Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų Mamų Buveinė (III tema)

Krempudra - maniškei irgi su kojinėm bėda. Vyras sakė, kad matė pirkti kažką, kas prilaiko, kad nesmuktų smile.gif Tai pagooglinau biggrin.gif Gal ir nieko idėjos:
http://www.amazon.co...r/dp/B001V9JMPI
http://stayputsocks.com/product.html

Berods pirmas Babycity matė.

Dėl maudynių - mes maudom savo vonioj nuo kokių 3 mėn. Kai jau pati atsisėdo, tai ir vonioj sodinam. Jokių kėdučių neturim, pridedam žaislų ir tiek. Tik kad mes abu maudom. Tai vienas prilaiko, o kitas numuiluoja. Su dviem taip matyt nelabai išeitų...

Va, prisiminiau Milos rodytą aštuonkojį. Mila ,gal pameni, kur jį įsigijot? 4u.gif

Pasislėpusi - o koks ausinukas negelbėtų nuo nuobodulio? 4u.gif Jei dar kokių audio knygų įsirašius...

Faustina - iš kur siunties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2013 03 08, 20:24)




Faustina - iš kur siunties? 4u.gif

is visur. GAP, asda, tesco, nextdirect.....Ir is ebay pagaudau. Perku ir per tarpininkes, bet daugiau pati. Is kinu tai rubu nesisiunciu. Kokybe prasta labai.
Atsakyti
Labvakar,

Kamelija, su mėnesiukais jus 4u.gif 4u.gif

Jau kiek vyrukų šaunių albumėly prisižiūrėjau, na tikri gražuoliukai čia mūsų kompanijoj smile.gif Ir stovi, ir šypsos, ir sėdi, ir skambina, stipruoliai ir gudruoliai wub.gif wub.gif

Gyte, tavo mergytė irgi stipri, jau stojasi smile.gif Turbūt jai atėjo laikas, tai ir neprilaikysi niekaip.

Sangria, o sportinuke vyrukas miegojo ar būdravo? Galvoju, kaip reikės eit į lauką, kai nemiegos. KOlkas iš nieko negeria, valgo kas 2 val., tai ar nereikės lėkti vežimą įsikabinus namo..

QUOTE(egluzeeele @ 2013 03 08, 13:36)
Kažko nusikalus iš pat ryto jaučiuos. Mažė košės nevalgė, sėdi burbuliuoja nepatenkinta.


Kokią košę davei? smile.gif Aš po šiandienos fiasko supratau, kad turbūt irgi be pornografijos neišsiversiu. Avižinės bent jau.. nes šian zuikei trūko kantrybė, kad mamkas nesupranta, kur tą blenderiuotą košę su gumuliukais gali dėt, tai ėmė purkšti doh.gif Matyt, nevalgys ji jos..

QUOTE(Tanga @ 2013 03 08, 13:45)
Gražiai tu čia. Aš MB taip ir pasakiau, kad nereikia man tų gėlių, nes turiu savo Rožę. Labiau laukiu pirmos savo gyvenime Mamyčių dienos  wub.gif


Graži fotosesija, o princesė kokia didelė!! Gal toks vardukas mergytės? ax.gif

QUOTE(Krempudra @ 2013 03 08, 14:39)
sveikos

* as nuo vakar tuo ir uzsiimu, kad traukiu visokia papildoma technika sedejimui ir matuoju joje drakosiukus.  siandien dar viena pripuciau, reikes paskui prie progos nufotkinti, jei kam idomu  ax.gif

** galvoju, gal jau ir maudyti reikes vonioje sedincius su maudyniu kedutem  g.gif nes iki siol vis dar maudem voneleje, tiksliau musu tetis maude, tai jau nesusitvarko su jais ir buna visas slapias. todel paskutiniu mety maudynes vykdavo labai greitai, tik ikisa vaika i vandeni ir atgal 
kaip jus maudot saviskius? kokia technika naudojat? kada pradejot maudyti sedom?



* Įdomu įdomu smile.gif Tu išvis unikalių dalykų lobis smile.gif Net nesugalvočiau, kaip į paiešką įvest tų daiktų sėdėjimui, kad rasti. Kaip jie iš tikrųjų vadinas?

** Mes vis dar vonelėj, mūsų ta ok baby, kur išformuota patogiai. Tik kadangi siaubingai taškos, dedam vonelę į vonią ir taip turškiamės. Dar ne sėdimoj padėty, o tokioj gulsčioj (esu foto dėjus joje). Truputį man baisu dar į sėdimą sodint, nes nelabai tvirtai sėdi, o laikyt taip nepatogu. Galvojam, gal pradėt maudytis su mb vonioj kartu, bet dar nebandėm.

