Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų Mamų Buveinė (III tema)

smile.gif Sveikos smile.gif
Pripliurpėt daugokai, kol aš su savo bernu vakar nieko daugiau neveikiau, tik bovinausi ir dar nusnaudžiau kartu dieną. Įdomus dalykas tas, kad užvakar nesileido nosies valyti, o vakar apsuka ratą kitą per namus, upeliai iš nosies išbėga, atlekia prie manęs - atsieit nuvalyk, ir vėl į trasą biggrin.gif Bet miegijom šiąnakt normaliau...
Angeliuke, man buvo tas pats kaip tau su NT. Aišku, po kelių dienų parėjo mmm. Vis dėlto tikimybės, kad nestuke.gif yra, tad linkiu to iš visos širdies.
Krempudra, tos vit. d istorijos jau kraupina... tikrai kažkas nenormalaus doh.gif
Et... jau ir mano zirzilia vėl gyvas... esim vėl paskui nosį blink.gif
LINKĖJIMAI GRAŽESNIO ORO SAVATGALĮM NUOTAIKOS TAIP PAT 4u.gif
Atsakyti
Na pamastykim garsiai g.gif ovuliacijos skausmai mano supratimu turetu buti sonuose, o man skauda grynai ten kur CP randas, tokiais uzeinanciais ir pareinanciais skausmais, tai manau kad gimdoj kazkas unsure.gif na o jei tarkim tai tikrai ovuliacija, tai kaip ir tureciau griebti MB, bet ta diena apie tai net pagalvoti negaliu schmoll.gif

Krempudra, sakes kaip parasei apie ta vaika po lasaline, nu zinok neisivaizduoju kaip islaikyti 7-8 men vaika ramiai, nebet narkoze kokia duoti, nes gi nenusedi nei minutes. Mes su MB pasisodinam ja ant keliu ir ziurim kiek maksimum isedes, nu rekoradas buvo 4 min biggrin.gif suprantu kai rotas ar dar kas buna, vaikas pats buna vangus ir nusilpes, bet sveika vaika, nu neisivaizduoju. tikekimes, kad tavo vyrukams nereikes tu visu proceduru.
bet zinok apie ta vitamina D ir jo tyrimus jau gandas turbut per visa LT praejes, nes siandien poliklinikoj girdejau kaip viena mama su kokiu metu mergaite ir reikalavo to tyrimo.
Atsakyti
Krempudra blink.gif eina nakum.....

Egluzeleee, is kur suzinojai, kad ieskau biggrin.gif Na lyg ir radau, nors truoutuka kitokios iesko, ale issiuvinesiu ir jinai greiciausiai bus dovanu, o saviskei pasiziuresiu gal veliau kitokia paimsiu siuvineti g.gif

Atsakyti
Sveikutes,

Streamy, Kristinuke, sveikatytes Jums 4u.gif 4u.gif

Gyte, tutu sijonukai skirti vyresnio amziaus mergaitems, apie 2 metu, bet visai graziai atrodo ir ant musu amziaus princesiu.
Kainos tiksliai negaliu pasakyti, priklauso ir nuo dolerio kurso ir nuo tiekejo. Praeita karta kai siuntemes isejo po 8 litus.
Del spalvos nezinau, parasykite su angeliukkkeee kokiu noretumete, o as paziuresiu kaip ten su konkreciu spalvu uzsakymais.

Krempudra, isivaizduoju kiek strioko Tau del to vit D. Pritariu Tau, sio vit D tyrimas turi buti rekomenduojamas ar netgi privalomas visiems, kad ir mokamas.
Tikiuosi, kad pas Tavo saunuoliukus perdozavimas bus be pasekmiu, juk organizmai kiekvieno vaiko skirtingi, o jie pas Tave stipruoliukai.
Faina, kad jau pradeda vyrukai ropineti, bet neisivaizduoju, kaip reikes Tau juos abu suziureti. Na, bet Tu isradinga supermama-net neabejoju jie bus po puikia kontrole. As daznai pagalvoju, kaip Tu sauniai su dviem tvarkaisi, net sapnavau kazkada, kad pas Tave sveciavausi ir mokiausi is Taves.

