Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų Mamų Buveinė (III tema)

QUOTE(egluzeeele @ 2013 03 06, 17:18)
** Aš tik virinto vandens pasiulau. Iš puodelio minkštu snapeliu.
***O čia kruopų ar daržovių košė? smile.gif Nežinočiau, kuriai kategorijai priskirt biggrin.gif
**** Tikri vyrai, valgo kaip priklauso biggrin.gif Mūsų tai kaip princesės ant žirnio vadinas. Randa didesnį gabaliuką ir spjauna...

- kas davėt mėsytę - iš karto davėt blenderiuotą mėsytę, ar daržoves virtas sultiny?
- kas jau važinėjatės sportinukais/ skėtukais - vežat vaikiukus priekiu nuo savęs? Nepykčiauja? Tikiuos šią savaitę gaut lengvesnę karietą, bet va neramu dėl to vežimo nuo savęs.



- o snapelis, kur pats vandenukas bega ar kur paciai reikia siurbti?
- labiau kruopu padariau. moliugas bent maniskeje labiau gavosi kaip ryziu pagardinimas biggrin.gif
- aga, jie pas mane kol kas neisrankus. va kai tarkuoju obuoliuka, tai irgi ten visokiu gabaleliu buna, nesigauna visiska tyre. tai irgi be problemu valgo.

- as atskirai isviriau mesa ir atskirai (ne sultynyje) darzoves, tada sumeciau viska i viena inda ir sublenderiavau g.gif
- kai vaziavau su limuzino sportine dalimi, kur sportines dalis galima pasirinktinai uzdeti i bele kuria puse, tai dejau, kad vaikai butu veidu i manim. kazkur skaiciau, kad kai vaikas mato mama, jam drasiau. saugiau ir pan. sketukuose, kuriuos dabar nusipirkom, jau vaikai bus veidu i kelia be pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2013 03 06, 17:27)
- o snapelis, kur pats vandenukas bega ar kur paciai reikia siurbti?


Kažkiek bėga, bet šiaip jai pačiai tenka patraukt. Va tokį:
user posted image
Atsakyti
Laba, mamukai smile.gif

Sveikinuos ir aš naujoje temukėje, ačiū, Mila 4u.gif Ir su mėnesiukais tavo Žvaigždutę, šauniai augat ir tobulėjat 4u.gif wub.gif

Kas po TA, visoms 4u.gif 4u.gif

Ir mes po TA.. nelabai pradžiugino. Per mėnesį priaugom tik 150 g (7650 g) ir per du mėn tik 1,5 cm (69 cm). Į normas telpam, ale mamukui mažai, tikėjaus bent 8 kg.. atrodo, ir toliau liekam lieknos manekenės. Skiepo negavom, nes patinę dantenos, ir akytės uždegimas.. Lašinsim antibų lašus, dar paspaudaliot pūliukus reikia. Krempudra, berods drakošiukams pūliavo akytės? Ar l.baisu? Greit praėjo? Dar nosį prisakė valyt, kad nepereitų į slogą. Namie sėdim ir pūliuojam, žodžiu doh.gif Į lauką gavom leidimą eit, tai mažum kišim nosį.. taip pasiilgau gryno oro ir saulytės.

Dėl vit.D pasakiau, kad daug kas darosi tyrimus ir jie būna blogi, tai atsakė - nereikia tų tyrimų daryt.. Paliko 3 lašus, dar pasitikslino, ar tikrai sulašinu. Na, turbūt nesidarysiu..

Ai, dar dėl tų košių. Paliko mum kruopas ryte ir daržoves pietums, duot, kiek vaikas nori. Šiandien daržovių paruošiau 80 g, tai raudot pradėjo, kai baigės biggrin.gif Greit ėmiau likutį ir toliau maumojo biggrin.gif O avižų daviau po kelis šaukštelius tik, tai sesė ir sako - marina vaiką badu ir svorio nori biggrin.gif Na, bandysiu duot, kiek norės. Atseit, tokio amžiaus vaikui jau galima iš karto dvi košes valgyt ir nieko.

