių nuotraukos, darytos ne profesionalais, tiesiog gera kamera, niekuo nesiskiria nuo tų, kurias padarė "profesionali fotografė".

O tai rinkdamiesi ją nejau nematėte jos darbų? Juk negali darbai rodomi klientams skirtis nuo to, ką jūs gavote.
Atsakyti
QUOTE(i_like_coffee @ 2013 08 31, 14:14)
Merginos,

Po kelių mėnesių buvo pažįstamų vestuvės, kurie jau buvo senai ją užsisakę ir neturėjo laiko ieškoti kito laisvo fotografo... nenuostabu, kad rezultatas buvo toks pat..
Po metų vyko draugės vestuvės, ji pakvietė tą pačią Živilę (dėl savo tam tikrų priežasčių). Kaip ir visi kiti, po savaitės beveik jau gavo nuotraukas ir ... norite pasijuokti? Įmėtė man į flešiuką visas vestuvines nuotraukas, kurias padarė ir svečiai, ir pati "profesionali fotografė" Živilė, atsisėdome su draugais žiūrėti, peržiūrėjome visas nuotraukas ir 1 draugas klausia: "O kur gi profesionalios nuotraukos?" Atsakiau, kad jau peržiūrėjome visas... Ar nejuokinga, kad paprastų žmonių nuotraukos, darytos ne profesionalais, tiesiog gera kamera, niekuo nesiskiria nuo tų, kurias padarė "profesionali fotografė".

Tai tik dar kartą patvirtina komunikavimo svarbą. Juk jei būtumei su pažystamais ir drauge pasikalbėjusi iki jų vestuvių, fiasko dėl vestuvinių foto nors jie nebūtų patyrę.
Mano nuomone, idealiausia kai pats pakliūni į kokias vestuves, pamatai fotografo darbo stilių, bendravimo manierą, vėliau darbo rezultatus ir įvertini ar tai tau priimtina. Tuomet gali būti tikras dėl savo pasirinkimo. Bet jeigu nėra tokios galimybės tiesiog būtina kuo daugiau domėtis: kalbėtis, skaityti, žiūrėti... Nepatingėti ir pavaikščioti į susitikimus su fotografais tam, kad pasirinktum tinkamiausia, geriausią SAU fotografą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tukituk: 01 rugsėjo 2013 - 09:07
Mes pasirinkome fotografą Gedą Girdvainį. Nusivilti neteko - nuotraukos šiltos, romantiškos ir subtilios, foto gavome greičiau nei buvo numatyta sutartyje ir šiaip pats Gedas šiltas žmogus 4u.gif šventės metu jautėmės atsipalaidavę ir laimingi, tai atsispindi ir nuotraukose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liana_k: 03 rugsėjo 2013 - 07:43
https://www.facebook...1...e=1

kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siauliete Daiva Kiele, niekada neapsigailejome ja pasirinke musu vestuviu fotografe, pries pora menesiu ji fotografavo ir musu sunelio krisktynas, tik dar karta pateisino profesionalios fotografes varda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos, savo vestuvems naudojomos fotografo Manto Viciaus paslaugomis. Labai malonus zmogus. Kas svarbiausia, stengiasi fiksuoti svarbiausias akimirkas is sono, o ne lenda i kadra. Zodziu, tikrai rekomenduoju smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(tukituk @ 2013 09 01, 09:06)
Tai tik dar kartą patvirtina komunikavimo svarbą. Juk jei būtumei su pažystamais ir drauge pasikalbėjusi iki jų vestuvių, fiasko dėl vestuvinių foto nors jie nebūtų patyrę.
Mano nuomone, idealiausia kai pats pakliūni į kokias vestuves, pamatai fotografo darbo stilių, bendravimo manierą, vėliau darbo rezultatus ir įvertini ar tai tau priimtina. Tuomet gali būti tikras dėl savo pasirinkimo. Bet jeigu nėra tokios galimybės tiesiog būtina kuo daugiau domėtis: kalbėtis, skaityti, žiūrėti... Nepatingėti ir pavaikščioti į susitikimus su fotografais tam, kad pasirinktum tinkamiausia, geriausią SAU fotografą.

