Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 22, 15:06)
Merginos ar galiu  šiandien lipdyti tortą varškini gaivumėli?Bus valgomas šeštad.Šiandien noriu lipdyti,rytoj puošti...bet galvoju gal tokiam sulaistomam  tortui nereikia triju dienų?  g.gif

panasaus tipo tortus as sutepu ketvirtadieni vakarop,jei valgomas sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 22, 15:40)

ir aš taip. trečiadienį tepu biskvitus, ketvirtadienį sutepu, penktadienį puošiu, šeštadienį kramsnojam
Atsakyti
Sveikutės, labai reikia patarimo, gal kuri darėte,
darysiu tokį tortą tik iš trijų knygų, iškilo klausimas, pirmas aukštas - snikersas, antras juodasis miškas, trečias rafaelo svajonė? ar ką ne taip sudėliojau? labai lauksiu pastabų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 05 22, 17:06)
Sveikutės, labai reikia patarimo, gal kuri darėte,
darysiu tokį tortą tik iš trijų knygų, iškilo klausimas,  pirmas aukštas - snikersas, antras juodasis miškas, trečias rafaelo svajonė? ar ką ne taip sudėliojau? labai lauksiu pastabų  4u.gif

aš irgi taip dėliočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 22, 15:40)

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 22, 16:39)
ir aš taip. trečiadienį tepu biskvitus, ketvirtadienį sutepu, penktadienį puošiu, šeštadienį kramsnojam

Dėkui supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 22, 16:09)

Ačiū už tokį greitą atsakymą wub.gif
Tuomet dar būtų vienas, snikersą kiek darau visada tris keturias dienas prieš, juodajį mišką panašiai, o štai rafaelo svajonę esu dariusi tik tą pačią dieną, tai įdomu prieš kiek laiko galima būtų daryti?
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 05 22, 17:12)
Ačiū už tokį greitą atsakymą  wub.gif
Tuomet dar būtų vienas, snikersą kiek darau visada tris keturias dienas prieš, juodajį mišką panašiai, o štai rafaelo svajonę esu dariusi tik tą pačią dieną, tai įdomu prieš kiek laiko galima būtų daryti?

Aš rafaelo darau taip pat kaip snikersą ir juodajį.

trečiadienį tepu biskvitus, ketvirtadienį sutepu, penktadienį puošiu, šeštadienį kramsnojam
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 22, 16:18)
Aš rafaelo darau taip pat kaip snikersą ir juodajį.

trečiadienį tepu biskvitus, ketvirtadienį sutepu, penktadienį puošiu, šeštadienį kramsnojam

Tuomet aš taip ir padarysiu, jau galvojau teks penktadienį vargti smile.gif
Didelis dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 22, 17:09)

o as deliociau taip,kokio skonio noreciau daugiausiai,ta i apacia ir deciau-vistiek virsutiniai tortai butu paremti,tai kaip ir jokio skirtuma kur kuris g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 22, 22:19)
o as deliociau taip,kokio skonio noreciau daugiausiai,ta i apacia ir deciau-vistiek virsutiniai tortai butu paremti,tai kaip ir jokio skirtuma kur kuris  g.gif

vis tiek kol nenupjausi viršaus viso apatinio sluoksnio nesuvalgysi smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjos,

tikiuosi nepyksite už kvailus klausimus, bet labai reikia pagalbos. Norėjau, kad pasiūlytumėt patį lengviausią ir geriausią morenginio torto receptą. Bėda tame, kad niekada tokio nekepiau, o receptų tiek daug...

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 23, 08:10)
vis tiek kol nenupjausi viršaus viso apatinio sluoksnio nesuvalgysi smile.gif

aplink apvalgyciau biggrin.gif arba virsutinius aukstus nukelciau biggrin.gif arba visiem siulyciau virsutinius-isdalinciau juos ir tada viena didziuli valgyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 23 gegužės 2013 - 13:54