QUOTE(Krista @ 2016 08 19, 10:40)
As labai nereguliariai gėriau, vakarais, tai geriu tai ne uztai rezultato ir nėra. Atosotgu metas dėl to cia taip, tai išvažiuoju kur, tai kokia kavine, tai draugai. Nors pasižadejau išėjus i atostogas numesti svorio, bet ko gero reiks atidėti tai kai gryšiu į darbą, atsiras vėl ritmas, vakarais nebus kada valgyt, tai gersiu skaidulas reguliariai. Aš isidedu kiek reikia tada išmaišau ir isgeriu tuoj pat
mano mamos drauge gerdama šias skaidulais tik rytais numetė 4 kg per kokias dvi savaites, daugiau nieko nedarydama ir mityba pas ją tikrai nesubalansuota
mano mamos drauge gerdama šias skaidulais tik rytais numetė 4 kg per kokias dvi savaites, daugiau nieko nedarydama ir mityba pas ją tikrai nesubalansuota
Oho tai bent rezultatas. As gerdavau ryte sauksteli ir 2 vakare (kelis vakarus praleidus buvau), vartoju jau irgi 2sav, bet nenumeciau nieko! Dabar kelios dienos ryte negeriu, tik vakare vietoj vakarienes, bet buna dar pakramsnoju, nors tikrai maziau nei visada, ziuresiu ar bus koks rezultatas