Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Sveikos. kiek snikerso biskvitai galetu stoveti iskepti?
Jei pvz iskepciau as juos sekmadieni, o tortas but valgomas tik sestadieni,tai pasentu iki to laiko? kada anksciausiai kept galeciau? (paprastai kepu treciadieniais,bet sikart neiseina..) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2013 04 19, 23:43)
Sveikos. kiek snikerso biskvitai galetu stoveti iskepti?
Jei pvz iskepciau as juos sekmadieni, o tortas but valgomas tik sestadieni,tai pasentu iki to laiko? kada anksciausiai kept galeciau? (paprastai kepu treciadieniais,bet sikart neiseina..) blush2.gif

per savaite,jei laikysit maiselyje ir saldytuve,nieko jiem nenutiks
Atsakyti
Aš taip pat dėl laiko noriu paklausti. Jeigu "Juodąjį mišką" pagaminsiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį ir valgysim šeštadienį - ar ne per ilgai dvi paros iki valgymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2013 04 22, 14:55)
Aš taip pat dėl laiko noriu paklausti. Jeigu "Juodąjį mišką" pagaminsiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį ir valgysim šeštadienį - ar ne per ilgai dvi paros iki valgymo?  g.gif

antra ir trecia diena, tortas buna skaniausias thumbup.gif
as tai, ZAGARES likerio ipilu i sirupa, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2013 04 22, 15:55)
Aš taip pat dėl laiko noriu paklausti. Jeigu "Juodąjį mišką" pagaminsiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį ir valgysim šeštadienį - ar ne per ilgai dvi paros iki valgymo?  g.gif

pats tas
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2013 04 18, 14:11)
Mergios, gal kas žinote ir galite išduoti paslaptį, kaip padaryti tokį ploną, traškų sluoksnį? RIMI gaminamame "Karališkame" torte yra toks traškus sluoksnis, iš ko jis padarytas? g.gif
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą 4u.gif

Siaip, tai yra jau gatavas idaras, galima atskirom dalim pirkti ir maisyti, bet neverta, kai jau yra gatavas pagamintas. Tik kiekiai jo labai dideli . Del to beveik visos imones gamina tortus su tokiu traskiu sluoksniu.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2013 04 22, 21:31)
Siaip, tai yra jau gatavas idaras, galima atskirom dalim pirkti ir maisyti, bet neverta, kai jau yra gatavas pagamintas. Tik kiekiai jo labai dideli . Del to beveik visos imones gamina tortus su tokiu traskiu sluoksniu.


O kaip jis vadinasi? kur jo galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 28, 22:14)
ziurint kokiu tikslu zelatina brinkinama ir dar ziurint kokia zelatina(buna labai stipri,buna silpnesne).pvz pastilazui naudoju klingai zelatina- 14gr zelatinos uzpilu 60ml vandens.
gal pagelbejau  4u.gif

Ačiū. 4u.gif

Ir dar sakykite jei recepte yra į plaktą grietinėlę pabarstyti gabaliukais rududu, o aš noriu grietinėlė suplakt su rududu tai kaip daryti pirma grietinėlę o po to rududu įdėt ir plakt? Ar nesukris masė? Ar kokių standiklių gal reikia?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:21)
Ačiū.  4u.gif

Ir dar sakykite jei recepte yra į plaktą grietinėlę pabarstyti gabaliukais rududu, o aš noriu grietinėlė suplakt su rududu tai kaip daryti pirma grietinėlę o po to rududu įdėt ir plakt? Ar nesukris masė? Ar kokių standiklių gal reikia?

as atskirai suplaku grietinele ir atskirai rududu o tik tada sujungiu 4u.gif
Nes karta neisplakiau Rududu, tai tokiais gabaliukais ir liko .
Atsakyti
As norejau pasiteirauti, kaip pagyvinti "Turtinga kavos torta", kad neatsibostu tiems patiems sveciams jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 04 24, 22:47)
As norejau pasiteirauti, kaip pagyvinti "Turtinga kavos torta", kad neatsibostu tiems patiems sveciams jis smile.gif

vietoj riesutu deti pvz vysnias
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 24, 21:58)
vietoj riesutu deti pvz vysnias


o jeigu i grietineles krema ideti sudeti dar indeli maskarpones?? Kaip tik turiu.. na kad to kremo butu daugiau, nes man sito sluoksnio visada per mazai buna..
Atsakyti