Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

gal galit pavardint lengvo svorio tortukku?
Atsakyti
ne nebūtinai plono biskvito, niekada neploninu jokių biskvitų, darau kaip bet kokį kitą tortą... trys-keturi biskvitai, du-trys kremo sluoksniai...nori kremu puošk, nori vaisiais, nori trupinaisi, nori mase, toks pats tortais kaip ir visi kiti, tik skonis skiriasi...

visi jogurtiniai, grietininiai su želė, varškės tortai, tortai su uogomis, suflė tortai man būtų priskiriami prie gaivių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės priminkit snikers torto biskvitui ir kremui naudojat rududu vietoj virto kondens.pieno?žinau,kad daug buvo klausta,bet kažkaip neužfiksavau,o dabar noriu pati pabandyti ax.gif Ganašo nedarysiu,puošiu beze ax.gif Ir dar kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 09:42)
Mergaitės priminkit snikers torto biskvitui ir kremui naudojat rududu vietoj virto kondens.pieno?žinau,kad daug buvo klausta,bet kažkaip neužfiksavau,o dabar noriu pati pabandyti  ax.gif Ganašo nedarysiu,puošiu beze  ax.gif Ir dar kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?  blush2.gif

rududu naudoju, nepuošto apie 2,2-2,4 kg 4u.gif
Atsakyti
Man gaunasi 1,9-2 kg.
Atsakyti
Kiekvienam skirtingai gaunasi, nes ziurinti , kiek sirupo sulaistai biskvitams, kokio storio kremai, ir kokie smile.gif as pavyzdiui darau du riesutinius kremo sluoksnius, ir tik vieno gretineles biggrin.gif , ir vis pamirstu pasverti doh.gif siandiena kaip tik turejau sutemus is vienos normos staciakampi, bet jau nemazai suniamniojau biggrin.gif o pasverti del idomumo pamirsau doh.gif blush2.gif cia man nuo lagamino liko, nes tris normas kepiau, o sunaudojau tik dvi doh.gif
Atsakyti
Labutis,zinau kad jau buvo kazkada senai sneketa apie tai,bet nebuvo idomu tuo tarpu,tai nekreipiau demesio blush2.gif kur butu galima nusipirkti konditeriniu traskuciu?tu kur i tortu pertepimus dedas.jei galit parasykit i az,busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2013 05 02, 13:27)
Labutis,zinau kad jau buvo kazkada senai sneketa apie tai,bet nebuvo idomu tuo tarpu,tai nekreipiau demesio  blush2.gif  kur butu galima nusipirkti konditeriniu traskuciu?tu kur i tortu pertepimus dedas.jei galit parasykit i az,busiu labai dekinga  4u.gif


Geriau cia rasykit 4u.gif Klausiau,bet taip ir negavau atsakymo sad.gif
Atsakyti
O snikers biskvito kepimui kokią grietinę riebumo naudojat?Ar nėra skirtumo kokia,ar visgi yra?Nes liesenė,tai bus skystoka,o tai reiškias kad miltų tuomet reiks daugiau g.gif turbūt geriausia 30% imti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 17:21)
O snikers biskvito kepimui kokią grietinę riebumo naudojat?Ar nėra skirtumo kokia,ar visgi yra?Nes liesenė,tai bus skystoka,o tai reiškias kad miltų tuomet reiks daugiau  g.gif turbūt geriausia 30% imti ?  g.gif

As visiems kremams nauduoju tik 35-36%
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 17:21)
O snikers biskvito kepimui kokią grietinę riebumo naudojat?Ar nėra skirtumo kokia,ar visgi yra?Nes liesenė,tai bus skystoka,o tai reiškias kad miltų tuomet reiks daugiau  g.gif turbūt geriausia 30% imti ?  g.gif

as 30 naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 02, 17:33)
As visiems kremams nauduoju tik 35-36%


QUOTE(*Keila* @ 2013 05 02, 17:55)
as 30 naudoju 4u.gif

Supratau,tuomet ir aš pirksiu ne mažiau kaip 30% smile.gif

Kremams tai ir aš naudoju 30-35% tiek grietinę,tiek grietinėlę,bet čia žiūriu biskvito kepimui įeina,tai ir suabejojau kokia gi čia tą grietinę riebumo naudoti?Jamsim riebesnę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 02 gegužės 2013 - 17:31