Gyte, o tu rodei savo darba mamoms? as maciau Gytes numegzta megztuka Gytaitei. jomajo, koks grozis!
jau net vyras uz galvos susiemes vaiksciojo. paskui sako, e kisk ta raminancia zvakute. tai nezinau sutapimas ar ne, bet lyg ir aprimo.
o prisiminiau Krempudra klause ar tepu dantenas, tai atsakau, kad netepu. kazkaip nebuvo lb skausminga, tik paskutinem dienom.
ai, nesvarbu. praeis.
angeliuke, tai atsivilko memes ar nea? dukart skaiciau ir nesupratau
Kristinuke, tikiuos si naktis bus geresne ir nebusi piktas keksas
del stogo, bent jau man turi itakos ir kiti dalykai. galvoju, nepamenu kada girdejau ka nors gero
uosviai pastoviai skundzias sveikata, manieji tevukai irgi netrykstantys gera nuotaika, dar sese cia daro vaikus, cia nebedaro, bet keistai jaucias... paskui vel daro, vel nedaro...
kuria cia vakara rode filma, kai moteris suzino, kad tuoj mirs, isdrozia ka galvoja, pasiima babkes ir isvaro i Cekija praleist paskutiniu dienu. tai lb patiko pasakyta mintis, kad visa gyvenima tik ir darai, ka kiti nori, bet ne tu pats. na kazkaip panasiai.
tai po to filmo susimasciau, ar gi ir man nera taip? tas verkia, anas verkia, bet jie pamirsta paklaust, kaip tu laikais. atrodo, toks paprastas klausimas.
aisku, as atsakyciau, kad viskas gerai, bet pagalvociau, rupiu...
o dabar klausia, ar merga rami, jei isgirsta, kad nerami, prasideda pasakojimai, kaip va ten tas, ten anas sirgo, kaip zyze, kaip vargo ir t.t. ir pan.
o taip norisi nors karta kalbant su savais negirdeti tu skundu, kad ta skauda, ano nebeskauda, biski neprasiku, biski per daug... cia,aisku, perdetai parasiau, nu bet esme ta...
anksciau dar pavykdavo pasinert i skaityma, dabar dienos metu kazkaip nelabai. o vakarais tai, va kaip kad dabar, sedziu lovoj salia jos tamsoj. nes kazkaip sujautrejo jos miegas. kita karta nespeju nueit i wc, jau prasideda aliarmas.
o dar tas kosiu valgymas. tiksliau nevalgymas. rodos nusiraminu, kad nieko baisaus, bet kai paskaitai, kaip kitu jau ir ta, ir ana valgo. o mano -ne, tai ir supanikuoju.
va vakar atkapsciau kazkokia tema, kur skundziasi del nevalgiu. aisku, tema sena, bet atrodo, ne mano vienos tokia Zose.
siandien suruosiau avizine su slyvu tyrele, tai po 2 saukstuku ispurske lauk. tai isbandziau toj temoj aprasyta buda:saukstelis koses, saukstelis tyreles. ir pavyko kazkiek sukist.
laukiu be proto silto oro, tuomet susikrausim smutkes ir nors trumpam bent prie ezero nulekt bus galima. dar vis pasvajoju apie masaza. bet kol kas negaliu sau leisti.