mes turime autokedutes kur 9-18 kg. labai nesirinkom, tiesiog peremem is kitu dvynuku. maxi cosi priori
Gyte, ta pagalbine technika tikrai bent mums labai gerai. drakosos kuri laika pasedi. ir palikti saugiau, ir uzsiemimo yra. tik va tos pripuciamos man nelabai patiko, sedi, bet jau reikia ziureti, nes po kurio laiko biski isslysta. va viena jau pardaviau, nes nelabai patiko
d'ville, ojej, kaip cia jums neissikapstot vis is ligu
QUOTE(valerie @ 2013 03 11, 13:39)
Krempudra, tau turiu daug klausimu
O kuo blogai tas vitaminas C tyrelese? Tuo, kad yra tiesiog sintetinis?
Pasiziurejau, tai jo prideta ir misinukuose, ir sultyse (ekologiskose)
O nuo kada vaika reikia sodinti i sketuka?
Kaip atrodo tos maudymosi kedutes? Ar pagelbetu ji man (musu mazius, kai tik ikeliam ji i vonia, pradeda taip duotis kojomis ir rankomis, kad vienam be sansu ji nuprast butu, net ir dviese sunku buna ), ar vaikas is jos neisslysta?
O kuo blogai tas vitaminas C tyrelese? Tuo, kad yra tiesiog sintetinis?
Pasiziurejau, tai jo prideta ir misinukuose, ir sultyse (ekologiskose)
O nuo kada vaika reikia sodinti i sketuka?
Kaip atrodo tos maudymosi kedutes? Ar pagelbetu ji man (musu mazius, kai tik ikeliam ji i vonia, pradeda taip duotis kojomis ir rankomis, kad vienam be sansu ji nuprast butu, net ir dviese sunku buna ), ar vaikas is jos neisslysta?
del to vit.C zinok neturiu labai atsakymo. man cia kazkas uzdave ta retorini klausima - o kam ji ten deda? ar tikrai jau taip jis gerai ir toks nekaltas kaip atrodo? ar tikrai vaikui jo reikia tyrelese? siaip kiek snekejau su mamytem, tai dauguma jo nesibaido. argumentuoja, kad juk ir mes pacios daznai valgom ta sintetini, o ir vaikams paskui kur buna tie vaikiski vitaminai, tai juk ir juose buna to vit.C. zodziu, as nezinau atsakymo. bet pati jei duodu tyreles, tai renkuosi be to vit.C, kad butu vaisiai plius nebent vanduo.
o tu neprisijungusi prie musu albumo? nes ten ir as idejau drakosiukus tose maudyniu kedutese, ir maciau, kad Gyte. atrodo taip:
bent man tai atrodo saugiau, vaikas nepaslys ir nebumbtels i vandeni