Sakykit, o jogurtiniams tortams dedat jogurtus tokius kaip "Smilga"? O jei d4ti "Jo" jis 2.5 % riebumo. Gi vistiek dedas želatina tai ar turi skirtumo jogurto riebumas?
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 02, 19:22)
Sakykit, o jogurtiniams tortams dedat jogurtus tokius kaip "Smilga"? O jei d4ti "Jo" jis 2.5 % riebumo. Gi vistiek dedas želatina tai ar turi skirtumo jogurto riebumas?
Didelio skirtumo tikrai nebus, bet koks jogurtas tinka.
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 05 02, 11:59)
Man gaunasi 1,9-2 kg.
man irgi
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 02, 13:25)
Kiekvienam skirtingai gaunasi, as pavyzdiui darau du riesutinius kremo sluoksnius, ir tik vieno gretineles
''*Svajone* kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?''
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 02, 21:56)
man irgi
''*Svajone* kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?''
''*Svajone* kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?''
Dar nežinau,nes pirmą kartą snikeriuką darysiu(iš SM) Paklausiau mergaičių kurios jau dariusios kiek tu kg išeina,bet žiūriu,kad mažokai reiks imti bent pusantros normos,mat šeimyna nemaža esame pripratę prie didesnių
Padekit!pirma karta bandziau kept medaus torta,bet gavosi lakstai be medaus skonio,dejau kelis saukstus medaus ir vietoj 50gr sviesto 100gr ,lakstai gavosi,super skanus-toke sviestiniai,o dabar nzn koki pertepima daryt,nes I meduti cia nebus ne pro kur panasu!jau ir laiko nelabai turiu ieskot kremui,gal ka nors konkretaus galit pasiulyt ir jau jusu isbandyta,zele gal koki pertepima?ar kondensuoto pieno?aciu is anksto
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 22:03)
Padekit!pirma karta bandziau kept medaus torta,bet gavosi lakstai be medaus skonio,dejau kelis saukstus medaus ir vietoj 50gr sviesto 100gr ,lakstai gavosi,super skanus-toke sviestiniai,o dabar nzn koki pertepima daryt,nes I meduti cia nebus ne pro kur panasu!jau ir laiko nelabai turiu ieskot kremui,gal ka nors konkretaus galit pasiulyt ir jau jusu isbandyta,zele gal koki pertepima?ar kondensuoto pieno?aciu is anksto
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks
man tai irgi nelabai jautėsi tas medus bet po to buvo visai nieko ,o medaus tortą seip įprastai pertepa plakta grietinėle kiek žinau grietinėlei 500gr reikia 50 gr. cukraus pudros i grietinėlę galima idėt vanilino ar seip kokiu kvapu kad skonis gautusi na tiek
QUOTE(zuviukasnemo @ 2013 05 02, 23:11)
man tai irgi nelabai jautėsi tas medus bet po to buvo visai nieko ,o medaus tortą seip įprastai pertepa plakta grietinėle kiek žinau grietinėlei 500gr reikia 50 gr. cukraus pudros i grietinėlę galima idėt vanilino ar seip kokiu kvapu kad skonis gautusi na tiek
vat del to ir bijau,kad pertepus grietine ir plakta grietine skonio perdaugiausia nesijaus,tai galvoju gal koki zele pertepima?dar vis landzioju po temas,bandau kazka suregzt,bet sausus lakstu likucius paragavau,labai skanu,kaip sviestinis sausainis,dar gabaluka suslapinau,bet medaus ne pro kur nesijaucia,ach tas pirmas blynas
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 22:18)
vat del to ir bijau,kad pertepus grietine ir plakta grietine skonio perdaugiausia nesijaus,tai galvoju gal koki zele pertepima?dar vis landzioju po temas,bandau kazka suregzt,bet sausus lakstu likucius paragavau,labai skanu,kaip sviestinis sausainis,dar gabaluka suslapinau,bet medaus ne pro kur nesijaucia,ach tas pirmas blynas
nekreipk dėmesio tikrai nesijaucia ipatingai tas medus ir niekuom nelaistyk papildomai lakštu nes ištis tik grietinėlę gali kažkur atskirai išplakt maža kieki grietinėlės ir dėt ar vanilino ar kažko kito ir pasižiutėt koks bus skonis o tad jau bandyk visa kieki sekmes ir skanaus tikrai pavyks
QUOTE(zuviukasnemo @ 2013 05 02, 23:24)
nekreipk dėmesio tikrai nesijaucia ipatingai tas medus ir niekuom nelaistyk papildomai lakštu nes ištis tik grietinėlę gali kažkur atskirai išplakt maža kieki grietinėlės ir dėt ar vanilino ar kažko kito ir pasižiutėt koks bus skonis o tad jau bandyk visa kieki sekmes ir skanaus tikrai pavyks
aciukas
pasidariau dar braskines zele,jeigu ka tai viena sluoksni bandysiu su zele,tik nzn ar ja maisyt su grietinele?ar grietine?zele sukaposiu
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 22:59)
Dar nežinau,nes pirmą kartą snikeriuką darysiu(iš SM)
tai as supratau ko jus klausiate,ten tiesiog parodziau erikiuxx,kad jus domites ne kaip kas koreguojasi,o kiek sveria pagal originalu rec
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 23:03)
Padekit!pirma karta bandziau kept medaus torta,bet gavosi lakstai be medaus skonio,dejau kelis saukstus medaus ir vietoj 50gr sviesto 100gr ,lakstai gavosi,super skanus-toke sviestiniai,o dabar nzn koki pertepima daryt,nes I meduti cia nebus ne pro kur panasu!jau ir laiko nelabai turiu ieskot kremui,gal ka nors konkretaus galit pasiulyt ir jau jusu isbandyta,zele gal koki pertepima?ar kondensuoto pieno?aciu is anksto
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks
va pora psl radau toki patarima pagardinti meducio tortui
Pabandykit pertepti karameliniu kremu:
400 g grietinės
150 g grietinėlės (36 proc.)
1 indelis rududu arba virto kondensuoto pieno
Viską kartu supilti ir gerai išplakti.
greiciausiai juo ir pasinaudosiu,tik kondensuota balta desiu,o zele kapota imaisyt I ta mase isplakta ir pertept?niekad nesu darius ,neuzpykit I tokius klausimus