Laba diena,
velykoms esu nusižiūrėjusi pagaminti šokoladinį pyragą su traškiu migdolinės masės pertepimu. Su tokiu sluoksniu yra gaminamas tortas "Traškutis" Bijoloje. Tačiau niekur nerandu kaip tokią masę pasigaminti ar ten kažkoks specialus mišinys būna pirkti. Kadangi supermamose daug puikių šeimininkių norėjau jūsų pasiteirauti galbūt ką nors galėtumėte patarti apie tą traškią migdolinę masę?
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 03 18, 11:37)
Neleidzia paziureti. Albumas apsaugotas slaptazodziu.
Sveikos mergaitės
Kazkada buvau išsisaugojusi Daividijos šampanini torčiuka, bet kai jau ruošiuosi pabandyti velykoms kepti tai neberandu recepčiuko kiek išžiūrėjau pirmam puslapyje sarašiuke nėra, o iš kompo man dingo dokumentai su receptais po neplanuoto kompo perinstaliavimo
Bučiau laaabai dėkinga jei kas mesteltumėt
Kazkada buvau išsisaugojusi Daividijos šampanini torčiuka, bet kai jau ruošiuosi pabandyti velykoms kepti tai neberandu recepčiuko kiek išžiūrėjau pirmam puslapyje sarašiuke nėra, o iš kompo man dingo dokumentai su receptais po neplanuoto kompo perinstaliavimo
QUOTE(jurgiuks22 @ 2013 03 18, 16:26)
Sveikos mergaitės
Gal sis: Sampaninis Daividijos tortas?
QUOTE(mopsa @ 2013 03 12, 17:52)
Pasiūlykit kokį nesunkų, bet skanų šokoladinį tortą
Ruošiuosi ir aš kepti šokoladini tortą. Norėtųsi kazka panašaus kaip kavinėse pardavinėję šokoladini tortą.
QUOTE(Renata123 @ 2013 03 18, 18:40)
Taip šitas ačiu labai labai
QUOTE(jurgiuks22 @ 2013 03 18, 20:37)
Taip šitas ačiu labai labai
Prasom ir skanaus!
QUOTE(Pintikė @ 2013 03 18, 15:27)
Sveikos,merginos,gal galetumete patarti koki tortuka-gaivu,sviesiu biskvitu,bet ,kad nebutu jokiu gabaliuku kreme zodziu,atpuola visokie jogurtiniai su vaisiais,ar su riesutais.Kol kas mano galvoje tik maskarpones surio tortas (pagal Kirbe) daugiau nieko neismastau,na,gal dar tas apelsininis sufle tiktu,bet ar bus skanu,jei nedeti apelsinu?Na,gal dar galite koki krema parekomenduoti ?
siulau ir as su maskarpone, beje cia ne i tema bet maskarponei dabar akcija maximoj
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 03 19, 08:59)
siulau ir as su maskarpone, beje cia ne i tema bet maskarponei dabar akcija maximoj
aciu,reiks turbut ir likti prie to varianto,o pati gal koki kepi su maskarpone?pagal Kirbe mane kiek neramina tie zali kiausiniai dedami i krema,internete dar radau variantu maskarpone maiso su grietinele ir naturaliu jogurtu
QUOTE(Pintikė @ 2013 03 19, 11:25)
aciu,reiks turbut ir likti prie to varianto,o pati gal koki kepi su maskarpone?pagal Kirbe mane kiek neramina tie zali kiausiniai dedami i krema,internete dar radau variantu maskarpone maiso su grietinele ir naturaliu jogurtu
Su maskarpone dieviškas yra tortas Tiramisu
dekui,šarūne