Angeliukkee, jūsų fotosesija super!! Jau kai pasakei, atrodė, vos ne dvi foto padarėt ir namo, o princesė ir išpuošta visaip, ir su tutu, ir paplikinėjo su mamyte.. Be galo mielos wub.gif wub.gif Pažiūrėjus man jau vėl norisi važiuoti, bet lauksim iki kokios gegužės-birželio, kai jau tvirtai sėdės, bet dar nevaikščios. Irgi gražios foto gaunasi. O man smalsu, ar visgi visas ėmėt ar pavyko išsirinkti?? wink.gif O dėl to momeniuko tai tiesiog čiuopiant nebesijaučia, taip ir pastebėjo..

pasislėpusi, nežinau, kodėl taip dėl tos soskės.. Aš pavirinau pradžioj, db tik nuplikau verdančiu vandeniu.

Dar kažką norėjau pakomentuot, bet galva nedirba.. Dėkui už atsiliepimus į tai, ko klausiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'ville: 06 kovo 2013 - 20:52
Isleidau svecius, merginos supratau kad cia su 7 menesiu vaiku nera ka veikti irnesakyk.gif va 1,5 metu amziaus vaikas jau parode kas pas mus nevietoj, per zemai ar visaip kaip negerai padeta doh.gif zodziu lakmusas toks pabuvo, dabar reiks persitvarkyt namus, persideliot daiktus, nes mazoji jauciu ir tuoj stos, o ziurint i ja neatrodo kad ismokus vaikscioti labai ramiai vienoj vietoj zais tongue.gif

Krempudra as duodu vandens atsigerti is buteliuko, daviau kazkada is gertuves su tuo minkstu snapeliu, bet kazkodel vakas buvo slapiu pilvu doh.gif

Faustina, na tikrai stipru vyruka augini, o pati maitini?

Dekui del minciu apie fotosesijas, gal tikrai reikia palaukti kol suzaliuos ,suzydes viskas ir bandyt ne studijoj pasifotkinti ax.gif siaip niekada neturejau jokios fotosesijos, tai nelabai isivaizduoju kiek kainuoja 200, 300? ar daugiau g.gif

Siandien oras toks super super, mazoji lauke po 2 val miegojo du kartus. Man taip knieti ja i ta sportinuka ispdinti, bet bijau kad po to i lopsi neiguldysiu. Tai tiek tos palauksim balandzio.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Oho kiek daug priraset g.gif , na bandau viska perskaityt ir pakamentuot smile.gif
Faustina matyt esu aplamai bloga mama blush2.gif , nes pampersa uzdedu pries miega nauja, o tai buna mazdaug 20-21 val. ir paskui keiciu tik ryte, kazkur 8-9 val, ziurint kaip vaikas prabunda.
Meiles vaisiu kas del vaikstyniu, tai kazkur skaiciau, kad geriau vaika sodint kai jis jau pats stovi, tai pati asmeniskai sodinsiu vaika, nes turim vaikstynes, bet tik kazkur 8 menesi ne anksciau.
Mila su bandymais ropineti Jus 4u.gif
Taip Krempudra, leido valgyt varskyte jau nuo 8 menesio, kaip visada, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ir patarimu buna smile.gif . O del vit.D, tai kol kas tikrai nezadu duot jam jo, kai tik buna lauke saule, tai mes visada lauke, gaudom ta vit.D smile.gif , o dar plius kai mes valgom misinuka, tai ten irgi gi yra vit.D, tai per visa kieki kiek mes per para isgeriam, tai ir iseina, kad gaunam viena laso vit.D.
Mes geriam ir vandenuka ir arbata zoleliu is puoduko su minkstu snapeliu, kur reikia paciam siurbt, bet taip pat geriam ir is puodelio su kietu snapeliu, kur pats vanduo bega. Skirtumas tas, kad jei as tingiu laikyt puoduka, tai duodu kur reikia paciam siurbt smile.gif .
Angeliukeee labai grazios foto thumbup.gif thumbup.gif . Ir as noriu fotosesijos, bet nei as nei vyras nemegstam fotkintis doh.gif
Faustina su gera TA jus 4u.gif , laaabai gerai augat smile.gif
Egluzeeele, as mesa verdu atskirai nuo darzoviu, o paskui viska kartu sublenderioju. Mes jau sedim sportinei dalij, tai vaika sodina veidu i save, nes man kazkaip paciai ramiau kol kas, matau ka jis daro, kur ziuri smile.gif
D'ville su TA jus 4u.gif , tikrai busit manekenes smile.gif . Gal mazai priaugot nes visgi gulejot ligonineje ir maziuke gal maziau valge.
Krempudra, o tu ta kose kur moliugas+bulve+obuolis, obuoli irgi verdi ar zalia dadedi?
Mes vakar paragavom moliuga+kiauliena, tai vaikas bent 60 gr suvalge, tai matyt ji jam dabar labiausiai ir patinka, rytoj bandysiu kur Krempudra reklamavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demetraola: 06 kovo 2013 - 22:35
Sveikutes,

