Sveikos
darau rafaelo torta, biskvitai keturi jau iskepti, laukia sutepimo
Klausimukas: recepte raso 2 pokeliai grietineles standiklio, turiu tik viena - gal galiu siek tiek zelatinos ( tuomet kiek, jei galiu?) istirpinti ir i ta mase sudeti, kad jau TIKRAI butu tirsta ir sukietetu, nes noriu dar paskui pastiliazu puosti..?
aciu uz info is anksto
darau rafaelo torta, biskvitai keturi jau iskepti, laukia sutepimo
Klausimukas: recepte raso 2 pokeliai grietineles standiklio, turiu tik viena - gal galiu siek tiek zelatinos ( tuomet kiek, jei galiu?) istirpinti ir i ta mase sudeti, kad jau TIKRAI butu tirsta ir sukietetu, nes noriu dar paskui pastiliazu puosti..?
aciu uz info is anksto
\sandrutia, nereik jokios zelatinos.
Jei nori-del sventos ramybes isisdek ta pakeli standiklio, jo pilnai uzteks
Zelatinos tikrai nedek
Geriau saldytuve kiek ilgiau palaikyk
Jei nori-del sventos ramybes isisdek ta pakeli standiklio, jo pilnai uzteks
Zelatinos tikrai nedek
Geriau saldytuve kiek ilgiau palaikyk
aciu!!
man biskvitas pagal sita pats geriausias ir visad gaunas:
5 kiaušiniai, (2) (1)
1stikline cukraus, (88ml) (44 ml)
150g.miltu, (60g) (30 gr)
100g,krakmolo, (40g) (20 gr)
vaniles ar kitokiu kvapu pagal skoni(dedu vanile,kad užmuštu kiaušinius )
Rašo,kad reikia 4a.š.kepimo milteliu,taciau man daugokai skamba,
tai jau kelis kart dejau 2a.š.niekas nenukentejo,skonis geras,priedu nesijaucia. (puse)
šitas biskvitas kiek kepiau iškilo lygiai,be kupreles.
kiaušius su kukrum išplakam,na,iki apsiputojimo,tada miltus ir krakmola sumaišom
su kepimo milteliais ir persijojam i kiaušinius,išmaišom ir kepam
kepimo milteliu dedu tik du saukstelius
5 kiaušiniai, (2) (1)
1stikline cukraus, (88ml) (44 ml)
150g.miltu, (60g) (30 gr)
100g,krakmolo, (40g) (20 gr)
vaniles ar kitokiu kvapu pagal skoni(dedu vanile,kad užmuštu kiaušinius )
Rašo,kad reikia 4a.š.kepimo milteliu,taciau man daugokai skamba,
tai jau kelis kart dejau 2a.š.niekas nenukentejo,skonis geras,priedu nesijaucia. (puse)
šitas biskvitas kiek kepiau iškilo lygiai,be kupreles.
kiaušius su kukrum išplakam,na,iki apsiputojimo,tada miltus ir krakmola sumaišom
su kepimo milteliais ir persijojam i kiaušinius,išmaišom ir kepam
kepimo milteliu dedu tik du saukstelius
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 31, 16:26)
pasidekit torta ant gero padeklo, o po paciu tortu pasikiskit maisiuku arba kepimo popieriaus, tada padeklas liks svarus. pries baigiant puosti, ar apliejus sokoladu popieriu istrauksit ir bus svaru
o kad lengviau butu istraukti, kepimo popieriu dedu is dvieju daliu ..tada visai jokio vargo isimti.
O mes jau po gimtadienio Dariau dukrytei rafaelo torta, biskvitas patiko, lengva iskepti, gerai pjaunasi, gero skonio nors ir sunkokas, bet pertepimas nepatiko, nors visi gyre, bet man pasirode per saldus, jautesi kondensuotas pienas, nors dejau tik puse vietoj viso Gerai kad dar buvau padarius braskini jogurtini torta
Gal kas padės ar galima Rafaelo svajonės torto biskvitą kepti per kartą, o ne visus atskirai? Kokioj temperatūroj ir kaip ilgai kepti?
QUOTE(Ulitka @ 2013 06 07, 16:43)
Mergaites gal kas turit po ranka puslapiuka, kur aiskiai parodyta) kaip padaryt alaus bokala??
Is anksto ACIU
Is anksto ACIU
Gal si tiktu nuoroda, nes kitokiu nesu maciusi, o cia panasiai, tik rasta darot koki norit
https://fbcdn-sphoto...266704699_n.jpg
https://fbcdn-sphoto...991524695_n.jpg
QUOTE(katanelis @ 2013 06 10, 08:51)
Gal kas padės ar galima Rafaelo svajonės torto biskvitą kepti per kartą, o ne visus atskirai? Kokioj temperatūroj ir kaip ilgai kepti?
pirmam puslapi ir pirmoje zinuteje yra nuoroda, parasyta dideliom raidem ! o ten paskaitykite ir daugiau komentaru.
man asmeniskai neiseina kepti per viena karta ((
QUOTE(Ulitka @ 2013 06 09, 09:31)
o kad lengviau butu istraukti, kepimo popieriu dedu is dvieju daliu ..tada visai jokio vargo isimti.
tikrai taip. nebeparasiau, kaip visad galvodama kad ir taip visi zino
QUOTE(katanelis @ 2013 06 10, 08:51)
Gal kas padės ar galima Rafaelo svajonės torto biskvitą kepti per kartą, o ne visus atskirai? Kokioj temperatūroj ir kaip ilgai kepti?
Aš visada kepu per vieną kartą, ir tai vienas iš nedaugelio biskvitų, kuris gaunasi be kuprelių, įdubimų ir t.t. Kepu 190 laipsnių temp., tikrinu ar iškepęs mediniu pagaliuku
Norėjau paklausti Supermamų patarimo... Ruošiuosi kepti krikštynoms griliažinį graikinių riešumų tortą. Pertimas iš grietinėlės su griliažu. Norėčiau jį padengti marcipanų mase, tačiau darant bandymą ant kitokio torto (buvo grietinėle su želatina padengtas), marcipanų masė, pervežant, nuslydo Gal tada ant viršaus ir šonų kremo netepti, tik mase dengti, nes pervežti tai reikės O gal kokia kita mase dengti
Ačiū už patarimus
Ačiū už patarimus