Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų Mamų Buveinė (III tema)

Aciu merginos 4u.gif

Tuo paciu Pasislepiuke irgi su menesiadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 18 kovo 2013 - 21:06
labas


dekui uz sveikinimus.
Streamy, jus irgi sveikinam. 4u.gif

norejau paklaust, o jus duodat javines duoniukus pagrauzt? su tuo aparatu nemoku koki paveiksliuka ikelt, bet tikiuos suprasit apie ka klausiu.
mes gi nupirkom ruginiu duoniuku, daviau, tai mb supanikavo, kad ji paspringt gali.
tai ir nebeduodam.

o daugiau nieko.

sekmes smile.gif



Atsakyti
Sveikutes,

Aciu, brangiosios wub.gif , visoms uz paguodos zodzius ir palaikyma . Siandien jau geriau jauciuosi, ypac matydama, kad mazoji ir toliau linksmute.
MB pyko ant manes, nes buvo perspejes apie dukrytes zaibiskus pasivartaliojimus, bet as kazkaip stipriai ir neuzfiksavau. Jis megsta pamokyti ir dar sutirstindamas spalvas. Si karta jis buvo visiskai teisus.
Vakar vakare susedom, aptareme dar karta situacija ir sutareme, kad sis dukrytes laimingas pfu pfu pfu pasiskraidymas gera pamoka ir jau praeitis.

Pasislepusi, Streamy, Jusu turtukus su menesiadieniais 4u.gif 4u.gif

Pasislepusi, mes taip pat bandeme duoti siu duoniuku. Jie tirpsta burnoje, bet prisiklijuoja. Viena karta isbandeme ir daugiau nedaveme, taip pat issigandome. Nors tokius dalykus geriausia duoti.
Ziurejau vaikisku gamintoju sausainiuku. Jei be cukraus tai tragisko skonio. Isbandeme Holle ir organic sausainius. Visai nepatiko.

Krempudra, klausei apie mano peledziuke. Galbut musu iprociai dukryte tokia padare. Mes patys einame apie 23-24 val miegoti, todel nusprendeme dukrytes iki to laiko nemigdyti nakciai. Taip MB gali daugiau laiko su mazaja praleisti, o ir 2 miegelio ji eina nuo 19 val. O taip pat dar nuo ligonines laiku ji iprato 24 val valgyti, tai vistiek keltusi.

D'ville, briskit briskit greiciau is ligu. Sveikatytes 4u.gif

Streamy, man geriausiai gerkle gydo imbierinis vynas. As net prie lovos pasistatau ir nakti jei pazadina skausmas pagurksnoju. Gydykis 4u.gif

Angeliukkkeee, kaip saunu, kad Tavo mama nuramina Tave tokiose situacijoje. Mano mama, kai pirma guza mazoji gavo tik pasake "kaip tu taip galejai, vargsas vaikas". Tai si karta as jai nieko nesakiau.
Papildyta:
Idejau nuotrauku is retro vakarelio smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Dangutex, mes dabar duodam barankyciu pagriauzt. tu tokiu mazuciu, arbatiniu. tiesa sakant, net neziurejau sudeties. ji vis vien jas tik siek tiek pagrauzia, paciulpia ir numeta. idomu gi paziuret, kaip baranka skrenda zemyn. biggrin.gif
apie tas vaikiskas uzkandas jau anksciau skaiciau, kad lb saldu, tai ir nepirkau.

Atsakyti
dangutex, uzuojauta 4u.gif Dziugu, kad viskas jau praeityje. Mano dar maziukas, bet jau bijau, kada jis pats apsivers, nes jau po truputi verciasi i viena puse ir i kita unsure.gif Kaip ir rasot, kad nei nepamatysi, o jis jau apsivertes.

Visu pupas ir zirniukus su menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Streamy ir Pasislepuse su menesiukais Jus 4u.gif 4u.gif
Dangutex ir Kamelija uz isgascius ir guziukus mazuju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as niekaip negaliu su vaiku prie kompo but doh.gif , o vakare jegu jau nebuna doh.gif
Atsakyti
sveikos

kazko aprimusios visos g.gif

mano drakosos vel naktim nelabai miega doh.gif verkia pro miegus. ir taip kas valanda dvi. jau nebezinau, ar cia jiems dantys (jau gal 2 menesius daug ka nurasau dantims, o ju kaip nera, taip nera), ar cia dar ta vitaminoze, ar jie siaip pas mane tokie doh.gif pradzioje bandau soske, paskui tepu dantenas saldanciu tepalu, bet tik kartais padeda, dazniausiai vis tiek verkia, tada jau kisu papuli. taip ir prasimaitinam visa nakti. ryte bunu issiurbta issiurbta doh.gif
Papildyta:
ir kadangi as, kaip zinote, susirgusi kaklaskariu liga, tai imetu parodyti dvynukiskas kaklaskares:
user posted image

o cia variantas dviem vaikams ir tevams:
user posted image

o cia siaip paziopsojimui:
user posted image
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Streamy, pasislepusi, su menesiukais happybday.gif

