d'ville kaip jus?
QUOTE(Demetraola @ 2013 03 13, 23:56)
Kamelija man sake kad reikia keist kai sukaks 6men, bet as pati dar neapkeiciau
Aciu Mes ir dar neapverte
QUOTE(kristinuke @ 2013 03 14, 12:30)
Iš tikrųjų pagal auginimo teorijas tai reikėtų pamiršti žodį ne ir visus su priešdėliu ne, kad dar vaikystėje neužmušinėtume vaiko iniciatyvos ir neužaugintume neryžtingo, savim nepasitikinčio. Tačiau aš tos nuomonės, kad viskam reikia saiko. Esu mačiusi vaikų, kurie nežino, ką reiškia ''negalima'', tai man baisu. O dabar nelabai sąmoningai ir maniškis reaguoja į tą NE, bet reaguoja. Tik kaži ar ilgai.
Pritariu del saiko Nes as taip pat turiu keleta pvz ir visada galvojau, kad nenoreciau, jog mano vaikas taip elgtusi. Tik siuo metu matau, kad tiems norams ispildyti, reikia ideti daug darbo. Gerai, kad MB tos pacios nuomones, tai neteks vienai aukleti.
Su puikiais vit D atsakymais
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 03 14, 14:56)
Kamelija, atsimenu klausei del avento gertuves, tai maniske nebega, gal tavo negerai uzsukta ar per snapeli bega tavo apvertus ?
Pirmiausia su puikia TA
O su gertuve jau susitvarkiau. As buvau ta gumele is vidaus nuemus , nes nesupratau, kad vaikutis is tos gertuveles traukt turi. Galvojau, kad begt turi, o kai ta dalykeli nuemiau, tai jam per smarkiai ir bego. Dabar viskas gerai, jau geriam
Meiles vaisiau dziugu, kad procedura lengvai praejo
Mergaites, paskaiciau jusu dienortvarkes ir iskilo klausimas. Jusu vaikuciai diena patys taip retai MP praso ar jus tik pacios tiek duodat? Nes maniskis, tai geriau gal dvigubai daugiau, bet uz tai nakti reciau. Gal negerai darau, kad diena tiek daug MP duodu? Mes valgom tris koses, o gerti kazka kita nei MP, pradejom visai neseniai. Anksciau niekaip neisiuliau, nors ir dabar nedaug isgeria.
Grazaus rytojaus