Ir mes siandien pasidziaugeme saulute, 2 val pasivaiksciojome. Rytoj i TA ir turim gauti skiepa. Tada laukas uzsiris 2 dienom.

Gyte, pagal nuotraukas tikrai atrodo, kad taviske ilgai nelauks ir stosis bei tvarka darys. Gerai, tas vyresnis vaikas parode, kas yra ne vietoje, tai dabar galesi suslapstyti daiktus pries mazajai juos isbandant. O mums tai reikes ropoti po buta paneles aukstyje ir tikrinti. Kai pasiziuriu, tai aplink vien astrus kampai ir daug daug daiktu. Nusimato pertvarka.

As taip pat paziurejus angeliukkkeees fotosesija, svaigstu kaip noriu. Noriu ir studijines ir gamtoje. Esu susitarusi su vienu fotografu gamtoje, kai suzydes viskas aplinkui, o studijines ir dabar noreciau. Kainos gal nelabai ziureciau, svarbu, kad patikimas ir isbandytas fotografas.

Krempudra, as duodu gerti vandenuko. Nuo pirmadienio pratinu prie puoduko su minkstu snapeliu. Pirkau assorti NUKo firmos. (nemoku ikelti nuotraukytes i cia).Duodu paciai, bet kazkodel ji vis apvertusi laiko, tai visur slapia buna.
Taip pat esu davusi pankoliu arbateles kai sloga buvo. Ja pirkau assorti Nestle firmos, skirta vaikams, bet ne tirpi-maiseliais.

D'ville, jei telpat i normas, tai TA gera 4u.gif . Matyt tikrai mazai priaugote del ligonines. O kaip pradejo akyte puliuoti?
Pas mus rytais buna traiskanu, kartais ir nemazai - tai dar nepuliavimas?

Egluzeeele, as garinu mesa ir darzoves atskirai, o blenderiuoju kartu. Jei kosyte per tirsta, tuomet ipilu dar sultinio kur mesyte vire.
Sportines dalies dar nenaudojame. Labai tikiuosi koki menesi dar istempti su lopsiu, nes vistiek vaikas patogiai jame miega.
As duodu Moller's zuvu taukus, grynus be jokiu priedu. Pati taip pat tokius vartoju ir tai mano vieninteli papildai kol kas nuo gimdymo.

angeliukkkeee, kakla gali patepti kaulazoliu tepalu arba traumeel (jis homeopatinis)

Faustina2000, su gera TA Jus 4u.gif . Na ir dickiai esate. Va kaip vyrukai pas mus auga, o merginos manekenemis ruosiasi buti apart musiskes, dubciukas nemazas-labai sunkiai nuo zemes keliasi.

Meiles vaisiau, ikelsiu sokliuko foto i albumeli, nes cia ikelt nemoku.

