Sveikos. kiek snikerso biskvitai galetu stoveti iskepti?
Jei pvz iskepciau as juos sekmadieni, o tortas but valgomas tik sestadieni,tai pasentu iki to laiko? kada anksciausiai kept galeciau? (paprastai kepu treciadieniais,bet sikart neiseina..)
QUOTE(niurzga123 @ 2013 04 19, 23:43)
Sveikos. kiek snikerso biskvitai galetu stoveti iskepti?
Jei pvz iskepciau as juos sekmadieni, o tortas but valgomas tik sestadieni,tai pasentu iki to laiko? kada anksciausiai kept galeciau? (paprastai kepu treciadieniais,bet sikart neiseina..)
Jei pvz iskepciau as juos sekmadieni, o tortas but valgomas tik sestadieni,tai pasentu iki to laiko? kada anksciausiai kept galeciau? (paprastai kepu treciadieniais,bet sikart neiseina..)
per savaite,jei laikysit maiselyje ir saldytuve,nieko jiem nenutiks
Aš taip pat dėl laiko noriu paklausti. Jeigu "Juodąjį mišką" pagaminsiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį ir valgysim šeštadienį - ar ne per ilgai dvi paros iki valgymo?
QUOTE(Smulkmena @ 2013 04 22, 14:55)
Aš taip pat dėl laiko noriu paklausti. Jeigu "Juodąjį mišką" pagaminsiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį ir valgysim šeštadienį - ar ne per ilgai dvi paros iki valgymo?
antra ir trecia diena, tortas buna skaniausias
as tai, ZAGARES likerio ipilu i sirupa,
QUOTE(Smulkmena @ 2013 04 22, 15:55)
Aš taip pat dėl laiko noriu paklausti. Jeigu "Juodąjį mišką" pagaminsiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį ir valgysim šeštadienį - ar ne per ilgai dvi paros iki valgymo?
pats tas
QUOTE(sineriuke @ 2013 04 18, 14:11)
Mergios, gal kas žinote ir galite išduoti paslaptį, kaip padaryti tokį ploną, traškų sluoksnį? RIMI gaminamame "Karališkame" torte yra toks traškus sluoksnis, iš ko jis padarytas?
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą
Siaip, tai yra jau gatavas idaras, galima atskirom dalim pirkti ir maisyti, bet neverta, kai jau yra gatavas pagamintas. Tik kiekiai jo labai dideli . Del to beveik visos imones gamina tortus su tokiu traskiu sluoksniu.
QUOTE(Asseni @ 2013 04 22, 21:31)
Siaip, tai yra jau gatavas idaras, galima atskirom dalim pirkti ir maisyti, bet neverta, kai jau yra gatavas pagamintas. Tik kiekiai jo labai dideli . Del to beveik visos imones gamina tortus su tokiu traskiu sluoksniu.
O kaip jis vadinasi? kur jo galima nusipirkti?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 28, 22:14)
ziurint kokiu tikslu zelatina brinkinama ir dar ziurint kokia zelatina(buna labai stipri,buna silpnesne).pvz pastilazui naudoju klingai zelatina- 14gr zelatinos uzpilu 60ml vandens.
gal pagelbejau
gal pagelbejau
Ačiū.
Ir dar sakykite jei recepte yra į plaktą grietinėlę pabarstyti gabaliukais rududu, o aš noriu grietinėlė suplakt su rududu tai kaip daryti pirma grietinėlę o po to rududu įdėt ir plakt? Ar nesukris masė? Ar kokių standiklių gal reikia?
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:21)
Ačiū.
Ir dar sakykite jei recepte yra į plaktą grietinėlę pabarstyti gabaliukais rududu, o aš noriu grietinėlė suplakt su rududu tai kaip daryti pirma grietinėlę o po to rududu įdėt ir plakt? Ar nesukris masė? Ar kokių standiklių gal reikia?
Ir dar sakykite jei recepte yra į plaktą grietinėlę pabarstyti gabaliukais rududu, o aš noriu grietinėlė suplakt su rududu tai kaip daryti pirma grietinėlę o po to rududu įdėt ir plakt? Ar nesukris masė? Ar kokių standiklių gal reikia?
as atskirai suplaku grietinele ir atskirai rududu o tik tada sujungiu
Nes karta neisplakiau Rududu, tai tokiais gabaliukais ir liko .
As norejau pasiteirauti, kaip pagyvinti "Turtinga kavos torta", kad neatsibostu tiems patiems sveciams jis
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 04 24, 22:47)
As norejau pasiteirauti, kaip pagyvinti "Turtinga kavos torta", kad neatsibostu tiems patiems sveciams jis
vietoj riesutu deti pvz vysnias
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 24, 21:58)
vietoj riesutu deti pvz vysnias
o jeigu i grietineles krema ideti sudeti dar indeli maskarpones?? Kaip tik turiu.. na kad to kremo butu daugiau, nes man sito sluoksnio visada per mazai buna..