Spėjau vakar pagirti savo vaiką, kad miegot protingiau prisiruošė, o jis ir vėl visu gražumu grįžo prie seno: naktį miega su prisikėlimais, lovytėj pavalgęs nenorėjo miegoti, tik nueinu, o jis į ašaras, parsinešiau į mamos ir tėtės irštvą, tai susikrovė tėtei ant veido kojas, mat taip, pasirodo, patogiausia miegoti. Na, o šįryt prieš 7 opa. 9 val. vėl pusvalandžiui užmigo, paskui meditavo pas mane ant kelių, kol sumaniau paduoti knygučių ir į lovytę pasodinti, kad medituotų produktyviau
Vakarop vis dėlto išėjom į lauką, tai dar pakeliui užsukom į dėvėtų daiktų parduotuvę, radau medinuką lavinamąjį žaislą, nupirkom... Oi, kad žaidė, tai žaidė, visas 5 min. Šį rytą ilgiau, gal 10 min. Na, džiaugiuosi, kad naujo tokio nepirkau, kur tikrai 25 lt. būtų reikėję dauginti bent iš 3 kartų Bet sueis anksčiau ar vėliau, manyčiau, ir šitas daiktas.
QUOTE(pasislepusi @ 2013 03 27, 19:51)
Kristinuke, nu as ir neturejau nieko blogo minty.
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2013 03 28, 00:29)
Mergaites turiu klausimuka. Ar nei vienai is jusu neskauda koju? Man yra taip, kad kai pabundu is po nakties arba ilgiau pasedziu, tai vos paeinu, kaip kojas skauda. Nesuprantu kas cia galetu buti
Man po gimdymo kelis mėnesius buvo tragedija. Ypač skaudėjo pėdaS. Buvau pas ortopedą, sakė, ne jo srities bėdos. Šiaip mano stuburas dar dabar kaip po bulviakasio... Bet nuo nešiojimo turbūt nepraeina. Tai ir kojas nuo jo skauda. Visaip skaudėjo, ir klubus, ir kelius... Dabar likęs tik kairės kojos pėdos skausmas, kai spaudžiu. Nesiaiškina mano gydytoja... o man jau nusibodę skųstis visais galais.