Atsakyti

Sveikos smile.gif Ačiū už naują trobelę, truputį vėluodama lankausi ir aš smile.gif Labai jau nekaip jaučiausi, tai užuot po namus zujusi ar prie kompo sėdėjusi, vakar priguliau su vaiku. Pūtėm abu biggrin.gif Jis beveik tris valandas, o aš prisijungusi prie jo vėliau pusantros. Atrodo, tikrai pagerėjo, nes nuo pat ryto kojos vilkosi paskui, dar vitaminų nusipirkau, gal susitvarkysiu pati su savimi smile.gif

QUOTE(Demetraola @ 2013 03 05, 19:22)
Nei vistienos nei kalakutenos pasake nevalgyt, nes kai ji pasake, si mesa mazina hemoglabina, todel patartina tik valgyt raudona mesa, o nuo 8 menesio jau pradet davinet karta i savaite zuvi. Taip pat paprasta jogurta, varske, visas darzoves.

Aš lankydamasi 9 mėn. specialiai paklausiau gydytojos, kas keičiasi mityboje, užtikrino, kad tikrai nieko. Bet aš jam duodu paragauti visko, ką man sąžinė ir nuojauta leidžia, nes tie gydytojų patarimai jau mane, atsiprašau, užkniso.
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2013 03 06, 01:59)
kristinuke yra maitinimo keduteje saugos dirzai, gal reikes bandyt segti g.gif Nors man kazkaip ji prirista valgydinti nesinori ax.gif

Aš, matai, jau darbe pripratusi numatyti gabalą į priekį, tai su savo vaiku irgi tas pats, noriu pasilengvinti sau ir jam dalią. Tai kai jis turės pats vienas valgyti, manyčiau, kad ant kelių jau bus nelabai patogu, dėl to dabar sodinu, diržus prisegu, jei matau, kad suktis pradeda, ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2013 03 06, 12:50)
siaip tai dygsta pirmiau apacioje keturi ir tik tada virsuje. nu, ka padarysi, kaip dygsta taip.


Dantys gali dygti visokia tvarka, jau ne sovietmetis, kada ir šis procesas buvo pagal pusmečio ar penkmečio planus - jei nepataikai - nukrypimas. Bet kiek skaičiau, paprastai išdygsta du apačioj, tada du viršuje. Pavyzdžiui, mums išdygo du apačioj, o po to visi keturi iškart viršuje. Kur dabar jų dairytis? Beje, jei prisimintumėme, kai maniškiui krūminio kampas keturių mėnesių buvo išlindęs, tai išvis galėtume vadinti kažkokiu bile kokiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2013 03 06, 13:56)

dar turiu klausima - ka savo vaikuciams duodat atsigerti (cia ne apie MP) kalbu ir is kokiu buteliuku/puoduku?


Maniškis geria tik vandenį virintą, o bandymai arbatai nepasitvirtino. Pirktinių sulčių at arbatų net nebandžiau duoti. Geria iš puodelio, dar neturėjom su snapeliu, tai pabandžiau duoti, šiaip taip gėrė. Gavom dovanų puodelį, bet, deja, nepasitvirtino. Pažaisti tinka, o gerti ne. Gal ir gerai smile.gif
Atsakyti
Labas,

Kristinuke, as stengiuosi nekreipti demesio i tuos pezalus, bet...
pvz., man niekaip nesuprantama, kaip galima pastoviai klausineti, ar man dar pieno uztenka? na koks joms skirtumas? kad galetu tarpusavy pasipletkinti.
man gi dukterecia pasake, kad va ji augins tarybiskai savo vaika. cia i tai, kad mano Gele keturiu men.ar penkiu dar nieko nebuvo gavusi. o vat dukterecia jau tokio amziaus kone sasiskas valge.
dar gal alum uzgerdavo? g.gif biggrin.gif
is tikro kai tas pats per ta pati pradeda labai erzinti, butu nelabai artimi zmones, na pasiustum toli ir tiek ziniu. jau atrodo, ir taip duodu suprasti, kad ta tema, vaiko auginimas, nenoriu diskutuoti.
nes va isgirdusi anyta, kad duodu pirktine kose, pasake, kad gi NUODINGA. ai, dar man ji nepamirsta pasakyti, kad kai vaikui islys dantys, tai pajusi, oi kaip pajusi, kas tau i papuka, pamatysi.
tai Jus pasakykit man, glusei, kaip man bendrauti su tokiais zmogais? nebendrauti negaliu.



