labas,
o koks sujudimas temoje! nugi miela ir smagu!
bet tai, kaip cia iseina? pagrasinau, kad pasiimsiu nekalbadienius ir dar Krempudra i kompanija, kaipmat visos puole rasliavot. daugiau, maziau, bet aktyvios mamkos.
nugi, saunuoles!
taip ir toliau, a tai zinokit, daugiau perspejimu nebus. uzsirauksiu ir basta.
Krempudra, dekui, kad netingi pasidalinti info apie zaislus. dar norejau paklaust, perki po viena zaisla ar po du? na tarkim, pirktum ta fp puodyne, tai viena ar dvi?
musu panele neitin daug turi zaislu. buvau cia uzsimetus parupinti, bet... atvirai pasakius nesuprantu kokius pirkti. cia kai dabar ne per seniausiai akcija buvo maxej, tai vepsojau vepsojau ne kaip ozys, nes juk kai ko neturiu, tad kaip ozka i naujus vartus... pagriebiau toki sudeliaka alia lavinantis. viena laime, kad mergaitei jis patinka.
bet atvirai kalbant nesuprantu as tu zaislu, nu pvz., koks alia stalas-stovas su begales mygtuku, ka jis lavina? kad paspausi knopke ir gros uzp... muzikele? o dar kainos, jomajo....
dar kaip tycia skaiciau straipsni apie tuos lavinancius zaislus, ir dar labiau sustiprejo nusiteikimas pries nekurias firmas ir ju produkcija.
cia, zinoma, nesibaigianti tema ir galima butu gincytis iki nukritimo.
tiesa, klausei, kaip tas "skaitymas" praejo. nepastebejau, kad rankos but juodos, nuo laikrascio -taip. bet, mb iprato pries duodamas ka nors i rankas uzkist burna soske, tai... o ir nepaliekam jos be prieziuros.
o dar. kazkada atsigulus galvojau, ka reiskia tavo nikas. krempudra, tai gali but "tepalas" snukuciui, o gali buti ir kremas +pudra. kadangi buvo uzejes begalinis noras suest koki skanumyna, takart nusprendziau, kad Krempudra bus toks sodrus sokoladinis kremas apibarstytas cukraus pudra. va.
Dangutex, del tu kosiu. as pirkau milupos. bet jos pagrinde pieniskos, mano mergyte bere nuo ju. tai siulyciau pries kelione isbandyt namie, kad nebutu bedu su jom ten.
dar pirkau Hipp grikine. nezinau kaip kitoms, bet man butent ta kose tragedija. dariau kaip liepia instrukcija tai gavosi su gumulais. tada piliau i miltelius vandeni, vis vien guzai, kita kart i vandeni miltelius vis vien kunkolai susoka nors tu ka. jau pradejau mislyt, kad vapsie esu niekam tikus, net tos cia taip vadinamos pronografines koses "isvirt" nesugebu! bet laiku kazkurioj temoje uzmaciau, kad kitos mamos irgi skundes del tokiu dalyku, tad nurimau, kad nesu visiska lope.
spinteleje metos trys pakuotes pradarytu kosiu, reiks ismest. dar va kas nervina, kad jei nesugebi sukist savo bambizui per gamintojo nustatyta laika, tai ta kose mest von reikia.
liko dar dvi pakuotes, butu perkanciu perleisciau papigiai, nes tu pienisku savo panai negaliu duot.
o tyreles tai pagrinde gerber firmos. buvo maxej akcija jom, tai ir paslavem. sisyk gailiuosi, kad kai buvo hipp paemiau nedaug. va siandien paragavom obuoliu+kriausiu tokiam vienkartinia indelyje, nugi skanu. o darzoviu tyreliu tai ne kazi ka randu, nes pagrinde morkos ieina, o maniskei morka netiko.
zodziu, Dangutex, nepyk, bet patart normaliai negaliu.
Faustina, pas mus is tu paprastesniu fotiku, vyras megsta daryt foto. as visai neturiu tam talento ir nesidomiu tuo. nors dabar va bandau pagaudyt savo panike su plansete, bet cia grynai tik del saves. o jei norisi ko graziau, tada jau vyriskis darbuojas. kaip sakoma, blogam sokejui ir kiausiai trukdo, taip ir man... duok nors ir super duper aparata, suds bus, o ne foto.
Mila, nu kas pas jus do biesas? ar siandien geriau ? papasakok apie seses. nu taip smagu paskaityt tavo siltus tokius zodzius, kad ui... zodziu, laukiu rasliavu is tamstos!
Angeliuke, uzjauciu del dingusiu foto. bet zinai ka? na ir kas, kad dingo jos, uztat turi dukryte cia ir dabar! o tu prisiminimu apie augancias uogytes niekas neistrins. na gal kiek ir pabluks, bet... sirdyje liks tos mazos mazos tik tik uzsimezgusios uogytes
Kristinuke, erzilas tas tavo diedas
isprotetu su tokia kaip as. as dabar kaip apledijes kalnas, grazu paziuret, bet ilipt tai niekaip
del maisto purskimo, tai as bjauri
kazkaip man nejuokinga, tai jei purskia lauk, nutraukiu maitinima. aisku, po kokiu 10-15 min buna tenka traukt i pieno bara....
Gyte, sakai siaures asigaly gyveni? tai kada tasai kaimas pakeite pavadinima?!
o jei rimtai, pripratai jau naujoj vietoj?
Streamy, nu nemazas tas tavo berniokas. ar pabuna su lialka? nesako, patys prisigaminot patys ir tupekit su vaiku?
ka cia dar paklibint?
ai, tiesa, maciau skaitinejancia olija. nenori prie musu prisijungt?
apie Dvile nieko nezinau, neparase ji man. o as kazkaip irgi nepuolu skambinti. maza ka. tikiu, kad uzp., nusibodo ir t.t. nu bet ka dabar. turi kazkaip dantis sukandus prakentet ir tiek.
tai va.
o tiesa, jauciu kad atsliauzia memes, ar gali del ju skaudet (.)? tas skausmas uzknisantis, tikrai ne toks, kai prisikaupia pieno.
labanakt.