Gyte, as taip pat pritarciau nuomonei, kad skausmas viduri ciklo gali buti ovuliacinis. Gal gimda spazmuoja.

angeliukkkeee, kaip faina butu, kad Tave stebukliukas nestuke.gif aplankytu. Tuomet ir mums pavirusuotumei.
As taip pat noreciau broliuko-sesutes savo mazajai, bet ir ja dar noriu paauginti, maitinti iki kokiu 1,5 metuku. Baisiausia, kad ir laikas mane spaudzia. V.z. paliksiu likimo valiai iki dukrytei sukaks 1,5, o po to gal jei reiks, tai dar pagalbos paieskosime
Atsakyti
kalendorius

2013-03-22

šiandien jau vasario 50-ta...





А Март вообще в курсе что она весна?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Kam priklauso su menesiukais laikykit 4u.gif
Pas mus nieko naujo, bandom stotis laikydamasis uz mama biggrin.gif sakyciau neblogai iseina. Naktimis miegam kaip kada kartais ir neblogai, o kartais prabudineja vos ne kas valanda. I lauka jau kokia ketvirta diena neinam ziauriai salta plius vejas stiprus pucia ir toooks saltas jau negyvai uzkniso sita nesibaigianti ziema doh.gif jau taip norisi silumos, nes jau greit kaip ciukcios gyvensim biggrin.gif

D'ville kaip jus si dukryte laikotes?sveikatos mazylei 4u.gif

Pasislepusi zinok manasis irgi kone visa diena zizia ir zizia jei nemiwga tai zizia, pasodinu pazaisti ji su zaislais gal pasedi 15 min ir viskas jai nori ant ranku. O jei kur iseinu tai vwrkia is karto.

Streamy sveikit greiciau 4u.gif

Krempudra nu bet tikrai ziauriai cia su vit. D kai eisim i TA prasysiu kad ir mum padarytu ta tyrima bus ramiau unsure.gif

Angeliuke nu butu tikrai faina ir velykinis stebuklas jei nestuke.gif thumbup.gif

Dangutex tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tiek nerimo ir jaudulio del dukrytes.

O mes via dar bedanciai nors tuoj jau 8 men. Seiliai bega, pirstai burnoi,o dantu kaip nera taip ir neta. laukiam toliau. Kas dar ai pet velykas busim namuose neberizikuoju kur nors vaziuoti su maziuku, po ano karto bijau.

Tai gal tiek. Visiems gero savaitgalio ir nesirkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2013 03 22, 22:14)
kalendorius

2013-03-22

šiandien jau vasario 50-ta...
А Март вообще в курсе что она весна?

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 22 kovo 2013 - 21:33
svecius isleidom, mazyle miega jau. siandien svetiene juokiasi, a kurgi jusu zirzilia? auksinis vaikas!
na siandien tikrai ramesne, nei vakar. paziurejau virsuje dantenos labai baltos, seiles tiska i visas puses, gal tikrai dantukai ateina....

buvau diena iskisus nosi laukan, jau kaip pasigailejau, ne tas zodis! vyras leke su reikalais, tai mus " nuleido" zemyn, blyn nespejau nueit iki miskelio, kaip ranku nebejauciau, nors pirstines buvo ziemines. gerai, kad turejau tokia pala ar kaip pavadinti, tai risau ant budos, kad mazei vejas ne taip jaustusi. ir nesulaukus mb grizau namo.
bandziau uzsitempti laiptais ta vezima kaip, kad D' ville ir Dangutex rase. matyt prie musu laiptines laiptai ne tokie, tai man nepavyko. vos vezima uztempiau, buvau jau issigandusi, kad tuoj jis nukris. tai siaip ne taip isitempus i laiptine, nunesiau lopsi namo, o paskui ratus ejau pasiimt. kadangi mazyte snaude, tai vezimaiti sustaciai balkone. kol ji pamiegojo spejau ir su siurbliu palakstyti.
bet net po valandos jauciausi susitirusi, ot tau ir pavasaris! va jauciu kaip gerkle kabina.
tikiuos, pavyks atsilaikyti.

daugiau nieko idomaus. sijonai kol kas nedomina. turiu dvi sukneles tokias alia pustas, tai laukiu nesulaukiu kada bus galima puosti savo grazuole.

