QUOTE(astraemi @ 2013 03 07, 15:50)
esu jau is vakaro sutepusi ir islyginusi torta sviestas+kondensuotas pienas. tad klausimas, kaip butu tvirciau/patikimiau: ar tas gelytes tiesiai lipdyti ant kremo, ar visgi dengti pastilazu ir tada klijuoti prie jo ir kuom geriau klijuoti, nes bijau, kad vezant torta tos gelytes tiesiog nubyres i apacia?
to reiktu klausti papuosimu temoje, nes cia kepimo subtilybes, greiciau ir daugiau pagalbos gautumet

galit ir ant kremo, tik kad nebutu tiesiai is saldytuvo nes nelips, bet taip nelabai skanu juk ten paprastas sviestinis. Galit aptepti sokoladine glazura ir ant jos deti gelytes (kaip tik ta ruosiuosi daryti

pati greitu laiku nes nenoriu mases, o proga paprasta), galite dengti pastilazu ir iskart turetu gerai klijuotis paprastu vandenuku (jei gelytes is sviezio pastilazo) jei jos jau sudziuve arba tortas su pastilazu pastovejes klijuokit aisingu, ar tirpintu pastilazu.