QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 23:49)
va pora psl radau toki patarima pagardinti meducio tortui
Pabandykit pertepti karameliniu kremu:
400 g grietinės
150 g grietinėlės (36 proc.)
1 indelis rududu arba virto kondensuoto pieno
Viską kartu supilti ir gerai išplakti.
greiciausiai juo ir pasinaudosiu,tik kondensuota balta desiu,o zele kapota imaisyt I ta mase isplakta ir pertept?niekad nesu darius ,neuzpykit I tokius klausimus
Pabandykit pertepti karameliniu kremu:
400 g grietinės
150 g grietinėlės (36 proc.)
1 indelis rududu arba virto kondensuoto pieno
Viską kartu supilti ir gerai išplakti.
greiciausiai juo ir pasinaudosiu,tik kondensuota balta desiu,o zele kapota imaisyt I ta mase isplakta ir pertept?niekad nesu darius ,neuzpykit I tokius klausimus
praskys Jums kremas su baltu kondenuotu ir turėsit pliurzč, o ne medutį...