Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Laba diena,
velykoms esu nusižiūrėjusi pagaminti šokoladinį pyragą su traškiu migdolinės masės pertepimu. Su tokiu sluoksniu yra gaminamas tortas "Traškutis" Bijoloje. Tačiau niekur nerandu kaip tokią masę pasigaminti ar ten kažkoks specialus mišinys būna pirkti. Kadangi supermamose daug puikių šeimininkių norėjau jūsų pasiteirauti galbūt ką nors galėtumėte patarti apie tą traškią migdolinę masę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 03 18, 11:37)
Sveikos, klausiau jūsų patarimo ir štai mano tortukas.pažiūrėti cia

Neleidzia paziureti. Albumas apsaugotas slaptazodziu.
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Kazkada buvau išsisaugojusi Daividijos šampanini torčiuka, bet kai jau ruošiuosi pabandyti velykoms kepti tai neberandu recepčiuko kiek išžiūrėjau pirmam puslapyje sarašiuke nėra, o iš kompo man dingo dokumentai su receptais po neplanuoto kompo perinstaliavimo doh.gif
Bučiau laaabai dėkinga jei kas mesteltumėt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks22 @ 2013 03 18, 16:26)
Sveikos mergaitės smile.gif

Kazkada buvau išsisaugojusi Daividijos šampanini torčiuka, bet kai jau ruošiuosi pabandyti velykoms kepti tai neberandu recepčiuko kiek išžiūrėjau pirmam puslapyje sarašiuke nėra, o iš kompo man dingo dokumentai su receptais po neplanuoto kompo perinstaliavimo doh.gif
Bučiau laaabai dėkinga jei kas mesteltumėt smile.gif  4u.gif

Gal sis: Sampaninis Daividijos tortas?
Atsakyti
Labai atsiprašau mergytės. Ikeliu dar kartą savo šedevrus... paziureti cia

Gaminau pirmą karta
Atsakyti
QUOTE(mopsa @ 2013 03 12, 17:52)
Pasiūlykit kokį nesunkų, bet skanų šokoladinį tortą smile.gif

Ruošiuosi ir aš kepti šokoladini tortą. Norėtųsi kazka panašaus kaip kavinėse pardavinėję šokoladini tortą.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 03 18, 18:40)

Taip šitas thumbup.gif ačiu labai labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks22 @ 2013 03 18, 20:37)
Taip šitas  thumbup.gif  ačiu labai labai aciuks.gif

Prasom ir skanaus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2013 03 18, 15:27)
Sveikos,merginos,gal galetumete patarti koki tortuka-gaivu,sviesiu biskvitu,bet ,kad nebutu jokiu gabaliuku kreme g.gif  zodziu,atpuola visokie jogurtiniai su vaisiais,ar  su riesutais.Kol kas mano galvoje tik maskarpones surio tortas (pagal Kirbe) daugiau nieko neismastau,na,gal dar tas apelsininis sufle tiktu,bet ar bus skanu,jei nedeti apelsinu?Na,gal dar  galite koki krema parekomenduoti ?

siulau ir as su maskarpone, beje cia ne i tema bet maskarponei dabar akcija maximoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 03 19, 08:59)
siulau ir as su maskarpone, beje cia ne i tema bet maskarponei dabar akcija maximoj  4u.gif

aciu,reiks turbut ir likti prie to varianto,o pati gal koki kepi su maskarpone?pagal Kirbe mane kiek neramina tie zali kiausiniai dedami i krema,internete dar radau variantu maskarpone maiso su grietinele ir naturaliu jogurtu
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2013 03 19, 11:25)
aciu,reiks turbut ir likti prie to varianto,o pati gal koki kepi su maskarpone?pagal Kirbe mane kiek neramina tie zali kiausiniai dedami i krema,internete dar radau variantu maskarpone maiso su grietinele ir naturaliu jogurtu

Su maskarpone dieviškas yra tortas Tiramisu
Atsakyti
dekui,šarūne
Atsakyti