KRempudra, ale ziuriu tavo pamisimas del kaklaskariu tesiasi thumbup.gif

KRempudra, kai klausiau apie kalci, tai sakau gal zinai skaiciukus kalcio tyrimo-ar labai virsino norma? g.gif

O mes gyvename svaigdami apie kelione-tik randu laisva minute, iskart prie kelioniu ir tt. Jau beveik issirinkau, tai tikiuosi sia sav uzsisakysime ir po to lauksime geguzes pab ax.gif
Ai, o dar savuju mmm nesulaukiau doh.gif , jau prisisvaigusi dariausi nT, ale neigiamas sad.gif O taip su malonumu galeciau atsaukti kelione vardan tokio stebukliuko... ech... ax.gif Beje, vakarop ziurint po padinimo stikla imaciau vaiduokliuka, ale jauciu pati is to norejimo imatau, taip noreciau tokio stebuklo... ax.gif PIlva maudena jau ohoho, tai tureciau jauciu ant dienu sulaukt... doh.gif

DAngutex, kokios grazios foto tavo retro vakarelio wub.gif ir mazyle tavo kokia grazuole, tik i remeli tokia deti wub.gif
Atsakyti
angeliuke, zinau, kad norma 2,55 (santariskiu laboratorijos). pradzioje buvo 2,79, po menesio 2,75. ir cia kaip vaikui skaitosi didelis padidejimas unsure.gif sakau, itaria hiperkalcemija ir guldo po laselinem doh.gif
Atsakyti
Aciukas visoms dar karta uz sveikinimus. Deja mes 7 menesiu proga susirgom. Man gerkle, mazoji su tempa doh.gif Galvoju apie tridiene karstine, nes tempa sunkiai nusimusa unsure.gif buvau pagalvojusi gal dantys, bet ju nesimato.

Krempudra. o negali buti jiems pilvukus pucia nuo obuoliu? Pabandyk kelias dienas neduoti gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2013 03 19, 18:44)
angeliuke, zinau, kad norma 2,55 (santariskiu laboratorijos). pradzioje buvo 2,79, po menesio 2,75. ir cia kaip vaikui skaitosi didelis padidejimas unsure.gif sakau, itaria hiperkalcemija ir guldo po laselinem  doh.gif


Dekui, krempudra 4u.gif Pas mus ties virsutine normos riba... doh.gif Eina sau kokiu tik nesamoniu buna nuo atrodo nekalto vitamino schmoll.gif

O beje, kartosit jus tyrima kazkada greit? Ai, po nesakei gyd kad kitus guldo i ligonines? g.gif Mane tai kaip nervina kad vieni atsakingiau kazkaip ziuri, o kiti atmestiniau ar kaip, nesuprasi, ir suprask kad nori-ka daryt ? doh.gif

STreamy, sveikit mergytes wink.gif
Atsakyti
Labukas,

Na, o mes toliau tesiame zygius ir vel neseniai grizome is ligonines. Paros krizinis laikotarpis pasibaige, tai atsipalaidavau, kad viskas gerai. O siandien ryte vel prasidejo nesamones.
Ryte maze isveme visa naktini pienuka. Paskambinau seimos gydytojai, ji prigasdino, kad gali buti dar pasekme. Liepe toliau stebeti. Mazoji 9 val uzmigo ir miegojo iki 12 val. Pavalgius vel is karto visa pienuka isveme. Tai susipakavome ir i ligonine.
Traumatologas dar karta apziurejo viskas gerai, neurologe galvos echoskopija padare - viskas gerai, tai nusiunte su pediatru pasikonsultuoti.
O prieme gydytoja ta pati, kuri mus pagulde i ligonine kai buvome 1 menesiuko ir buvome nepriauge svorio. Nepatikesite, si karta, gydytoja liepe sodinti vaika ant dietos: tik MP. Ot kuriozas, praeita karta buvo nedamaitinta, o dabar sako gal permaitinta.
V.z. vel stebejimas - neaisku ar sutapimas su tuo kritimu, ar streso pasekme, ar persivalgymas, ar koks virusas puola g.gif . Bet tempos neturime.
O dabar dar kakoti vaikas pradejo su gleivemis ir gana laisvais viduriukais - nezinau net ka ir galvoti.
Atsakyti