QUOTE(munyt @ 2013 03 13, 16:29)
as kadangi ne LT gyvenu, tai cia grietineles ne pagal riebumo procentus skirstomos, bet i single (liesesne) ir double (riebesne). tai, kad nebutu labai riebu kaip viena mergaite patare maisiau puse tokios ir puse tokios.
apskritai tai tas Rafaelo kremas nera sunkus, ta prasme jis nuodemingas kaloriju prasme, nes dedasi ir sviestas ir grietinele, bet valgant to sviestiskumo nesijaucia, toks labai maloniai lengvas tortas gaunasi.
uztenka
as visa vienu kartu kepiau 190 laipsniu apie 35min
as jau visas kamantinejau del to standiklio/tirstiklio, kaip ir patare merginos dariau be jos ir viskas puikiai gaunasi.
nesu tikra apie kuri jogurtini kalbi, gal ten zelatina dedasi?
apskritai tai tas Rafaelo kremas nera sunkus, ta prasme jis nuodemingas kaloriju prasme, nes dedasi ir sviestas ir grietinele, bet valgant to sviestiskumo nesijaucia, toks labai maloniai lengvas tortas gaunasi.
uztenka
as visa vienu kartu kepiau 190 laipsniu apie 35min
as jau visas kamantinejau del to standiklio/tirstiklio, kaip ir patare merginos dariau be jos ir viskas puikiai gaunasi.
nesu tikra apie kuri jogurtini kalbi, gal ten zelatina dedasi?
biskvitas jau iskeptas, atrodo puikiai, be jokiu kurpu kaip ten buvo parasyta
http://aj-receptai.b...u-vaisiais.html apie sita jogurtini krema..
radau visai netiketai standikli prie zelatinos tai paemiau, idesiu del viso pikto, nes man kazkaip kondensuotas dar skystas.. tai jau panasu i begimo procesa..
o kai darau vien grietineles krema as irgi nededu jokiu standikliu..