Sveikos kepėjėlės
jei šeštadieniui reikalingas dviejų aukštų tortas, kuris susideda iš : 1 aukštas snikeris, 2 aukštas vaisinis. tai galiu jį pradėti kepti trečiadienį?
mastau taip, trečiadienį išsikepu snikerį, ketvirtadienį vaisinį. Penktadienį sustatau ir papuošiu kažin gerai? ar vis tik geriau abu išsikepti ketvirtadienį?
Aš bent jau biskvitus kepčiau trečiadienį, ketvirtadienį sutepu abu tortus, penktadienį aptepu sviestiniu kremu, dedu į šaldytuvą bent 3 valandoms,išlyginu abu tortus kaip stiklą o dengiu arba penktadienį arba šeštadienį.
QUOTE(likta @ 2013 03 20, 17:24)
Aš bent jau biskvitus kepčiau trečiadienį, ketvirtadienį sutepu abu tortus, penktadienį aptepu sviestiniu kremu, dedu į šaldytuvą bent 3 valandoms,išlyginu abu tortus kaip stiklą o dengiu arba penktadienį arba šeštadienį.
ačiū
aš darau šarlot kremą, kažin kiek man jo pasidaryti kad užtektų apteplioti 28cm ir 20cm tortus?
ir kaip jį išlyginti "kaip stiklą"?
labai gerai issilygina su karstu peiliu
QUOTE(Fainika @ 2013 03 20, 16:11)
Sveikos kepėjėlės
jei šeštadieniui reikalingas dviejų aukštų tortas, kuris susideda iš : 1 aukštas snikeris, 2 aukštas vaisinis. tai galiu jį pradėti kepti trečiadienį?
mastau taip, trečiadienį išsikepu snikerį, ketvirtadienį vaisinį. Penktadienį sustatau ir papuošiu kažin gerai? ar vis tik geriau abu išsikepti ketvirtadienį?
jei šeštadieniui reikalingas dviejų aukštų tortas, kuris susideda iš : 1 aukštas snikeris, 2 aukštas vaisinis. tai galiu jį pradėti kepti trečiadienį?
mastau taip, trečiadienį išsikepu snikerį, ketvirtadienį vaisinį. Penktadienį sustatau ir papuošiu kažin gerai? ar vis tik geriau abu išsikepti ketvirtadienį?
aš kepu biskvitus ketvirtadienį, penktadienį iš ryto susitepu, popiet pabaigiu. Tačiau jei torto reikia jau šeštadienio rytui geriau darykit kaip ir merginos rašė, kad tortas penktadienio vakare jau būtų visiškai papuoštas
Papildyta:
+2013 03 20, 21:46-->
QUOTE(Bridz @ 2013 03 20, 21:46)
labai gerai issilygina su karstu peiliu
o karštu peiliu lyginti kai jau sviestas sukietėja ar iškart tepant? Nes jei iškart ar nesilydys sviestas?
Sveiki iskilo tokia problemele , buvo numatomas tortas snikers sestadieniui, bet planai pasikeite tas zmogus grys tik kita savaite biskvitai vakar jau iskepti kaip man juos laikyt kad nepagestu ir kiek laiko mazdaug juos galima laikyti kad nesugestu? is anksto dekoju
sandariai maiselyje ir saldytuve per savaite tikrai nieko nenutiks
+2013 03 20, 22:46-->
Ačiū labai
QUOTE(Bridz @ 2013 03 20, 22:46)
labai gerai issilygina su karstu peiliu
Ačiū labai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 21, 12:30)
sandariai maiselyje ir saldytuve per savaite tikrai nieko nenutiks
Labai aciu
Sveikos
gal esat kuri kepusi "Vysnini karamelini " torta, sakykit ar vertas demesio... norisi kazko naujo, bet kai turi kelis favoritus tai labai sunku save nuteikti kitam
gal esat kuri kepusi "Vysnini karamelini " torta, sakykit ar vertas demesio... norisi kazko naujo, bet kai turi kelis favoritus tai labai sunku save nuteikti kitam
sveikos, dar prisireike patarimo kaip paskaiciuoti proporcijas 28cm tortui
Biskvitui reikės:
5 kiaušiniai
230 g. cukraus
230 g. miltų
1 arb.š. vanilinio cukraus
65 g. aliejaus
15 g. kepimo miltelių
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės
2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės
persikų skonio želė 0,5 pakelio +250 ml vandens
vyšnių skonio želė 0,5 pakelio +250 ml vandens
konservuotų persikų didelis indelis
cia 23cm man lyg
Biskvitui reikės:
5 kiaušiniai
230 g. cukraus
230 g. miltų
1 arb.š. vanilinio cukraus
65 g. aliejaus
15 g. kepimo miltelių
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės
2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės
persikų skonio želė 0,5 pakelio +250 ml vandens
vyšnių skonio želė 0,5 pakelio +250 ml vandens
konservuotų persikų didelis indelis
cia 23cm man lyg
QUOTE(lape snape* @ 2013 03 21, 16:54)
sveikos, dar prisireike patarimo kaip paskaiciuoti proporcijas 28cm tortui
cia 23cm man lyg
cia 23cm man lyg
Stai ka turiu prikonspektavus:
PVZ.: Recepte produktai duoti apvaliai 24 cm diametro formai. Reikia sužinot, kiek visko reiks 26 cm.
y(tai, ką reikia gauti-kiek to produkto reiks 26 cm)=x(recepte duotas produkto kiekis 24 cm)*26²/24²
Jusu atveju tik reikes skaiciukus pakeist.