sveikos, isbandziau labai patiko, pasidalinsiu receptu ir savo pastabomis
ZEFYRINIS - ANANASINIS TORTAS
Biskvito lakstai reikalingi 2 vnt, as kepiau is Rafaelo svajones puses porcijos, labai tiko
Kremas
400 gr grietines
250 gr minkstu zefyru
500 gr maskarpones surio
2 s. cukraus pudros
25 gr zelatinos + 100 ml vandens jai istirpinti
I grietine sutrupinti zefyrus ir ismaisius palaikyti kad jie suminkstetu, tuomet gerai isplakti mikseriu kad jie istirptu, i maskarpone ideti pdris ir sakute sumaisyti, tada sudeti viska i grietines mase ir mikseriu plakti , kai kremas bus vientisas supilti zelatina. Pabaigoje ideti pjaustytu konservuotu ananasu kubeliu ir sauja dziovintu spanguoliu.
I torto forma deti biskvita is sonu apdelioti ananasu ziedais, pilti krema ir anr virsaus vel deti biskvita ir i saldytuva
PASTABOS
Biskvitus skaniau sulaistyti ananasu sultimis kuris buna konservuotuose ananasuose, nedeciau gal spanguoliu , nes nelabai man jos. Kremas labai skanus, kaip pauksciu pieno, manau tiktu labai su braskemis
zodziu ananasus galima keisti ka megstat
Tortas tikrai lengvas ir gaivus, man tai dar bus kartojamas tikrai