Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Kaip iskepti grazios spalvos tamsu biskvita. ???
idejus kakavos (net ir tos tamsios ) man gaunasi tokia murzina ,o ne ruda grazi spalva .

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 22:48)
Isbandziau ir as si krema : grietine su grietinele .  Toks puresnis siektiek.

O blynai man per stori , per sunkus gavosi . Gaminau Kirbes biskvita medaus tortui.

Man nesiseka supjaustyti jo plonai.
Kita syki geriau kepsiu po viena plona .

as butent Kirbes biskvitus medaus tortui kepu visada atskirai,po viena laksteli,gaunasi ploni,zodziu,pats tas smile.gif esu bandziusi ir pagal kitus receptus medaus torta,bet pasilikau butent prie Kirbes,jis man is mano draugams skaniausias rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 28 gegužės 2013 - 08:33
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 28, 09:14)
Kaip iskepti grazios spalvos tamsu biskvita. ???
idejus kakavos (net ir tos tamsios ) man gaunasi tokia murzina  ,o  ne ruda grazi spalva .


man juodojo miško biskvito spalva visada gerai gaunasi
Atsakyti
Laba diena,

norejau paklausti kaip skaiciuoti dvilypi kaiusini kaip viena ar kaip du?

aciū
Atsakyti
Laba,
planuoju kepti kriaušinį karamelinį tortą bokalo formos - kelių biskvitų reikėtų ir kokio skersmens formoje geriausia kepti? Apsižiūrėjau, kad turiu mažiausią 24 cm formą, tai tikriausiai netiks, nes gausis ne bokalas, o bačka........ o iš Arevitos parsisiųsta 16 cm forma brokuota, po pirmo kepimo aprūdijo ir nebeužsidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2013 05 28, 11:15)
Laba,
planuoju kepti kriaušinį karamelinį tortą bokalo formos - kelių biskvitų reikėtų ir kokio skersmens formoje geriausia kepti? Apsižiūrėjau, kad turiu mažiausią 24 cm formą, tai tikriausiai netiks, nes gausis ne bokalas, o bačka........ o iš Arevitos parsisiųsta 16 cm forma brokuota, po pirmo kepimo aprūdijo ir nebeužsidaro  verysad.gif


kepk 24, o paskui apsipjaustysi norima forma.
Atsakyti
Cia kazkas anksciau klause ar galima kepimo miltelius pakeisti soda. Rada si straipsniuka ir manau, kad gali daug kam praversti smile.gif

http://www.15min.lt/...liai-727-326113
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 28, 09:52)
man juodojo miško biskvito spalva visada gerai gaunasi



kas galite imesti Juodojo misko - Svarcvaldo torta

- radau ideta piemam puslapi , bet ten video rusu kalba rik kaip soskolado drozles pasidaryti ir baigiasi instrukcijos blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Koki pertepima geriausia naudoti, kad paskui butu galima torta apdengti cukrine mase? Ir kad pertepimas nebutu labai saldus, bet ir lengvai padaromas, nepretenzingas.
Beja, biskvitui plakant kiausinius iki putu, ar galima juos plakti greitkraciu? g.gif mikserio nei elektrinio, nei rankinio dabar po ranka neturiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 28 gegužės 2013 - 11:33
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 28, 10:40)
kas galite imesti Juodojo misko - Svarcvaldo torta

- radau ideta piemam puslapi , bet ten video rusu kalba rik kaip soskolado drozles pasidaryti ir baigiasi instrukcijos  blink.gif


Sito neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 05 28, 21:21)



aciu smile.gif

puikiai tiks . tikrai isbandysiu

o kai darote vaikams , tai kuom laistot , vietoj alkoholio ?
Papildyta:


dar vienas techninis klausimas ????

darau torta mokyklai

neisu ji ant grazaus padeklo aptraukto dovanu popieriumi .

kaip man ji perkelti is formos ? forma dr.ortken .
gal bandyti jau iskart i forma kist koki kartona ar sviestini popieriu ???

bijau ,kad papruostas tortas sutrukines ,kol kilnosiu


namie tai paprastai pjaustau nuo padeklo, tai niekad nesusiduriau su problema



Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 29, 09:09)


jei man reik kur vežtis tai iškart darau lėkštėj ar tortinėj.
dedu į ją formą be dugno ir surinkinėju tortą.
Atsakyti