o tiesa, apie fotografus. mes irgi gavom dovana-fotosesija. ten seses drauges drauge. ji savo studijos neturi, tai sutarem, kad gamtoje darysim nuotraukas. nes bute as nenoriu.....
tikiuosi, iseis mums kai gamta grazi....
tik galva suku, kaip del rubeliu? Mamos jus perrenginejot vaika? Kiek mazdaug rubeliu vezetes?



Faustina, as klausiau del darzelio.... neatsakei... ax.gif

Siandien irgi grazi dienele, bet va turiu sedet prie mazes, nes tik pasijudinu nubunda. ir nakti prastai miegojo.... is vienos puses smagu, kad reikia taves, tas toks intymus artumas zavi.... mazutem rankutem glosto man ranka, plaukus.....
bet buna situaciju, kai nebegaliu tuo dziaugtis, nes ima pyktis, kad turiu kirmyti vietoj to, kad eiciau apsitvarkyti....

kazkoks be rysio gavosi mano postas... nu bet ka dabar.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2013 03 06, 18:28)

man po to, kas mums atsitiko, tokios dozes kaip 5 laseliai atrodo net ne profilaktines, o padidintos  blink.gif as labai atsargiai duociau toki dideli kieki. ir irgi pagalvok, ar neverta pries duodant toki kieki pasidaryti vit.D tyrima. be to, labai ziureciau, ar duoti aliejini ar vandenini. aplamai tom dienom, kuriom eiciau su vaikais i lauka, kai sviecia saule, vit.D is viso neduociau schmoll.gif o kitom dienom max po laseli du schmoll.gif nes visgi galima prisizaisti su tokiom dozem ir dar skiriamom is lempos  schmoll.gif

Žinok, Krempudra, visaip juk gali būti. Mes irgi gėrėm vis didindami tol kol nustojo padukai prakaituoti. O gavosi visi 5-6 lašeliai. Ir visada tikrindavo, kaip kaulėja galva. Aišku, galutinį rezultatą sužinosiu, tada pasakysiu, kiek čia tos tiesos mūsų atveju buvo. Vis tik dar kartą pakartosiu, kad mums laboratorijoje to tyrimo būtų nedarę, jei nebūtumėme negėrę vit. d. tris savaites. Dar perklausė vyresniosios, ar tikrai užtenka trijų, o ne viso mėnesio. Kažin ar laboratorijos nebizniauja... nors kiek ieškojau internete, kaip taisyklingai patikrinti vit. d., tiesą sakant, neradau.
Atsakyti
sveikos

mano didziajam drakosiukui lyg krenta temperatura, bet dantu nesimato. dar nevezu siandien i lauka, stebiu, nes neisivaziduoju, kas cia jam g.gif ar dantys, ar kokia zaraza bande kabinasi, o vako organizmas su ja kovojo g.gif

ziuriu, visos pagrinde arbateles geriat g.gif maniskiams arbateles nepatinka. as kol atitaikiau, ka gerti ir is ko gerto doh.gif nes kiek bandziau visokias gertuveles ir puodukus su minkstu antgaliu, tai drakosos spjaudavo ir viskas. dabar tinka tik puodelis su kietu galu, kur pavertus skystis pats bega.
o del paties gerimo - ar niekas nedaro taip kaip as - tiesiog uzpilu verdanciu vandeniu kelias dziovintas slyvas ir dziovinto obuolio gabaleli ir padarau tipo kompota? g.gif man kazkas pasufleravo, pagalvojau, kad gal ir nieko. ir skonis yra, ir slyvos savo viduriams duoda. tai dabar bent keleta gurksneliu atsigeria.

d'ville, nenuostabu, kad mazai priaugo - juk sirgot ir gulejot ligonineje. va dabar grizot, atsigausit, pradesit valgyt koses ir matysi, kaip des svorio mirksiukas.gif

Gyte
, as paprastai uz fotosesija moku 300-350 lt, bet, aisku, galim arsati, kas foktina ir uz 100-150, ir uz 500 ir daugiau 4u.gif va tuoj pakomentuosiu viska, tada eisiu paieskoti fotografu nuorodu mirksiukas.gif

kristinuke
, o kada jusu vit.D atsakymai?