Dangutex, kaip smagu, kad keliausit!! Ir tik dabar atsakau į tavo klausimus:

1. Ar duodate vaikams sausainiu, kazkokie sake tirpstantys yra?
Nieko neduodu kolkas.
2. Ar ryte vaikuciams atsibudus buna traiskaneliu akyse?
Niekad nebuvo, apart dabar, kai akytės uždegimas. Tiesiog traiškanėlės matosi, o po to jau ir sulipę blaskienos.
3. Ar Jums pacioms dar slenka plaukai? Ka darote, gal kokias priemones naudojate?
Jau lyg pradėjo atauginėti. Kristinukės albumėly yra priemonė, aš taip ir nespėjau jos panaudoti, bet kirpėja sakė, kad gera.
4. Dabar pavasari, kai islysite is kombinezonu, ka zadate rengti. Jei striukeles, tuomet kokias kelnytes?
Kolkas negalvojau apie tai.. Turim pavasarinį kombį, kolkas jame vėžinsimės.
5. Kokias kepurytes ir pirstines zadate deti?
Turim močiutės megztas ir kepurę, ir pirštinytes.
6. Ar batukus jau desite?
Kolkas neturim jokių, kol vėžinsimės su kombiu, nedėsiu.

Man dar įdomu, kada pradėjot duoti trečiąkart (vakare) košės? Kai pilną normą suvalgė pirmus du kartus? Ar tokią pačią duodat, kaip ryte?

Mes kamuojamės su dantais (kurie vis neišlenda doh.gif ), ir su tom akytėm. Dar lyg sloga kabinas, ir pakosti taip sausai.. Kaip ped.sakė, galėjom tą zarazą dar iš klinikų parsivežt, o db kai dėl dantų dar labiau imunitetas pasilpo, tai ir išlindo. Meldžiuosi, kad tik praslystumėm šįkart be didelių dramų, jau net niežtėt visą pradeda, kai ji kosi. Prisiminiau, kad turim tokius db labai populiarius gintarinius karolius, nuo ligų, dantų ir turbūt ragų.. Tik kad gulėjo jie stalčiuj pamiršti. Tai šiandien užkabinau, o maža ką..

pasislėpusi, dėl tų (.) kandžiojimų tai galiu pasakyt.. Na bais skauda, kai mažė sugalvoja dantukus pasikasyt bevalgydama. Dabar kai valgo ir sustoja, akis pavarto, tai net sustingstu - kąs ar ne. Bandžiau ir užimti nosytę (taip patariama), tai ką - akis išpūtus spokso toliau sau sukandus.. Nelaikiau, aišku, kažin kiek. Kartais iš netikėtumo taip cypteliu, kad princesė įsižeidus dūdas paleidžia smile.gif O šiaip bandau jai suprantamai parodyt, kad negerai daro. Ar ką supranta, nežinau.. Kad plaukų nepeštų, išaiškint nepavyksta smile.gif

Gražaus savaitgalio visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'ville: 08 kovo 2013 - 22:01
Sveikutes,

Su kovo 8-aja, moters diena visas 4u.gif
Pasislepusios sveikinimas pats tinkamiausias mums. Aciu wub.gif
Bet sirdziai mielesne bus mamytes diena, pritariu Tangai.

Tanga, tavo grazuolyte su labai puosniais sventiniais atributais. Tikra princese.

Pasislepusi, saunu, kad Gelyte jau gerai atlaiko masazus. O kodel juos dar karta darotes?
Del Turkijos, mano drauge is pradziu siule vaziuoti tik vienom su vaikais, bet MB kai pradejo vardinti praktiskus dalykus, kad vienom bus sunku, tai isisiule ir musu abieju vyrai.
Del skrydzio nebijau, nes jis naktinis 22.00-02.00, kaip tik miegos tada vaikai ir manau problemu nebus. Tuo labiau, kad galima bus pamaitinti MP ir nuraminti jei kas. Labiau nerima kelia primaitinimas.

angeliukkkeee, eco travel puslapyje sie Turkijos pasiulymai yra. Pvz. 5* viesbucio Dinler kaina yra 1059 Lt zmogui, bet prisideda papildomai transferis, bagazas, vezimelis, ankstyvas isiregistravimas ir velyvas issiregistravimas, nes skrydziai naktiniai, tai suma ir susidaro 2834 Lt + 80 Lt kudikio mokestis.

