Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(moony @ 2013 06 21, 11:15)
Iš patirties galiu pasakyti, kad geriau jau pasistengti ir "pasiburkuoti", kad ir dribtinai tarpusavyje nei vestuvių dieną nerodyti jokių emocijų, ir atrodyti kaip per laidotuves. Būna vestuvių kai jaunieji ne tik už rankų nenori susiimti, bet ir paprašius pasibučiuoti labai nustemba ir nenoriai tai daro, visą dieną vaikšto paniurę, atrodo pakasynas o ne vestuvės. Tokios jau tos Lietuviškos vestuvės, nors ne visos žinoma. Tada galvoji, kam išvis žmonės samdosi fotografus, moka pinigus jei net mažiausiai pastangų nenori įdėti gražiems prisiminimams. Fotografas padarys ar pasteblines ar sodrias ar dar kitokio stiliaus nuotraukas bet gi svarbiausia kas tose nuotraukose, kaip emociškai atrodo žmonės. Jei sunku prieš fotoaparatą, nesate tikri kaip išeis atsipalaiduot vestuvių dieną tai pasiimkite priešvestuvinę fotosesiją, kurios metu netik pabendrausite su fotografu bet ir pamatysite kaip jaučiatės, kaip elgiatės.

as viska puikiai suprantu smile.gif bet mes nenorejome jokio dirbtinumo,norejome naturaliu, ta diena is sirdies plustanciu jausmu, nuotraukos isejo puikios (mano akimis) manau svarbiausia, kad kiekvienam butu gerai ir maziau reikia kitu klausyti smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal turite atsiliepimų apie Audrių Turską? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta,

norejau paklausti, ka kalbate susitike su fotografu? Ko klausiate? I ka kreipiate demesi? Aktualu, nes nenoriu kazko pamirsti smile.gif

Dekui is anksto.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 07, 09:02)
Gal kaune galit parekomenduoti fotografa seimos-vaiko fotosesijai? Esame isbande ir kartoti nebenoretume fotoemocijos.lt , tadiena.lt , kanapeckas.lt

Pvz. VitaTamoliunePhoto

Tikrai rasit ir šeimyninių, ir vestuvinių ir kt. fotosesijų, kad pamatytumėt stilių.
Kainų nežinau. biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau po savo vestuvių, todėl galim drąsiai rekomenduoti Sivakoff. Likom laaaabai patenkinti jų nuotraukomis ir superine nuotaika visos dienos metu. Rezultatu likom daugiau negu patenkinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milada @ 2013 06 25, 14:12)
Sveiki dar karta,

norejau paklausti, ka kalbate susitike su fotografu? Ko klausiate? I ka kreipiate demesi? Aktualu, nes nenoriu kazko pamirsti smile.gif

Dekui is anksto.

Pamenu kai aš galvojau kokia ta turi būti fotosesija. Susirašiau su mėlynastigras, mat jie mus fotografavo, pasiklausiau kaip ir kas, tada jie patys pradėjo visko klausinėti, o aš galima sakyt atsidaviau į profesionalų rankas ir tikrai nei minutės nesigailėjau. Geras fotografas norintis padaryti geras foto, tikrai išsklaidys tavo visus nerimus ir pan. Jis išklausys ko tu nori, o paskui kurs pats, tsakant padės jums smile.gif Pvz mes kai kreipėmės į fotografus iš vis pasimetę buvom, nieko nežinojom ir realiai norėjom, kad tik įamžintų brangias mums akimirkas, bet palaipsniui fotografų dėka iš minimalių sąnaudų, laiko, bei galimybių sukurpėm kažką tokio ką dabar mielai su vyru pasižiūrim karts nuo karto ir nei trupučio nesigailim, kartotumėm dar ir dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 03 liepos 2013 - 08:11
gal yra atsiliepimų apie šiuos:
http://weddings.markandmigle.com/
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2013 07 03, 10:56)
gal yra atsiliepimų apie šiuos:
http://weddings.markandmigle.com/

Paprašykite serijų iš kokių 2 vestuvių. Bet man jie asmeniškai nepatinka. Labai ryškiai matosi, kad nekokybė taisoma photoshop'u. Kompozicija tikrai nebloga, bet tai mano nuomone vienintelis jų pliusas. Aišku, čia tik mano nuomonė, kiekvienas renkasi kas jam patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmkafe @ 2013 07 05, 13:13)
Paprašykite serijų iš kokių 2 vestuvių. Bet man jie asmeniškai nepatinka. Labai ryškiai matosi, kad nekokybė taisoma photoshop'u. Kompozicija tikrai nebloga, bet tai mano nuomone vienintelis jų pliusas. Aišku, čia tik mano nuomonė, kiekvienas renkasi kas jam patinka smile.gif

Matosi, kad didelė dalis nuotraukų čia daryta su juostiniu aparatu, tad su fotošopu tai neturi nieko bendro smile.gif
Atsakyti
Audrius Kairys buvo mūsų vestuvių fotografas.
Jis ne tik nesugebėjo mums padaryti nuotraukų per metus (terminas buvo 4mėnesiai),
bet ir visą laiką vedžiojo už nosies: "jau kitą savaitę, jau už mėnesio".
Padarėme klaidą, sutartį pasirašėme dėl vaizdo nors žodžių buvom sutarę kitus konkrečius dalykus, ir pinigus sumokėjome iš anksto.

Nerekomenduoju šio fotografo, nes jis neatsakingas ir nepatikimas.

Žinau ir kitų porų, kurios nukentėjo nuo šio žmogaus.

Fotografas internete:
Puslapis: www.auders.lt
Atsakyti
QUOTE(sigitama @ 2013 07 17, 13:31)
Audrius Kairys buvo mūsų vestuvių fotografas.
Jis ne tik nesugebėjo mums padaryti nuotraukų per metus (terminas buvo 4mėnesiai),
bet ir visą laiką vedžiojo už nosies: "jau kitą savaitę, jau už mėnesio".
Padarėme klaidą, sutartį pasirašėme dėl vaizdo nors žodžių buvom sutarę kitus konkrečius dalykus, ir pinigus sumokėjome iš anksto.

Nerekomenduoju šio fotografo, nes jis neatsakingas ir nepatikimas.

Žinau ir kitų porų, kurios nukentėjo nuo šio žmogaus.

Fotografas internete:
Puslapis: www.auders.lt

gaila kad zmogus taip dirba, nes nuotraukos tai man jo labai patiko verysad.gif
Atsakyti
Vakar pasiėmėm foto http://www.wed.lt/lt/profilis/id/7/. Rekomenduoju, nenusivyliau. Didelis pliusas, kad fotografuoja dviese - vyras su žmona, pas abu skirtingos idėjos, fotografavimo kampai. Nuotraukas, kaip ir buvom sutarę, gavom po 2 mėn. smile.gif Šilti, paprasti žmonės smile.gif
Atsakyti