QUOTE(Demetraola @ 2013 03 06, 22:32)
Krempudra, o tu ta kose kur moliugas+bulve+obuolis, obuoli irgi verdi ar zalia dadedi?
Mes vakar paragavom moliuga+kiauliena, tai vaikas bent 60 gr suvalge, tai matyt ji jam dabar labiausiai ir patinka, rytoj bandysiu kur Krempudra reklamavo 


paverdu. bet jau pries gala idedu, kad neisteztu. arba jei jau pamatau, kad jau pradejo tezti, tada isgraibau, o kitas darzoves dar pabaigiu virti.
jei ragausit, papasakok, ar jums patiks mirksiukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2013 03 07, 10:17)
tik galva suku, kaip del rubeliu? Mamos jus perrenginejot vaika? Kiek mazdaug rubeliu vezetes?


mes namie fotkinomes. iki siol iseidavo ne daugiau kaip su dviem rubeliais. siaip kad neperrengineti, galima prisigalvoti daugiau visokiu aksesuaru, kad reiketu tik juos pakeisti, uzdeti, uzsegti ar pan. ir nereiketu perrengineti is pagrindu.

einu dabar paiekosiu fotografu puslapiu ir imesiu nuorodas 4u.gif

Papildyta:
http://lutiphoto.blogspot.com
http://laukinesfoto.blogspot.com
http://www.rutarylaite.lt (pas sia mes patys fotkinomes)
http://www.fotana.lt
http://www.laimafoto.lt

brangesni:
http://www.giedrerein.lt/
http://www.brigitafoto.lt
http://www.elfo.lt
http://www.fotopastele.lt/

cia as labiau moteriskes parinkau, nes man kazkaip atrodo, kad moteriskes kitaip fotkina vaikus nei vyriskiai. bet zinau ir vyriskiu rolleyes.gif cia is Vilniaus labiau surasiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mes po TA. Lygiai per 2 menesius priaugome 1,4 kg, dabar sveriame 9,3 kg, o ugis 72,5 cm (+4,5 cm). Iseina, kad per savaite priaugome 200 gr ir 1,5 cm. Del ugio tai nesamone, kazkas negerai pamatavo.
Gavom dar 2 skiepus, panele labai gerai atlaike, vos vos paverke per ta skausmingaji skiepa. Tai siandien ir rytoj i laukuti neisime.
Parpia panele dabar balkone. Balkone gana silta, bijau, kad neperkaistu, bet ir isrenkti bijau, nes po skiepo.
Mums paskutiniu metu temperatura 37,0 laikosi, matyt, kad nuo dancio. Bet koks jis astrus. Turejo mazyle baliona, su kuriuo vis pazaisdavo, o vakar eme ir prakando ji. Va va kai dantukas jau yra.

Merginos tokius tarpusavyje nesusijusius klausimus turiu:
1. Ar duodate vaikams sausainiu, kazkokie sake tirpstantys yra?
2. Ar ryte vaikuciams atsibudus buna traiskaneliu akyse?
3. Ar Jums pacioms dar slenka plaukai? Ka darote, gal kokias priemones naudojate?
4. Dabar pavasari, kai islysite is kombinezonu, ka zadate rengti. Jei striukeles, tuomet kokias kelnytes?
5. Kokias kepurytes ir pirstines zadate deti?
6. Ar batukus jau desite?

