QUOTE(d'ville @ 2013 03 31, 03:44)
Dekui,mergaites,kas spejot atsakyti. Nesinori net rasyt.. Pacios jau turbut suprantat. Guli mano mazute vel su kateteriu galvoj,nusiverkus,isvargus. Galvoju,gal jau as nenormali,tasau vaika po ligonines..bet 39,5 tempa man yra baisu. Sukisom zvake,o ji vistiek kilo. Juolab,ka tik grizus,kad ko parsiveze nebutumem. Itaria vel bronchiolita,nors man nepanasu. Pamazu atsiranda sloga. As pati raudona gerkle su sloga.. Nzn,pirmakart duso,kai vaziavom,antrakart susirgus nevalge,negere vaistu ir nukeipo,db tempa pasoko,net su vaistais. Ar galiu elgtis kitaip? Nekokios mintys lenda i galva.
Streamy,kokia jusu tempa buvo?
Taip liudna,kad ir zuikes pusmetis,ir pirmos velykos tokios..bet ka galiu padaryt kitaip? jauciu tik,kad ar velyku suknele netaps krikstynu suknele.
Vistiek sveikinam mamytes ir stebukliukus su velykom..jos siemet ypatingos. Stipriu kausinaiciu!!
Streamy,kokia jusu tempa buvo?
Taip liudna,kad ir zuikes pusmetis,ir pirmos velykos tokios..bet ka galiu padaryt kitaip? jauciu tik,kad ar velyku suknele netaps krikstynu suknele.
Vistiek sveikinam mamytes ir stebukliukus su velykom..jos siemet ypatingos. Stipriu kausinaiciu!!
d'ville sirdele, laikykites Net baisu skaityti...is visos sirdies linkiu, kad visos ligos pasitrauktu nuo jusu kuo toliau. Stipriai apkabinu tave ir tavo zuikyte