Sveikos,
Mes būtent taip ir padarėm, peržiūrėjom l. daug fotografų svetainių, buvom susitikę su 3 fotografais. Manau atradom savo variantą, pasirinkom fotografą Vaidą Garlą. Mums labai patiko jo rodyti darbai, kelias vestuves peržiūrėjom ir visas, nuo pradžių iki galo, pamatėm ne tik atrinktas, skirtas reklamai nuotraukas, bet ir vestuvių visumą. Be to su juo buvo labai paprasta bendrauti, gavom atsakymus į visus mums rūpimus klausimus.
Taip, iš tikrųjų, nelengva rinktis iš tokios galybės fotografų... Vien šitame forume tiek visokių nuomonių, didelį darbą padarėm doh.gif Ir viskas tik dėl to, kad labai norisi, jog šventės akimirkos būtų nepriekaištingai užfiksuotos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuce11: 08 rugsėjo 2013 - 19:48
merginos, turiu dilema. negaliu apsispresti, kuri fotografa issirinkt. renkuosi tarp dvieju
http://www.fotopastele.lt/ ir http://www.mildavasile.com/ zinau, kad labai skirtingi stiliai smile.gif, todel ir sunku apsispresti. labiau linkstu prie mildos. ka manot? patarkit. aciu.
Atsakyti
QUOTE(gerdavel @ 2013 09 10, 21:20)
renkuosi tarp dvieju
ka manot? patarkit. aciu.

Aš rinkčiausi fotopastelę būtent dėl to, kad man labiau patinka jų fotografavimo stilius. Gal net galėčiau pasakyti, kad jie geriau tvarkosi su spalvomis. Nors, jei jauti malonumą žiūrėdama į Mildos fotografijas, rinkis jos. Čia labiau skonio reikalas, nes abiems atvejais darbai yra profesionaliai pateikiami ir kokybiški.
Atsakyti
QUOTE(gerdavel @ 2013 09 10, 20:20)
merginos, turiu dilema. negaliu apsispresti, kuri fotografa issirinkt. renkuosi tarp dvieju
http://www.fotopastele.lt/  ir http://www.mildavasile.com/ zinau, kad labai skirtingi stiliai smile.gif, todel ir sunku apsispresti. labiau linkstu prie mildos. ka manot? patarkit. aciu.

drauges vestuvese buvo fotopastele, tai tikiu, kad foto bus super, bet jau ju bendravimo lygis doh.gif doh.gif tai patyliu doh.gif jei nenorite nervuotis savo vestuviu diena (kaip atsitiko mano draugei) del fotografu tai ju patariu nesisamdyti schmoll.gif
beja cia ne pirmas blogas atsiliepimas kuri girdejau/zinau apie juos, nes viena pazistama ju atsisake dar pries vestuves, nes buvo pasibaisejusi ju bendravimo stiliumi, jei net susitariant del susitikimu galejo metyti ragelius Fotopastele doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 09 11, 09:56)
drauges vestuvese buvo fotopastele, tai tikiu, kad foto bus super, bet jau ju bendravimo lygis doh.gif  doh.gif tai patyliu doh.gif jei nenorite nervuotis savo vestuviu diena (kaip atsitiko mano draugei) del fotografu tai ju patariu nesisamdyti schmoll.gif
beja cia ne pirmas blogas atsiliepimas kuri girdejau/zinau apie juos, nes viena pazistama ju atsisake dar pries vestuves, nes buvo pasibaisejusi ju bendravimo stiliumi, jei net susitariant del susitikimu galejo metyti ragelius Fotopastele doh.gif  doh.gif

Oho, nieko sau unsure.gif
Atsakyti
Jeigu galit skirti pinigu tiek, kad net planuojat uzsisakyt fotopastele, tai dar pagalvokit, nes uz tokius pinigus tikrai galit is daug ko rinktis 4u.gif
Atsakyti