tiek teliko to laiko, tai Kristinuke priimk sveikinimus! 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Pasislepusiai, kad galime apsijungti per ispardavimus ir atsisiuntimas bus pigesnis
Atejo man i meilus zinute
http://www.next.co.uk/sale-coming-soon
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ogi snarglius traukiam visi trys schmoll.gif Greičiausiai pasigavom kokią zarazą, nes jei ir mūsų tėtė nebeatlaiko, tai nieko keisto
QUOTE(pasislepusi @ 2013 03 23, 01:42)
tiek teliko to laiko, tai Kristinuke priimk sveikinimus!  4u.gif

Ačiū 4u.gif Disi šventė, bet kad sergam... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites,
dekui,kad nepamirstat musu..
pastarosiom dienom nebespeju net paskaitinet,vakare krentu be amo,kai maze galu gale uzmiega. Tiek visko reikia padaryt per diena,o kur dar ta zyzle,nuolat isiciulpus soske doh.gif ir vistiek visa nelaiminga. Visa savaite jau vargstam su rotu,db ir mociute jau apkretem,ir mamukas kazkiek i ta puse suka..zodziu,net ir be dar neprisijungusio mb esam Sikalis Family & Co ;-)
o siaip kadangi reikalai nelabai buvo linke taisytis,farsiruoja mano vaika ne tik antibais,bet ir hormonais. Jei nuo ju bus gerai,gal isleis iki velyku. Ech,nuo tu kateteriu galvyte plotais plika,kur pleistrai buvo. Smulkmena?ale vistiek gaila,jau taip graziai plaukuciai buvo pradeje augt.
Krempudra,tikiuos ir linkiu,kad apseitumet be ligon.ir laseliniu,nes o taip,zinau,ka tai reiskia;-)
visiems sergantiems linkim sveikti,ir su menesiukais sveikinam,nes jau daug praziopsojom..
Angeliuke,laikom kumscius uz ta vaiduokliuka:-)
na,atsikele jau princesita,einam toliau but sitoj realybej su visais jos atributais. Kol nusnaudzia,bandau atstatyt paskutinius kantrybes likucius,bent kiek pakreipt jau pradejusi ciuozt stoga. Eiciau i kolidoriu paieskot optimizmo,gal kas bus pametes,ale ten skersvejai..
Mila,kur tu dingai? Ar viskas jum gerai?
Iki..
Atsakyti
D'ville jetau nu kaip gaila tavo maziukes kai skaitau tai asaros pradeda bireti verysad.gif
Labai labai linkiu jums ko greiciau atsigauti pasveikti ir pamirsti visa sita siauba 4u.gif
Daug sveikatytes tavo zuikei 4u.gif ir teveliams taip pat smile.gif
Atsakyti
D'ville, skaitau, net skauda, atrodo, baisu, tai, ka tenka jums patirt, niekaip nesuprantu, kodel tokia mazulyte turi sirgt sad.gif

Sveikit visa seimyna greiciau, tikiu, kad viskas stos i savo vietas..

dekui, kad pasigendi, teiraujies, man kazkokie nekalbadieniai uzplauke, paskaitau, kaip sekasi mergaitem, bet gi parasyt nelabai upo beturiu..
zvaigzdute baisi zirzale, turim pora dantuliu ir panasu, kad daiginames dar 3 vienu sykiu, nemiega ramiai naktim, reikia stovet supt lovyte vis, nepailsiu visai, MB irgi nusikales..
antrdadieni atventem braskytes 3-aji gimtadieni, ir tiek. laukiam pirmadienio, leisim jau ja i darziuka.
nu ir pavasario laukiam biggrin.gif

krempudra, pasirasau po kiekvienu zodziu poste apie du vaikus, ka mums kalbet biggrin.gif stoga rauna kartais juodai, normalaus poilsio bene 4-ti metai neturejau, tai nescia, tai gimdau tai maitinu lotuliukas.gif bet praeis ir tas, vaikai paaugs ir viskas ok bus thumbup.gif tavo postai - juokeliai thumbup.gif

angeliuke, wow bigsmile.gif darei hcg, kartojai testuka? tyliai tyliai, spaudziu kumscius wub.gif

kristinuke, sveikatos mazuliui, laikykis smile.gif

pasislepus, snekam snekam, skaniai visad suskaitau tavo 'rasliava' cool.gif thumbup.gif

silciausi linkejimai visoms ir kiekvienai, einu i fotki imesiu braskes tortadienio foto smile.gif
Atsakyti