jei šeštadieniui reikalingas dviejų aukštų tortas, kuris susideda iš : 1 aukštas snikeris, 2 aukštas vaisinis. tai galiu jį pradėti kepti trečiadienį? mastau taip, trečiadienį išsikepu snikerį, ketvirtadienį vaisinį. Penktadienį sustatau ir papuošiu kažin gerai? ar vis tik geriau abu išsikepti ketvirtadienį?
Aš bent jau biskvitus kepčiau trečiadienį, ketvirtadienį sutepu abu tortus, penktadienį aptepu sviestiniu kremu, dedu į šaldytuvą bent 3 valandoms,išlyginu abu tortus kaip stiklą o dengiu arba penktadienį arba šeštadienį.
Aš bent jau biskvitus kepčiau trečiadienį, ketvirtadienį sutepu abu tortus, penktadienį aptepu sviestiniu kremu, dedu į šaldytuvą bent 3 valandoms,išlyginu abu tortus kaip stiklą o dengiu arba penktadienį arba šeštadienį.
jei šeštadieniui reikalingas dviejų aukštų tortas, kuris susideda iš : 1 aukštas snikeris, 2 aukštas vaisinis. tai galiu jį pradėti kepti trečiadienį?
mastau taip, trečiadienį išsikepu snikerį, ketvirtadienį vaisinį. Penktadienį sustatau ir papuošiu kažin gerai? ar vis tik geriau abu išsikepti ketvirtadienį?
aš kepu biskvitus ketvirtadienį, penktadienį iš ryto susitepu, popiet pabaigiu. Tačiau jei torto reikia jau šeštadienio rytui geriau darykit kaip ir merginos rašė, kad tortas penktadienio vakare jau būtų visiškai papuoštas Papildyta: +2013 03 20, 21:46-->
Sveiki iskilo tokia problemele , buvo numatomas tortas snikers sestadieniui, bet planai pasikeite tas zmogus grys tik kita savaite biskvitai vakar jau iskepti kaip man juos laikyt kad nepagestu ir kiek laiko mazdaug juos galima laikyti kad nesugestu? is anksto dekoju
Sveikos gal esat kuri kepusi "Vysnini karamelini " torta, sakykit ar vertas demesio... norisi kazko naujo, bet kai turi kelis favoritus tai labai sunku save nuteikti kitam
sveikos, dar prisireike patarimo kaip paskaiciuoti proporcijas 28cm tortui Biskvitui reikės: 5 kiaušiniai 230 g. cukraus 230 g. miltų 1 arb.š. vanilinio cukraus 65 g. aliejaus 15 g. kepimo miltelių
420 g grietinėlės 3 šaukštai cukraus 0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės 2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės persikų skonio želė 0,5 pakelio +250 ml vandens vyšnių skonio želė 0,5 pakelio +250 ml vandens konservuotų persikų didelis indelis