Kaip iskepti grazios spalvos tamsu biskvita. ???
idejus kakavos (net ir tos tamsios ) man gaunasi tokia murzina ,o ne ruda grazi spalva .
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 22:48)
Isbandziau ir as si krema : grietine su grietinele . Toks puresnis siektiek.
O blynai man per stori , per sunkus gavosi . Gaminau Kirbes biskvita medaus tortui.
Man nesiseka supjaustyti jo plonai.
Kita syki geriau kepsiu po viena plona .
O blynai man per stori , per sunkus gavosi . Gaminau Kirbes biskvita medaus tortui.
Man nesiseka supjaustyti jo plonai.
Kita syki geriau kepsiu po viena plona .
as butent Kirbes biskvitus medaus tortui kepu visada atskirai,po viena laksteli,gaunasi ploni,zodziu,pats tas esu bandziusi ir pagal kitus receptus medaus torta,bet pasilikau butent prie Kirbes,jis man is mano draugams skaniausias
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 28, 09:14)
Kaip iskepti grazios spalvos tamsu biskvita. ???
idejus kakavos (net ir tos tamsios ) man gaunasi tokia murzina ,o ne ruda grazi spalva .
idejus kakavos (net ir tos tamsios ) man gaunasi tokia murzina ,o ne ruda grazi spalva .
man juodojo miško biskvito spalva visada gerai gaunasi
Laba,
planuoju kepti kriaušinį karamelinį tortą bokalo formos - kelių biskvitų reikėtų ir kokio skersmens formoje geriausia kepti? Apsižiūrėjau, kad turiu mažiausią 24 cm formą, tai tikriausiai netiks, nes gausis ne bokalas, o bačka........ o iš Arevitos parsisiųsta 16 cm forma brokuota, po pirmo kepimo aprūdijo ir nebeužsidaro
planuoju kepti kriaušinį karamelinį tortą bokalo formos - kelių biskvitų reikėtų ir kokio skersmens formoje geriausia kepti? Apsižiūrėjau, kad turiu mažiausią 24 cm formą, tai tikriausiai netiks, nes gausis ne bokalas, o bačka........ o iš Arevitos parsisiųsta 16 cm forma brokuota, po pirmo kepimo aprūdijo ir nebeužsidaro
QUOTE(Daimara @ 2013 05 28, 11:15)
Laba,
planuoju kepti kriaušinį karamelinį tortą bokalo formos - kelių biskvitų reikėtų ir kokio skersmens formoje geriausia kepti? Apsižiūrėjau, kad turiu mažiausią 24 cm formą, tai tikriausiai netiks, nes gausis ne bokalas, o bačka........ o iš Arevitos parsisiųsta 16 cm forma brokuota, po pirmo kepimo aprūdijo ir nebeužsidaro
planuoju kepti kriaušinį karamelinį tortą bokalo formos - kelių biskvitų reikėtų ir kokio skersmens formoje geriausia kepti? Apsižiūrėjau, kad turiu mažiausią 24 cm formą, tai tikriausiai netiks, nes gausis ne bokalas, o bačka........ o iš Arevitos parsisiųsta 16 cm forma brokuota, po pirmo kepimo aprūdijo ir nebeužsidaro
kepk 24, o paskui apsipjaustysi norima forma.
Cia kazkas anksciau klause ar galima kepimo miltelius pakeisti soda. Rada si straipsniuka ir manau, kad gali daug kam praversti
http://www.15min.lt/...liai-727-326113
http://www.15min.lt/...liai-727-326113
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 28, 09:52)
man juodojo miško biskvito spalva visada gerai gaunasi
kas galite imesti Juodojo misko - Svarcvaldo torta
- radau ideta piemam puslapi , bet ten video rusu kalba rik kaip soskolado drozles pasidaryti ir baigiasi instrukcijos
Sveikos. Koki pertepima geriausia naudoti, kad paskui butu galima torta apdengti cukrine mase? Ir kad pertepimas nebutu labai saldus, bet ir lengvai padaromas, nepretenzingas.
Beja, biskvitui plakant kiausinius iki putu, ar galima juos plakti greitkraciu? mikserio nei elektrinio, nei rankinio dabar po ranka neturiu
Beja, biskvitui plakant kiausinius iki putu, ar galima juos plakti greitkraciu? mikserio nei elektrinio, nei rankinio dabar po ranka neturiu
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 28, 10:40)
kas galite imesti Juodojo misko - Svarcvaldo torta
- radau ideta piemam puslapi , bet ten video rusu kalba rik kaip soskolado drozles pasidaryti ir baigiasi instrukcijos
- radau ideta piemam puslapi , bet ten video rusu kalba rik kaip soskolado drozles pasidaryti ir baigiasi instrukcijos
Sito neziurejot?
QUOTE(Masiania* @ 2013 05 28, 21:21)
aciu
puikiai tiks . tikrai isbandysiu
o kai darote vaikams , tai kuom laistot , vietoj alkoholio ?
Papildyta:
dar vienas techninis klausimas ????
darau torta mokyklai
neisu ji ant grazaus padeklo aptraukto dovanu popieriumi .
kaip man ji perkelti is formos ? forma dr.ortken .
gal bandyti jau iskart i forma kist koki kartona ar sviestini popieriu ???
bijau ,kad papruostas tortas sutrukines ,kol kilnosiu
namie tai paprastai pjaustau nuo padeklo, tai niekad nesusiduriau su problema
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 29, 09:09)
aciu
jei man reik kur vežtis tai iškart darau lėkštėj ar tortinėj.
dedu į ją formą be dugno ir surinkinėju tortą.