Jei patiko tos skareles , issirink kokio numerio noretumei.

Gyte, parasysiu tuomet draugei, kad itrauktu 16 ir 21 skarytes Tau.

Krempudra, maciau albumelyje kokios technikos turite. Isivaizduoju ir dar po 2. Ar bute vietos uztenka? Pas mus tai 2 kambariu butas jau uzkrautas mazosios technika.
Mes mazaja maudom voneleje, ten pas mus atskirta gulima ir sedima vietos. Tai jau persikrausteme i sedima vieta. Primetam zaisliuku, bet maudom visada abu. Neisivaizduoju, kaip Tavo MB susitvarko su dviem....
Is kinieciu zadu uzsisakineti artimiausiu metu, nes kriskto dukra prisirinko visokiu papuosalu. Todel atsiusk man i az ka pasirinksi.

Faustina, maciau pas drauge atsiustu is kinieciu sukneliu, galvos papuosalu, skrybelyciu. Visai gera kokybe ir kainos juokingos.

Siandien panelei daviau rope+moliugas+jautiena. Man paciai labai patiko sis derinys, bet mazoji sunkiai valge. Per valanda suvalgeme 140 gr.
Avizine kose kol kas maisau su MP, tai gerai valgo. Jau 50 gr suvalgome vakare.

Tanga, o speltos duoniukus kuriuos duodi jovines? Ar ji neatlauzia gabaleliu, ten neimanoma uzspringti?

Merginos, babycenter kovo menesi duoda nuolaidas maxi-cosy autokedutems. MB buvo apziureti. Labiausiai patiko Toby kedute. Buvusi kaina 899 Lt, dabar 679 Lt



Papildyta:
D'ville, priminei ir man apie gintarinius karolius. Matyt ir mes juos pradesime nesioti. Jie gi kaip tik pirmoje eileje skirti kai dygsta dantys.
Musu mazoji siandien nakti buvo labai nerami, ir verke, ir vartesi, ir inkste. Turbut dantys, o dar vakar ir skiepai gauti.
Atsakyti
Labas smile.gif
Visoms musu grazuolems mergytems ir zavioms ju mamytems sveikinimai nuo musu vyruko kovo 8-os proga 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2013 03 08, 12:30)
Taip jau yra. Kai išmoksta apsiversti, nebenori gulėti ant nugaros. Kai išmoksta sėdėti, apskritai nebenori gulėti. Kai išmoksta ropoti, vietoje nebenulaikysi. O kai išmoksta stoti, tai žūtbūt reikia stoti. Maniškė irgi dabar priropoja prie kokio baldo, įsikimba ir stoja, o užpakaliukas tai dar per sunkus, bumt ir rėkt. Tik žiūrėk. O dar krosnelė kambaryje yra ir, aišku, jai labai rūpi, nes ten kažkas dega  doh.gif

Viska labai taikliai aprasei drinks_cheers.gif

Gyte saunuole dukryte thumbup.gif

Krempudra mes jau senokai maudome vonioje. Kartais su teciu maudosi, bet cia labai retas atvejis, nes musu tevelis darbaholikas lotuliukas.gif ir tokiu laiku kartais net namuos nebuna. O siaip paprastai dviese: arba su MB, arba su anyta. Vienas prilaiko, o as nuprausiu. Nupirkau tik gumini kilimeli, kad vonioje neslidinetu.

d'ville aciu 4u.gif O jus laikykites, tik nesusirkit. Gal tikrai bandyk sumaltu kruopu kosyte virti. Prisiminiau, kad klausei del koses tirstumo. Kazkada Tanga rase, kad kose turi kristi, o nebegti nuo sauksto.

angeliukkkeee o kokia avento gertuvele turit? Musiske irgi avento, bet man ten viskas bega, nors raso, kad apsaugota nuo islaistymo. Gal kazka ne taip su ja darau g.gif

O prie manes ir kazkokia zaraza kabinasi, tai siandien pasivaikscioti i lauka nejome. Jau vakar skaudejo galva ir gerkle. Bet gal kaip nors atsilaikysiu. Tfu tfu tfu smile.gif

As taip pat turiu kelis klausimukus:
1. Kuriu vaikuciai turi dantuku, kaip juos priziurite?
2. Ar jusu mazyliai pazaidzia savarankiskai ir jei taip kiek ilgai?

Grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Dangutex, dekui uz skareles smile.gif kai jau bus duok zinot atleksiu pasiimti mirksiukas.gif

Krempudra, as kaip tik siandien is pasto pasiemiau maudyniu kedute ir si vakara isbandem. na sakyciau visai nieko. ikelsiu foto gal ryt, nes siandien jau tingiu is fotiko perkelinet ax.gif

Kamelija, mano mazoji pabuna viena, bet labai ivairiai, kartais ir valanda gali kur nors kuistis, bet dazniausiai buna taip jei as prieinu prie jos ka nors pataisyti ar pavalyti, tada jau viskas baigesi buviimas vienos, nori kad imciau ant ranku, jei nepaiimu - asaros doh.gif vis pakeitineju jos buvimo vieta, tai virtuvej, tai kambari, tai vonioj, kad jai nenusibostu rolleyes.gif

na kaip pasventet moters diena? ar daug tulpiu gavot ? tongue.gif

gero ilgojo savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
Prirasiau tiek daug, o viskas paeme ir dingo, susinervinau verysad.gif
Todel tik jau pasveikinsiu visas su kovo 8! 4u.gif
Kada jus spejat tiek daug prirasyt g.gif , man tai sunelis neduoda prieit prie kompo, pradeda iskart zizst kad panesiociau, o nesedeciau prie kompo.

Visoms gero ilgo savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2013 03 08, 23:29)
Tanga, o speltos duoniukus kuriuos duodi jovines? Ar ji neatlauzia gabaleliu, ten neimanoma uzspringti?


Kol kas nekanda, o labiau čiulpia. Jei atgnybia gabaliuką, tai neryją, tirpina burnoje. Aišku, stebiu viena akimi. Maža kas.
Papildyta:

QUOTE(Kamelija2 @ 2013 03 08, 23:34)
As taip pat turiu kelis klausimukus:
1. Kuriu vaikuciai turi dantuku, kaip juos priziurite?
2. Ar jusu mazyliai pazaidzia savarankiskai ir jei taip kiek ilgai?


Dantukus dar auginam.
Jei būna nuotaika savarankiškiems žaidimams ir kokį naują daiktą gauna, tai pažaidžia pusvalanduką. Nors dabar, kai pradėjo ropoti, nauji geografiniai atradimai - smagiausias žaidimas.
Atsakyti
Labas rytas mamytes,
Turbut kazkur persalau. Skauda galva ir lyg gerkle. Nors siaip visa kaip sudauzyta. Kokius vaistus maitinant galiu gert ? Matuosios temperatura,gal ir jos turiu.
Atsakyti
labas rytas

Demetreola, as asmeniskai ilendu i sm, kai Gelyte miega.

Faustina, kai man kilo temp. gydytoja sake gerti paracetamoli ir daug arbatu.

Dangutex, del masazo, tai mums rekomendavo pries pradedant vaikscioti dar kelis padaryti. tai ir kvietemes masaziste i namus. ai, faina tokia moteryte, netoli gyvena, prisiderina prie musu grazuoles, tai ko daugiau reikia. smile.gif
o del svenciu prasmingumo ar kaip cia issireiksti, net nesvarstau. siais metais pirmosios mamyciu ir teveliu sventes bus KITOKIOS.

tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Pasislėpusi,ačiū 4u.gif

Mergytės,priminkit nuo kurio nėštumo mėnesio skyrė Omega pagert ?
Atsakyti
Sveikos mergaites su praejusia svente visas 4u.gif
D'ville manasis sportinuke ismiegojo 3 valandas uzmigo is karto kai tik isejome i lauka.
Paskui kai jau prabudo pakeliau ji kad galetu sedeti tai jam labai patiko dairesi ,apziurinejp viska nu vienu zodziu net geriai nei lopsyje.
O manasis vyrukas pradejo stotis kai pasodinu ji jis tada stojasi ant keliu or bando stotis. O kai pastatau ji trumpam tai stovi be pagalbos kelias sekundes, nezinau gal ir ilgiau butu stovejes bet neleidziu bijau eksperementuoti. Vaikstinese tai is vis kaip kiskis sokineja,straksi po kambari pirmin atgal sokineja biggrin.gif Uztat nakti tai labai blogai miega muistosi, tinkamos pozos neranda ir taip visa nakti doh.gif neramiaiiega. Ismoko ant ranku prasytis istesia rankytes ir mmm prasosi. Kol kas tokie pasiekimai pas mus.
D'ville nesirkit 4u.gif
Gero savaitgalio merginos mirksiukas.gif
Atsakyti