QUOTE(Inutis @ 2013 06 18, 17:28)
Sveikos!
gal kas susiduret? neapsisprendziam kuriuos imti
Kaip jau kažkas ir patarė - susitikit, pasikalbėkit, galit pas abu užsisakyt priešvestuvinę, ir tada galutinai apsispręsit
juk ne tik pagal darbus, o ir pagal zmogu daznai renkames...
Papildyta:
QUOTE(Ajatara @ 2013 06 19, 19:48)
Užuojauta.
Dabar jūs laimingi tokias gavę, bet praeis kiek laiko ir pradėsite kitaip galvoti.
Jūs čia fotografei, ar nuotakai "įkąst" bandote?
nuotraukos tikrai nėra labai blogos, Jūs gal nesat mačiusi kai kurių "profų" darbų, kuriuos tikrai būtų gėda rodyt, juolab pasakant, kiek už tai sumokėta?
o ši fotografė dar mokosi, tobulėja, be to, žinokit, kartais tos pirmosios, netobulosios, nuotraukos emociškai yra kur kas svarbesnės, negu vėliau daug kartų atidirbtas "mechaniškas" darbas. Kita vertus, ne visi žmonės gali sau leisti įpirkti vienų ar kitų profų darbą. O gal jiems to ir nereikia. Tokiu atveju vargu ar bereikia čia užuojautą reikšt. Kaip gerai *agnyte* sako, svarbiausia, kad vyras geras
Beje, teka mano viena draugė. Ji tikrai galėtų sau leist ir babičius, ir fotopasteles ir etc., galetu kad ir visai savaitei juos samdytis. Betgi, zinokit, ji pasirinko paprasta, net nelabai zinoma fotografa, kuris uzfiksuos tik pačią ceremoniją. Pasikartosiu, čia kas kam svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Martynou @ 2013 06 19, 16:48)
Sveikos merginos,
Gal kuri susidūrėte su
http://www.sp-fotografija.lt/ ? Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus
Mano puskės vestuves fotkino
kiek žinau, ji nelabai liko patenkinta pačiu bendravimu ir tuo, kad nuotraukų labai ilgai neatidavė.. na, bet man tai darbai labai gražūs, nuotraukom priekaištų kaip ir neturiu nei aš, nei jie patys..