Sveikos,
prašau pasidalinkite kas žinot, kur jūs perkate tortų dekoravimo priemones Kaune.
Būčiau labai labai dėkinga
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 14, 23:41)
siaip ypac pirma kart formuojant ir jei dar puosit pastilazu tai parankiau imti tvirtesni tortai kaip medutis, snikers, kavos ir pan. jei vaikams tai imciau meduti
jei puosit ne pastilazu, kremu, beziuku ar pan. - paprasciau. Igudus aisku dengiami ir isformuoti mikstuciai tortukai kaip varskes ar jogurtiniai, nors manau visad maloniau ta daryti su tvirtu tortuku
jei puosit ne pastilazu, kremu, beziuku ar pan. - paprasciau. Igudus aisku dengiami ir isformuoti mikstuciai tortukai kaip varskes ar jogurtiniai, nors manau visad maloniau ta daryti su tvirtu tortuku
Ačiū už atsakymą nežinau, ar pasiryšiu pastilažui realiau, kad kokiu šokoladu apliesiu
man reikia patarimo, noriu lipinti rozes, bet pastaraji karta kai tai bandziau daryt, su tom rozem buvo galima galva praskelt D o ir nesmagi mase buvo, tadf dabar galvoju kokia cia mase isbandyt joms . kad butu lengvai minkoma, kaip pastilinas mazdaug, bet neturiu glicerino ir to gum trak ar kaip jis ten
Pirma karta apliedinesiu torta sokoladu. Tai klausimu turiu, gal atsakysite Ar tinka tam reikalui 72proc juodasis sokoladas, turiu Pergales. Ir dar bijau, kad nebutu baltu demiu ant sokolado, kai isimsiu is saldytuvo. O gal tos baltos demes isnyksta, kai tortas gauna silumos?
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 15, 14:41)
rytoj baigias grietineles galiojimas. puse litro turiu. kur sunaudot?? torto jokio nekepsiu
ir dar galit i saldikli imest, nieko jai saldytai neatsitinka, kai reikes ir panaudosit.
QUOTE(revi2 @ 2013 04 17, 03:22)
o kur perkat pastilaza tortui? gal kas zinot kur jo gaut, nes pernai bandziu daryt pati,tai prasikeikiau.
Masių galima rasti štai čia : http://www.tastyfun....ekoravimo_mases
geriausia tai gamintis pačiai ir nėr ten ko keiktis
QUOTE(AAI @ 2013 04 17, 19:19)
Liusii
O jus formavote ant padeklo ar torto formoje? Nes kremas kaip ir skystokas atrodo O gal sutirsteja pastovejes ir tepasi?
O jus formavote ant padeklo ar torto formoje? Nes kremas kaip ir skystokas atrodo O gal sutirsteja pastovejes ir tepasi?
as dariau torto formoj, kurioj ir biskvita kepiau, ner skystas kremas, siaip krema galima issivirti is vakaro tai bus dar tirstesnis nors ta moteris kur gamino tai tepe ant torto padeklo
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 16, 15:35)
Pirma karta apliedinesiu torta sokoladu. Tai klausimu turiu, gal atsakysite Ar tinka tam reikalui 72proc juodasis sokoladas, turiu Pergales. Ir dar bijau, kad nebutu baltu demiu ant sokolado, kai isimsiu is saldytuvo. O gal tos baltos demes isnyksta, kai tortas gauna silumos?
taip tinka labai as naudoju kaip tik ji man siuo metu dar labiau patinka nei anksciau karunos. Aisku pats paciausias schogetten
neperkaitinkis sokolado, o uztepus iskart nekiskit i saldytuva, kai apstings aptepkit aliejumi siek tiek tada i saldytuva. Baltos demes atsiranda kai perstaigus temperaturos pokyciai.