Labas
Aciu uz sveikinimus
Visoms kam priklauso su TA
Mila su menesiukais jusu stipruole
nors ir paveluotai.
angeliukkkeee fotosesija
Labai grazi jusu seimynele.
Tanga ar tu pati gaminai visas tas karunas savo Pelytei? Grazuole princese
QUOTE(kristinuke @ 2013 03 07, 10:52)
Aš, matai, jau darbe pripratusi numatyti gabalą į priekį, tai su savo vaiku irgi tas pats, noriu pasilengvinti sau ir jam dalią. Tai kai jis turės pats vienas valgyti, manyčiau, kad ant kelių jau bus nelabai patogu, dėl to dabar sodinu, diržus prisegu, jei matau, kad suktis pradeda, ir tiek.
kristinuke uz prasta savijauta
As kazkaip su saviskiu nesusitvarkau
Ryte ir per pietus net isodinti nepavyko, kojos kaip pagaliai
Pavakare pasodinau, prisegiau ir daviau ta maitinimo tinkleli su vaisiais. Kol vaisinosi viskas buvo lyg ir gerai, o paskui vis tiek sukosi, stengesi atsistoti, pradejo rekti... tai teko paleisti. Siandien net is vezimelio islipti norejo. Isejus dairesi, po to greit luzo, po val pabudo ir siek tiek pasedejas pradejo verztis lauk, kai nepavyko pradejo bliauti ir taip puse kelio iki namu
Vienu zodziu... dabar pas ji mazdaug tokia stadija: nenoriu sedeti, o noriu stoveti.
dangutex mano atsakymai:
1. Ar duodate vaikams sausainiu, kazkokie sake tirpstantys yra?
Savaitgali bandziau Milupos, bet jis jo atsikando. Daugiau neduosiu.
2. Ar ryte vaikuciams atsibudus buna traiskaneliu akyse?
Nebuna.
3. Ar Jums pacioms dar slenka plaukai? Ka darote, gal kokias priemones naudojate?
Man dar vis slenka, nors gal ne taip gausiai. Dar jokios priemones nenaudojau.
4. Dabar pavasari, kai islysite is kombinezonu, ka zadate rengti. Jei striukeles, tuomet kokias kelnytes?
Turim striukyciu:viena siltesne, kita kai bus silciau. Dzinsiukus, velvetines kelnytes su pasiltinimu ir po apacia pedkelnes.
5. Kokias kepurytes ir pirstines zadate deti?
Turim tokia kur Krempudra nuorada idejo. Man labai grazu, reikes turbut dar kitokios spalvos nupirkti ir jam, ir sau. Gal dar kokia trikotazine su raisteliais nupirksiu. Pirstynes plonesnes turim.
6. Ar batukus jau desite?
Desiu. Pries savaite nupirkom Bartek, truputi auksteniu auliuku su lipdukais.
pasislepusi smagu, kad pralinksminau
Kad ikas su dantukais ir mano anyta sake. Kadangi ji pati pirmaji sunu maitino iki 9 men (kas tais laikais buvo retenybe), tai ir kalbejo is patirties. Beja, buvo teisi. Nykstukas jau pora kartu krimstelejo, kad net surikau, o po to jau jis pats issigando ir verkt pradejo.
Siandien musu artistas soko stovedamas loveleje pagal Tele-bim-bam daineles. Taip juokingai galva kraipe
Ir dar sugalvojo stovedamas pasilenkti ir soske paiimti. Dar bande isikibes i suni atsistot. Ta maza galvele visko primasto
Ikelsiu kelias foto.
Vakar su MB buvome spektaklyje "Striptizo ereliai", pernai kazkaip nepavyko nueit. Prisijuokiau iki asaru
Tik stai mazasis, pasilikes su mociute, beveik valanda prareke
Turim bilietus ir i kita spektakli (ateinancia savaite), tai net nezinau kaip cia pavyks nueit.
Grazaus rytojaus