Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(munyt @ 2013 03 13, 16:29)
as kadangi ne LT gyvenu, tai cia grietineles ne pagal riebumo procentus skirstomos, bet i single (liesesne) ir double (riebesne). tai, kad nebutu labai riebu kaip viena mergaite patare maisiau puse tokios ir puse tokios.
apskritai tai tas Rafaelo kremas nera sunkus, ta prasme jis nuodemingas kaloriju prasme, nes dedasi ir sviestas ir grietinele, bet valgant to sviestiskumo nesijaucia, toks labai maloniai lengvas tortas gaunasi.

uztenka

as visa vienu kartu kepiau 190 laipsniu apie 35min

as jau visas kamantinejau del to standiklio/tirstiklio, kaip ir patare merginos dariau be jos ir viskas puikiai gaunasi.

nesu tikra apie kuri jogurtini kalbi, gal ten zelatina dedasi?

biskvitas jau iskeptas, atrodo puikiai, be jokiu kurpu kaip ten buvo parasyta smile.gif

http://aj-receptai.b...u-vaisiais.html apie sita jogurtini krema..

radau visai netiketai standikli prie zelatinos smile.gif tai paemiau, idesiu del viso pikto, nes man kazkaip kondensuotas dar skystas.. tai jau panasu i begimo procesa..

o kai darau vien grietineles krema as irgi nededu jokiu standikliu..
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 14, 20:14)
niu as darau sokoladini/mascapones su apelsinais.

QUOTE(Renata123 @ 2013 03 14, 20:48)
Nezinau ar jie gaivus, bet yra su svieziais vaisiais:

Labai labai visoms ačiū 4u.gif Mąsčiau ir apie jogurtinį, greičiausiai jį ir darysiu g.gif
Atsakyti
Labas,
Noriu Velykoms pasigaminti Kijevo torta, gal kas pasidalins patirtimi - ar nera labai riebus kremas, nes kaip suprantu nemazai jo dedasi . Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
http://sphotos-c.ak....157020631_n.jpg

Stai koks pavyko man tortas, ryt skanausim, galesiu ir pjuvi imest jei nepamirsiu nufotkinti..

Itariu, kad bus labai skanu, nes man jau vien atskiri kremai buvo skanu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 03 15, 18:13)
Labas,
Noriu Velykoms pasigaminti Kijevo torta, gal kas pasidalins patirtimi - ar nera labai riebus kremas, nes kaip suprantu nemazai jo  dedasi . Buciau labai dekinga  smile.gif

mums tai buvo laaabai skanus tortas. Na, nebuvo tas kremas riebus. Jei esat ragavusi Dainavos tortą - tai šis labai panašaus skonio.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 15, 23:21)
mums tai buvo laaabai skanus tortas. Na, nebuvo tas kremas riebus. Jei esat ragavusi Dainavos tortą - tai šis labai panašaus skonio.

As ir noriu panasaus i dainava, tai treks kepti, nes pasiilgau senovinio kokio nors tortuko. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Dar kartą labai noriu visoms padėkoti už konsultacijas. Gavosi labai skanus tortas (ragavau, nes dažniausiai kepu didesnį, kad ir šeimynai pasmaguriaut būtų ax.gif )
O dariau taip- kepiau rafaelo biskvitą ir pertepiau kremu iš 450 g grietinėlės, 350 g jogurto, 6 šaukštų cukraus, 30 g vandeny išbrinkintos želatinos, sulaistymui- vanduo su citrinos sultimis, cukrum ir likeriu. Sluoksniavau taip- biskvitas- sulaistymas- kremas- luptos, per pusę perpjautos vynuogės- kremas- biskvitas- sulaistymas- kremas- lupti mandarinai- kremas- biskvitas- sulaistymas. Pjūvio foto neturiu, nes atidaviau, skonis thumbup.gif, tikiuosi užsakovams irgi patiks blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 13, 23:44)
IR PIGIAI

čia svarbiausias punktas... biggrin.gif doh.gif

QUOTE(likta @ 2013 03 14, 13:22)
Jeigu atvirai, senokai nebesilaikau griežtai  kažkokio torto receptūros, iš vienur biskvitas, iš kitur kremas

aš vis noriu jūsų paklausti, iš kur tiek išmonės, ar pati galvojate pertepimus? nes kiek esu skaičiusi, kiekvienas taip įdomiai ir negirdėtai skamba wub.gif

Merginos, kurios morenginius kepat. Pasidalinkit populiariausiais receptais? 4u.gif (išskyrus šitą )
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 00:49)
aš vis noriu jūsų paklausti, iš kur tiek išmonės, ar pati galvojate pertepimus? nes kiek esu skaičiusi, kiekvienas taip įdomiai ir negirdėtai skamba  wub.gif

Ačiū, pati sugalvoju pertepimus, gal šiek tiek išmonės ir be abejo patirties, kas su kuo gera
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 03 17, 07:31)
Ačiū, pati sugalvoju pertepimus, gal šiek tiek išmonės ir be abejo patirties, kas su kuo gera

Supratau 4u.gif taip, patirtis yra visa ko pagrindas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, klausiau jūsų patarimo ir štai mano tortukas.pažiūrėti cia
Atsakyti
Sveikos,merginos,gal galetumete patarti koki tortuka-gaivu,sviesiu biskvitu,bet ,kad nebutu jokiu gabaliuku kreme g.gif zodziu,atpuola visokie jogurtiniai su vaisiais,ar su riesutais.Kol kas mano galvoje tik maskarpones surio tortas (pagal Kirbe) daugiau nieko neismastau,na,gal dar tas apelsininis sufle tiktu,bet ar bus skanu,jei nedeti apelsinu?Na,gal dar galite koki krema parekomenduoti ?
Atsakyti