Na kur tas pavasaris..... auuuu......
Nejaugi is karto vasara ateis?
Vakar vakare temperatura dar buvo 37,7 C, nakti labai blogai miegojo, kas valanda ar maziau verke, jauciu neprabudusi, o verkia net su asaromis. Bandziau ciulptuka, vandenuka, bet pagelbejo tik (.)
Per Velykas isklausiau is seno kirpimo akuseres paskaita kaip blogai nakti duoti pienuka taip daznai, tai bandau pratinti prie vandenuko. Bet, matyt, kai dantys vaika neramina, su sia priemone reikia kuri laika susilaikyti.
Krempudra, o kiek tavo mazajam tempa pakilo?
Egluzeeele, tik dabar perskaiciau Jusu su mazaja nelinksma nuotyki. Vajetau, kaip gerai, kad taip sekmingai nukritote. Mamytes melynes praeis
Gyte, ir Jums uz ta nelinksma lupytes prasikirtima.
Merginos, o Jusu mazieji kandzioja (.) Ka darote? Nakti pries tempos pakilima mes su mazaja pykomes. Mazoji kanda, as atimu kruti, tada ji verkia ir neima kruties kai pasiulau. Dar labiau pradeda verkti. Galu gale teko man nusitraukti pienuko ir duoti is buteliuko. Betgi nedarysiu taip visada. Turi vaikai ismokti, bet kaip juos to ismokyti???
Gyte, faina pasiulyma isigijote is Betos. Jei ne Turkija ir mes vaziuotume su Jumis.
Kristinuke, mes taip pat nuo 8 menesiu is geros, ramios mergytes pavirtome i zyzliuka, reksniuka, neramiuka. Bet dziaugiuosi, kad ir tai daug istempeme.
Faustina, mes obuoliuka irgi pradejome anksti ragauti. Nuo 6 menesiu darzoviene - pradejome nuo bulves vienos, po to kas savaite prie bulves dejau vis kita darzove. Geriausiai ejosi cukinija, kalafioras. Dar moliugas, briuselio kopustai, brokolis. Paskiausiai ivedziau morka ir dabar geriausiai valgo kai yra morkos. Nuo 7 menesio pradejome valgyti mesyte: kalakutiena, jautiena, triusiena. Nuo 8 menesio ivedziau viena grudine kose vakare - su jomis kol kas blogiausiai sekasi. Geriausiai valgo su MP avizine. Siandien bandysiu grikius.
Meiles vaisiau, kai mums buvo 1 menesiukas gulejome ligonineje. Tai ten mums liepe vitamina D gerti 1 val pries ar po valgio. Kai turejom vandenini, gereme is saukstelio, o dabar aliejini uzlasinu ant ciulptuko.
Tiesa, merginos, Gyte, Meiles vaisiau, Streamy ir angeliukkkeee, uzsakiau Jums tutu sijonu. Vienas sijonukas iseis 3 $
Streamy, kur tu siuntei nuoroda, toki sijonuka esu uzsakiusi mazajai. Kai atsius nufotkinsiu. Kiek maciau, jie sauniai atrodo. Man jis atsiejo 13$.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 04 02, 17:08)
kokios JUS saunuoles, kad klijuojate nuotraukas i albumus. As kol kas kompe kaupiu, bet zinau, kad tai nera gerai. Noriu ir kokia knyga nusipirkt, kad rasyt pagal menesius apie vaika. Esu apsileidusi mama Planuoju planuoju ir nepadarau
As taip pat, vis planuoju, galvoju, bet neikaip neprisedu prie albumelio pildymo. Net mazosios pedutes ir rankytes antspauduku nesugebejau padaryti. Bet manau geras spyris bus 1 metuku svente. Truks-plys, pries ja jau reikes viska sutvarkyti.
Papildyta:
Merginos, o gal kas darete fotoknygas. Gal galite parekomenduoti kokia. Zinau zoombook yra ir dar kazkokiu. Sako labai fainai iseina.