Na va prisedau pagaliau prie kompo
Del alergijos, tai Pasislepusi taip ir darau, jau 4 dinas neduodu beveik nieko isskirus misinuka. Bet galvoju kad gali gal ir nuo misinuko alergija but, karta jau taip buvo, oraganizmas priprato, bere visa kakta, tai pakeitem ir viskas susitvarke.
Krempudra del to kad tai gali but nuo kazko kito, o ne nuo maisto irgi gali but, bet nieko lyg ir nekeiciau, kaip nuo gimimo naudojau taip ir naudoju
Atsakau i klausimus Streamy:
1. Kur ieskote, batuku? Kokiu? Kokie kriterijai ir pan? I ka atkreipiate demesi?
Dar neieskojau
2. Kiek kartu keliasi vaikai valgyti nakti?
Buna 2-3 kartus,laaabai retai buna ir vienas kartas.
3. Ar esate ka nors girdejusios apie skiepus nuo erkinio encefalito? Gal planuojate skiepyti vaika
Ne, neplanuoju. Labai bijau tu erkiu, todel i miska neinu, aiskugalima ir siaip ant zoles sededama pagaut, bet tikekimes tfutfu tfu taip nebus.
4. Ar planuojate vasarai pirkti dviratukus/triratukus/masinas?
Ne, nepirksim, uzteks ir vezimo kol kas.
5. Gal kur esate mate kur galima nusipirkti vezimui tinkleli nuo uodu? Ir tuo paciu ar naudosite repelentus nuo uodu vaikams.
Nuo uodu galbutu ir gerai kazka turet, bet gal dar per anksti tokiems mazuliukams naudot kazka.
Papildyta:Streamy del vyro slogos
, tai manau dauguma vyru tokiu, kai pagauna sloga ar siaip kazkas ne taip, tai vaidina labai jau sergancius, tarsi mirsta. O kai mes moteriskes tikrai su temperaturom ir t.t. bunam, tai cia nebaisiai jiems atrodo. Na mes gi stiprios, o vyrai silpni
Papildyta:Labai grazios foto visu, o vaikuciai saldainiukai
. Labai jums baltai pavydziu, kad jusu leliukai tokie grazus, nuostabus. Aisku man mano sunelis pats graziausias
, ir esu labai laiminga kad turiu ji, bet labai abidna del jo, tikiosi, kad jis bus is stipraus harakterio ir neleis saves niekam skriaust
. Ta operacija kuria darem manau gal ir veltui padarem
, tik mums ir vaikui streso buvo, pergyvenimo, ir plius dar jam skaudejo labai. Na yra kaip yra, svarbiausia kad jis sveikas, gerai vystosi, o randelis kaip nors jau, ir toki ji paneles pamils
Papildyta:Mila
uz pilvuka, tikekimes kad taip daugiau jums nepasikartos.
Zailsai grazus ir geri Krempudra, as vis nesuprantu, kada tu viska speji su dveis vaikais, as su vienu visiskai nieko nespeju, arba jau visai nemoku as vaiko augint
Na del dantuku Kristinuke, taip mes jau tikriausiai visus aplenkem, pas dantukai kai grybai auga
Papildyta:Atsakymai i Dangutex klausimus:
1. Kokios firmos darzoviu su mesyte perkate?
Pirkau milupos ir hippo, bet nelabai valgo.
2. Kokias grudines duodate? Grudiniu tuos miltukus su verdanciu vandeniu uzpilate?
Duodavau milupos, bebi, friso. Geriausia man yra friso, ji man pasirode tokia tikresne negu kitos, ten net grudeliai matosi kokie yra skirtingi, ir siaip sunelis ja labiausiai ir valgo.
3. Kokios firmos vaisines tyreles duodate?
Gerber.
Angeliukeeee
, labai gaila kad taip isejo.
Olija sveika
Faustina kas del dantuku, tai gali but kad jums jaudantukai pradeda po truputi list, pas mus pirmas dantukas pasirode 4,5 menesio, as pati negalvojau kad taip gali anksti but, bet taip jau yra
Na va, o dabar galiu eit sau ramiai miegot
Labanakt visoms.