Mano atsakymai:
1. Gydytoja patare duoti sausainius, nes barankas kai bus dantukai gali atsikasti ir uzspringti.
2. Manosios akytes visada buna uztraiskanojusios, nuvalau tik vandenuku ir nezinau gal reikia ko ilasinti (pamirsau gydytojos paklausti)
3. Man plaukai dar slenka gana intensyviai. Tepu tik ricinos aliejumi pries plovima. Bet gal reikia jau ko nors stipriau.
4. Mes turime striukyte pavasariui, o del kelniu ir nezinau kokiu reikia ieskoti.
5. Apsiziurejau, kad isaugome visas kepures ir pirstiniu neturime.
6. i si klausima laukiu Jusu patarimo.

Krempudra, aciu uz nuorodas. Bet as labiau noreciau jau patikrinto fotografo ir rekomenduoto.
Maniske su puodeliu dar irgi labai zaidzia ir visur prisilaisto, bet matau, kad kartais ir atsigeria grauzdama snapeli.
O kaip Tavo vyrukai miega, gal jau duoda mamytei pamiegoti?

Pasislepusi, as visos tiesos nesakyciau tokios giminaitems. Neatvaziuos, nepatikrins. Sakyk tai, kas joms patiktu ir viskas.

Kristinuke, Tau 4u.gif kad savijauta pageretu ir jegu atsirastu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangutex: 07 kovo 2013 - 13:43
dangutex, su gera TA 4u.gif
o tie fotografai visi geri mirksiukas.gif ziurek, kieno nuotraukos tau patinka, kieno kaina tenkina, kas apsiims jus pafotografuoti. as pati tik pas ruta rylaite fotkinausi - rekomenduoju. mano draugu tikai patikrinta luthi, laukines foto, laimo foto. viena pazistama su seima nuolat fotkinasi pas giedre rein, nerealios foto gaunasi, o ir apie ja pacia kaip apie zmogu vien geri atsiliepimai. fotopastele aplamai aukstinama ir giriama, jei tik tenkina jos kainos biggrin.gif kitos mano drauges svaigsta del brigitos foto, jei eitu, tai tik pas ja tongue.gif zodziu, as cia tikrai pateikiau ne bele koki saraseli, nes nebutina bezdzioniauti ir eiti butinai pas ta pati fotografa, pas kuri fotkinosi drauge. nes kiekvienas fotografas turi savo braiza ir turi pati pasiziureti, kuris tau patinka ir artimesnis

o mano drakosos miega geriau, bet dar vis tiek budinejasi kas kokios 2 valandos. tik kad dabar daznai uztenka soskes arba papulio, kad nurminciau ir vel uzmigdyciau.

QUOTE(dangutex @ 2013 03 07, 13:41)
1. Ar duodate vaikams sausainiu, kazkokie sake tirpstantys yra?
2. Ar ryte vaikuciams atsibudus buna traiskaneliu akyse?
3. Ar Jums pacioms dar slenka plaukai? Ka darote, gal kokias priemones naudojate?
4. Dabar pavasari, kai islysite is kombinezonu, ka zadate rengti. Jei striukeles, tuomet kokias kelnytes?
5. Kokias kepurytes ir pirstines zadate deti?
6. Ar batukus jau desite?


1. neduodu, kazkaip dar nera jiems poreikio
2. labai retai, praktiskai nebuna
3. jau nebeslenka. labiausiai slinko koki 4-5 menesi po gimdymo
4. zadu striukem. kelnyciu turim ivairiausiu, manau pritaikysiu. be to, dar vis tiek sedes vezime, manau, kad jeigu ka, tai idesiu dar kojas i vokeli, nes bent prie sketuko yra specialus nestori
5. kepuryciu jau kruva turiu. vienas pirkau turguje, trikotazines, su raisteliais po smakru, kitas is mamos, kur atsisiuncia is uzsienio. dabar labai stilingu yra su prailgintu galu. ir sau uzsisakiau tokia pacia i komplekta:
http://www.manodrabu...kucio-kepurytes
6. zadu deti, irgi jau kazkokiu turiu, ka nors pritaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti