gal galit pavardint lengvo svorio tortukku?
ne nebūtinai plono biskvito, niekada neploninu jokių biskvitų, darau kaip bet kokį kitą tortą... trys-keturi biskvitai, du-trys kremo sluoksniai...nori kremu puošk, nori vaisiais, nori trupinaisi, nori mase, toks pats tortais kaip ir visi kiti, tik skonis skiriasi...
visi jogurtiniai, grietininiai su želė, varškės tortai, tortai su uogomis, suflė tortai man būtų priskiriami prie gaivių
visi jogurtiniai, grietininiai su želė, varškės tortai, tortai su uogomis, suflė tortai man būtų priskiriami prie gaivių
Mergaitės priminkit snikers torto biskvitui ir kremui naudojat rududu vietoj virto kondens.pieno?žinau,kad daug buvo klausta,bet kažkaip neužfiksavau,o dabar noriu pati pabandyti Ganašo nedarysiu,puošiu beze Ir dar kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 09:42)
Mergaitės priminkit snikers torto biskvitui ir kremui naudojat rududu vietoj virto kondens.pieno?žinau,kad daug buvo klausta,bet kažkaip neužfiksavau,o dabar noriu pati pabandyti Ganašo nedarysiu,puošiu beze Ir dar kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?
rududu naudoju, nepuošto apie 2,2-2,4 kg
Man gaunasi 1,9-2 kg.
Kiekvienam skirtingai gaunasi, nes ziurinti , kiek sirupo sulaistai biskvitams, kokio storio kremai, ir kokie as pavyzdiui darau du riesutinius kremo sluoksnius, ir tik vieno gretineles , ir vis pamirstu pasverti siandiena kaip tik turejau sutemus is vienos normos staciakampi, bet jau nemazai suniamniojau o pasverti del idomumo pamirsau cia man nuo lagamino liko, nes tris normas kepiau, o sunaudojau tik dvi
QUOTE(sweetsosweet @ 2013 05 02, 13:27)
Labutis,zinau kad jau buvo kazkada senai sneketa apie tai,bet nebuvo idomu tuo tarpu,tai nekreipiau demesio kur butu galima nusipirkti konditeriniu traskuciu?tu kur i tortu pertepimus dedas.jei galit parasykit i az,busiu labai dekinga
Geriau cia rasykit Klausiau,bet taip ir negavau atsakymo
O snikers biskvito kepimui kokią grietinę riebumo naudojat?Ar nėra skirtumo kokia,ar visgi yra?Nes liesenė,tai bus skystoka,o tai reiškias kad miltų tuomet reiks daugiau turbūt geriausia 30% imti ?
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 17:21)
O snikers biskvito kepimui kokią grietinę riebumo naudojat?Ar nėra skirtumo kokia,ar visgi yra?Nes liesenė,tai bus skystoka,o tai reiškias kad miltų tuomet reiks daugiau turbūt geriausia 30% imti ?
As visiems kremams nauduoju tik 35-36%
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 17:21)
O snikers biskvito kepimui kokią grietinę riebumo naudojat?Ar nėra skirtumo kokia,ar visgi yra?Nes liesenė,tai bus skystoka,o tai reiškias kad miltų tuomet reiks daugiau turbūt geriausia 30% imti ?
as 30 naudoju
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 02, 17:33)
As visiems kremams nauduoju tik 35-36%
QUOTE(*Keila* @ 2013 05 02, 17:55)
as 30 naudoju
Supratau,tuomet ir aš pirksiu ne mažiau kaip 30%
Kremams tai ir aš naudoju 30-35% tiek grietinę,tiek grietinėlę,bet čia žiūriu biskvito kepimui įeina,tai ir suabejojau kokia gi čia tą grietinę riebumo naudoti?Jamsim riebesnę