Sveikos
Prisijungiu prie jūsų pokalbių temos.
Mūsų vestuvių fotografas buvo tikrai fainas. Neieškojom labai brangaus, nes plius turėjom operatorių fantastišką. Pamatę nuotraukas tikrai apsidžiaugėme Mačiau rašėt, kad jums daug 500, 300, o ką mums kalbėti, kai jų 2000 ? Taip, tikrai, ir dabar, aš pati būdama fotografė, suprantu, kodėl jų tiek daug kartais reikia Gal jos kai kurios ir vienodos, bet kai daraisi albumą, gali išsirinkti geriausią, nes visgi emocijos, jos skirtingos kiekvienoje nuotraukoje Aš džiaugiuosi, kad iš tiek daug galėjom atrinkti pačias pačiausias ir prisiminti viską, pagyventi ta diena, nes įamžinta kiekviena akimirka. Aš pati rugpjūtį fotografuosiu vestuves ir tikiuosi jaunavedžiams patiksiu ir įtiksiu su savo darbu
QUOTE(Linutiukė @ 2013 07 31, 14:20)
Sveikos
Mūsų vestuvių fotografas buvo tikrai fainas. Neieškojom labai brangaus, nes plius turėjom operatorių fantastišką. Pamatę nuotraukas tikrai apsidžiaugėme Mačiau rašėt, kad jums daug 500, 300, o ką mums kalbėti, kai jų 2000 ? Taip, tikrai, ir dabar, aš pati būdama fotografė, suprantu, kodėl jų tiek daug kartais reikia Gal jos kai kurios ir vienodos, bet kai daraisi albumą, gali išsirinkti geriausią, nes visgi emocijos, jos skirtingos kiekvienoje nuotraukoje Aš džiaugiuosi, kad iš tiek daug galėjom atrinkti pačias pačiausias ir prisiminti viską, pagyventi ta diena, nes įamžinta kiekviena akimirka. Aš pati rugpjūtį fotografuosiu vestuves ir tikiuosi jaunavedžiams patiksiu ir įtiksiu su savo darbu
2000 nuotraukų?
Atsiprašau, bet tai nenormalu, o ir fotografas neturi nė skonio, nė kokių nors sugebėjimų atrinkti nuotraukas..
QUOTE(FotografasLukas @ 2013 07 31, 15:09)
2000 nuotraukų?
Atsiprašau, bet tai nenormalu, o ir fotografas neturi nė skonio, nė kokių nors sugebėjimų atrinkti nuotraukas..
Šiaip negražu kalbėti apie žmogų, kurio nepažįstat ir kurio darbų nematėt
Be to, kiekvienas yra susikūręs savo strategiją. Jis įamžino kiekvieną žingsnį, dėl to esam labai patenkinti. Skaičius 2000 duoda savo skaitant, bet žiūrint - kitaip O fotografas tikrai geras, nekiekvienas sugeba visą dieną ir pusė nakties išbūti, bei neparodyti nuovargio + pateikti tikrai gražias nuotraukas Nenuvertinkite nematęs ir nežinodamas Be to kiekvieno skonis skirtingas, gal Jums ir nepatiktų, o kitam pasirodytų be galo gražu,taip kad, kiek žmonių, tiek nuomonių Kas iš to būna, jei sumoka tūkstančius, o gauna atsiprašant š....
QUOTE(FotografasLukas @ 2013 07 31, 15:27)
Sumokėt tūkstančius ir nieko gero negaut - dar to istorijoj negirdėjęs
Tūkstančiais neskaitau iki 1500Lt.
O kad ir kokios nuotraukos tvarkingos būtų, 2000 sutvarkytų?
Jei pati fotografuojate, turit suprast kaip tai yra.
Tūkstančiais neskaitau iki 1500Lt.
O kad ir kokios nuotraukos tvarkingos būtų, 2000 sutvarkytų?
Jei pati fotografuojate, turit suprast kaip tai yra.
O aš girdėjusi, man tūkstantis yra tūkstantis, jis gatvėj nesimėto, todėl vertinu
Fotografuoju ir suprantu, nes neatiduodu klientams nesutvarkytų nuotraukų Kiekvieną jų kruopščiai sutvarkau, nes kiekvienas nori turėti gražų prisiminimą, ryškų ar tokį, kokio pageidauja
Jis ilgai mums nuotraukų nedavė, visas sutvarkė !
Tai gal malonėtumėte, Linutiuke, įvardinti minėtą fotografą? Smalsu pamatyti kokie jo darbai.
QUOTE(Ajatara @ 2013 07 31, 15:32)
Tai gal malonėtumėte, Linutiuke, įvardinti minėtą fotografą? Smalsu pamatyti kokie jo darbai.
Žinoma Tik nemanau, kad rasite internete jo darbų, nes mes grynai jį radom per pažistamus ir tik susitikus bendravom, žiūrėjom bet pabandykit, gal pavyks rasti Aleksą Jaunių
Kas per fotografas jei darbų neturi kur net pasižiūrėti. Tai kaip jį rinktis? pagal gražias akis? Man tai absurdas čia
QUOTE(moony @ 2013 07 31, 16:01)
Kas per fotografas jei darbų neturi kur net pasižiūrėti. Tai kaip jį rinktis? pagal gražias akis? Man tai absurdas čia
Kas sakė, kad jis jų neturi. Susiskambinkit, susitikit ir parodys. Gal tiesiog jis nenori reklamuotis ar dar dėl kažkokios priežasties jų neįkelia. O gal ir įkelia, netas visagalis, kas nori tas randa tiesiog mes jo nuotraukas pamatėm susitikę Jetus jetus, koks nepasitenkinimas dėl tokio dalyko Reikia kaip tik džiaugtis, kad visokių žmonių ir savo srities žinovų yra ir turime iš ko pasirinkti
QUOTE(Linutiukė @ 2013 07 31, 15:45)
Kas sakė, kad jis jų neturi. Susiskambinkit, susitikit ir parodys. Gal tiesiog jis nenori reklamuotis ar dar dėl kažkokios priežasties jų neįkelia. O gal ir įkelia, netas visagalis, kas nori tas randa tiesiog mes jo nuotraukas pamatėm susitikę Jetus jetus, koks nepasitenkinimas dėl tokio dalyko Reikia kaip tik džiaugtis, kad visokių žmonių ir savo srities žinovų yra ir turime iš ko pasirinkti
tik norejau pamatyti, o ne sakyti kazka uz akiu. Nenorite parodyti nereikia. Sunku sprest nepamacius, arba lekt neaisku kur. tiesiog normalaus smalsumo vedama norejau paziuret:)