Mergios, gal kas žinote ir galite išduoti paslaptį, kaip padaryti tokį ploną, traškų sluoksnį? RIMI gaminamame "Karališkame" torte yra toks traškus sluoksnis, iš ko jis padarytas?
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą
tai specialūs karameliniai dribsniai dedami į specialų marcipaninį pertepimą, abudu parduodami dideliais kiekiais ir dar didesnėmis kainomis... dedant dribsnius į kitus kremus, netgi į sviestinį, dribsniai ištirpsta ir nesijaučia traškumo...
eina sau kaip gaila O tai kažką panašau negalima pasigaminti, kad bent jau traškaus tokio viduje būtų, kas neištirptų Pvz karamelini saldainį ištirpinti, tuomet plonu sluoksniu kur užtepti, o kai atauš sulaužyti, gausis tokie traškūs karameliniai ploni saldainiukai, bet ar jie neištirps kreme?
QUOTE(Gelyteee @ 2013 04 15, 00:16)
Sveikos,
prašau pasidalinkite kas žinot, kur jūs perkate tortų dekoravimo priemones Kaune.
Būčiau labai labai dėkinga
prašau pasidalinkite kas žinot, kur jūs perkate tortų dekoravimo priemones Kaune.
Būčiau labai labai dėkinga
Arevitos iranga
Ruošiuosi daryti tortą barbę ant pagrindo. Viena dalis būtų rafaelo, kita-grietinėlė+varškė+žalė gabaliukai. Noriu paklausti kurį geriau naudoti pagrindui o kurį sijonui?
Sakykite, prasau.. KIRBES MEDAUS TORTAS - kokio dydzio torto formai paskaiciuotas? Ar 23 ar 21 ar 26?
Ir kokiai torto formai dazniausiai cia nurodyti receptai?
Ir kokiai torto formai dazniausiai cia nurodyti receptai?
QUOTE(p Raganyte @ 2013 04 19, 15:25)
Sakykite, prasau.. KIRBES MEDAUS TORTAS - kokio dydzio torto formai paskaiciuotas? Ar 23 ar 21 ar 26?
Ir kokiai torto formai dazniausiai cia nurodyti receptai?
Ir kokiai torto formai dazniausiai cia nurodyti receptai?
nežinau koks tas tortas, bet kepdama medutį formos nenaudoju, nes kepu kočiotus lakštus ir norimo dydžio juos išsipjaunu.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 19, 15:29)
nežinau koks tas tortas, bet kepdama medutį formos nenaudoju, nes kepu kočiotus lakštus ir norimo dydžio juos išsipjaunu.
Ne ne, cia ne toks. Sitas - kepamas torto formoje, o ne kociojamais lakstais.
Sveikos. Noriu paklausti apie turtingą kavos tortą. Ar iš nurodyto kiekio papločiams reikia pusę tešlos padalinti ir iškepus perpjauti pusiau, ar iš visos normos iškepti ir tada jį perpjauti į 4 dalis? Ir ar vietoj rududu tik Rokiškio karamelizuotas sutirštintas pieno produktas?
QUOTE(p Raganyte @ 2013 04 19, 15:25)
Sakykite, prasau.. KIRBES MEDAUS TORTAS - kokio dydzio torto formai paskaiciuotas? Ar 23 ar 21 ar 26?
Ir kokiai torto formai dazniausiai cia nurodyti receptai?
Ir kokiai torto formai dazniausiai cia nurodyti receptai?
as visada kepu 24, tai lieka trupinukam. karta kepiau 26, tai trupinukam neliko:)
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 19, 17:30)
ar vietoj rududu tik Rokiškio karamelizuotas sutirštintas pieno produktas?
nepatarciau,nes 90% kad gausis perskystas kremas su juo
QUOTE(Olesta @ 2013 04 17, 11:10)
geriausia tai gamintis pačiai ir nėr ten ko keiktis
gal savo recepta parasysit, nes pagal koki as dariau tai tikra nesamone gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2013 04 18, 17:44)
aciu
Papildyta:
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 17, 08:17)
aciu