Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Sveikos nuo fotografų gausos, tikrai raipsta akys. O gal žinote Mažeikių raj gerų fotografų. Kurie tikrai išmanytų savo darbą?
Atsakyti
Nesulaukiau jokių komentarų apie fotoplunksna.lt, nors man ju nuotraukos jau seniai seniai patinka. Nuvažiavom į svečius pakalbėti ir laaaabai jie patys patiko thumbup.gif fotografuoja jie dviese (seima). Labai silti, malonus zmones, su kuriais labai paprasta bendrauti - tai labai svarbu fotosesijos metu. Dave daug ivairiu patarimu, pasikoregavom net visa dienos plana. Sudarem su jais sutarti ir manau, kad tai bus vienas geriausiu pasirinkimu musu vestuvese smile.gif dar aisku butinai parasysiu po vestuviu, kai gausiu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irm4 @ 2013 07 24, 15:12)
Nesulaukiau jokių komentarų apie fotoplunksna.lt, nors man ju nuotraukos jau seniai seniai patinka. Nuvažiavom į svečius pakalbėti ir laaaabai jie patys patiko  thumbup.gif  fotografuoja jie dviese (seima). Labai silti, malonus zmones, su kuriais labai paprasta bendrauti - tai labai svarbu fotosesijos metu. Dave daug ivairiu patarimu, pasikoregavom net visa dienos plana. Sudarem su jais sutarti ir manau, kad tai bus vienas geriausiu pasirinkimu musu vestuvese  smile.gif  dar aisku butinai parasysiu po vestuviu, kai gausiu nuotraukas  smile.gif

Sveika, na as apie juos nieko nezinau, bet nuotraukos ju grazios, o gal gali pasakyt kiek jie ima?
Atsakyti
QUOTE(Miglionka @ 2013 07 24, 16:58)
Sveika, na as apie juos nieko nezinau, bet nuotraukos ju grazios, o gal gali pasakyt kiek jie ima?

Mes mokėsim 3000 lt (8h fotosesijos nuo pasiruosimo iki sventes pradzios, fotoknyga, fotofilmas).
Atsakyti
Sveikutes, o gal kas kas buvot susidure su otografais www.tadiena.lt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitama @ 2013 07 17, 13:31)
Audrius Kairys buvo mūsų vestuvių fotografas.
Jis ne tik nesugebėjo mums padaryti nuotraukų per metus (terminas buvo 4mėnesiai),
bet ir visą laiką vedžiojo už nosies: "jau kitą savaitę, jau už mėnesio".
Padarėme klaidą, sutartį pasirašėme dėl vaizdo nors žodžių buvom sutarę kitus konkrečius dalykus, ir pinigus sumokėjome iš anksto.

Nerekomenduoju šio fotografo, nes jis neatsakingas ir nepatikimas.

Žinau ir kitų porų, kurios nukentėjo nuo šio žmogaus.

Fotografas internete:
Puslapis: www.auders.lt

Mes taip pat turejome panasiu nemalonumu su siuo fotografu. Nuotraukas per visokius piktumus gavome tik po pusmecio, nors sutartyje buvo nurodyti 4 menesiai. Sudetinga buvo su fotografu susisiekti tiek pries pat vestuves tiek ir po ju, i skambucius ar zinutes paprasciausiai neatsakydavo ir neperskambindavo.
Atsakyti
QUOTE(Vaisine @ 2013 07 26, 15:29)
Sveikutes, o gal kas kas buvot susidure su otografais www.tadiena.lt ? ax.gif

jie fotografavo musu svente, puslapyje yra ir mano nuotrauku, tada pries 3 metus likau patenkinta, ir dabar patenkinta kaip mane neupaveikslavo, bet jau siai dienai kai su fotografija draugauju pati nesirinkciau ju, nes truksta romantiskumo is ju jie labiau santurus, ir kazkiap ideju jokiu nepasiule, mano portretiniu nuotrauku nepadare, su mama nenufotografavo, kazkaip kai tiek surmulio ir emociju kartais pamirsti apie paprastus dalykus, labai liudziu neturint nuotraukos su mama.Manau, kad jie galejo atsiklaust ar nenorite su mama nusifotografuot, nors gal ir klystu . o siaip dabar del kokybes nesirinkciau:)sunku paaiskint konkreciai, aj dar nepataiso, nesako itrauk pilvuka ar issitiesk, o manau turetu. o zmones jie faini . Dirbasi lengvai. Jei patinak nuotraukos padarykite priesvestuvine ir jei patinka kaip jie iamzina -pirmyn. As taip ir pasirinkau , ir dabar ziuriu i priesvestuvine, labai geri kadrai:) ir as grazi
Atsakyti
o kokią įsimintiną idėją fotosesijai jums pasiūlė fotografai?smile.gif Dabar pati galvoju ar pačiai kažką sugalvot ar laukti kol mano fotografas pasiūlys...
Atsakyti
QUOTE(Galadreile @ 2013 07 28, 14:05)
o kokią įsimintiną idėją fotosesijai jums pasiūlė fotografai?smile.gif Dabar pati galvoju ar pačiai kažką sugalvot ar laukti kol mano fotografas pasiūlys...

cia nuo fotografu priklauso, musu nieko nesiule atsiunte kruva nuorodu, rinkites ko norite kas tinka verysad.gif as pati daug visko buvau primasciusi, bet del ypac blogo oro mazai ka igyvendinome verysad.gif
Atsakyti
Dziaugemes, kad Saulius Petrauskas sutiko mus fotografuoti likus vos pora dienu iki vestuviu. Po poros valandu pokalbio buvau rami, nes tikejau, kad resultatu nenusivilsim. Didziaja diena nesijautem perdaug varginami fotografo, o puotos metu Saulius tapo nematomas taciau sugebejo iamzinti kiekviena visos dienos ir vakaro emocija (iki siol dziaugsmo asara nurieda skruostu) ir detale. Nenustebkit jai Saulius atvyks zymiai anksciau nei sutarta ir iskart imsis darbo, ir skubeti namo jis tikrai nesivers - atsidaves zmogus darbui ir tikrai nepraleis nieko. Iki siol gaunam begalybe pagyrimu del nuotrauku kokybes ir stiliaus...
Atsakyti
renkantis fotografą svarbu, ką jįs veiks jūsų vestuvių išvakarėse. pvz., mūsų fotgrafas išvakarėse fotkino 14 valandų vestuves, tai atitinkamai pas jį ir energijos bei nuotaikos buvo per mūsų vestuves...
Atsakyti
Sveikos, gal turite kokių atsiliepimų apie fotografę Viktoriją Straupienę (Mažeikiai). Ačiū
Atsakyti