Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(Rakelė @ 2013 07 04, 09:08)
Bet skonis daug geresnis nei pagal mano recepta  blush2.gif  biggrin.gif
O pagal kuri grybuku recepta kepet  blush2.gif  smile.gif Pabandysiu ir as, ale jau nervas ima, pradedu gailetis kad pirkau  biggrin.gif
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 30, 16:59)
Šįkart kepiau pagal receptą:
Grybukai:
200gr grietinės, 3 kiaušiniai, 150gr margarino, 200gr cukraus, 1 a.š.sodos (nugęsinti citrinos rūgšt. arba actu), 400gr miltų, vanilės
Tai laaaabaai skanūs, minkšti, žodžiu skonis super. Tik nepatiko tešlos konsistencija, nes ji tokia guminė gavos, sudėtingiau į formą įdėti ir kai iškepa grybukai būna nelygumų. Įtarčiau, kad per tiršta masė  g.gif

Kepiau pagal si receptuka

QUOTE(Pūkelis @ 2013 07 03, 13:06)
Sveikos,
Nu pasidalinkite kur pirkote cake popsams keptuve, ir as noreciau  blush2.gif

pirkau TASTY fun Vilniuje, tokia http://thebabycakess...op-makers/cp-12 mokejau beveik 200lt. doh.gif , bet kaina neatitinka kokybes, virsutine dalis kliba, reikia atitaikyti ka ligiai uzsidarytu, nes keps kreivai, labai ikaista verysad.gif jej sulimpa forma, tai sunku atidaryti, nes visa keptuve karsta, butu kainave 50-100lt., tai super gerai butu, bet uz tokia kaina, tai gaila, maciau ebay tapacia keptuve patobulinta, su tokia ilga rankena, ir dar apsivercia, tai su rankena butu superine thumbup.gif
va sita http://thebabycakess...p-makers/cp-34r

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 liepos 2013 - 15:06
mano tokia
user posted image
Mokejau 20 euru biggrin.gif
kai uz tiek tai gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 04, 15:31)
mano tokia
Mokejau 20 euru  biggrin.gif
kai uz tiek tai gerai  blush2.gif

Kaina labai gera thumbup.gif o taviske nekaista stipriai ??? nes forma panasi i mano, tai prie mano negalima prisiliesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 04, 17:02)
Kaina labai gera thumbup.gif  o taviske nekaista stipriai ??? nes forma panasi i mano, tai prie mano negalima prisiliesti doh.gif

ta prasme virsus g.gif ghm.. nu lyg ne, neciupinejau blush2.gif biggrin.gif
Tik kas nervina, kad uzstringa atidarymo knopke, kazkaip durnai padaryta unsure.gif
Atsakyti
sveikos info Kauniskems nes nezinau ar kituose miestuose gali but maxima perduotuvese yra pirkt spurguciu keptuviu tik forma sirdukas su gelyte,k...apie 30,TIKIUOSE MODETORES NESUPYKS ANT MANES,NES CIA NE REKLAMA TIK MERGINU NORU PATENKINIMUI UZ PADORE KAINA,NES PO PABANDYMU VISTIEK DAIKTAI KELIAUJA I SANDELIUKA ax.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau ar galima taip klaust, bet gal kas vilniuje kepa uzsakymams grybukus, riesutukus ir kitus saldumynus? jei galite pasiulyti i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mars: 06 liepos 2013 - 11:20
QUOTE(GALUZE @ 2013 07 05, 17:33)

bukit zmogus, parasykit kur visciuku keptuve pirkot 4u.gif
ir man tokios reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 03, 19:14)
kepu popsu spagal erikiuko recepta, nerealiai skanus, bet.... nekyla iki pilno rutuliuko, bet jau su vyru speliojam kad cia mano keptuve fuflekiska  g.gif  g.gif Toks jausmas, kad virsus visai nekepa  g.gif

man tas pats. į tešlą daugiau miltų įdėkit, iškeps visos pusės
Papildyta:
QUOTE(Pūkelis @ 2013 07 03, 14:06)
Sveikos,
Nu pasidalinkite kur pirkote cake popsams keptuve, ir as noreciau  blush2.gif

ALAN DECO yra, 90 lt kainuoja
Atsakyti
Simisimi, aciu uz patarima, buvo kilus tokia mintis, kad per skysta tesla, bet pabijojau. O kepimo milteliu nereik atitinkamai padaugint? kokio tirstumo tesla daryt ? nes man gaunas kaip pamakaluota grietine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2013 07 06, 12:19)
bukit zmogus, parasykit kur visciuku keptuve pirkot 4u.gif
ir man tokios reikia blush2.gif

gavau dovanu,is laaaaaabai seno zmogaus,keptuve pas mane nera nauja -senoviska, ax.gif tad nezinau ar tokiu yra dabar pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 06 30, 21:41)
grybuku galvutes kuo tepate? Nes as tirpintu sokoladu tai po to labai issitepa koteliai 
""as tepu sokoladine tamsiausia kakava,skonis sokolado,nesitepa,greit isdziusta ir man garantuota    ax.gif

tai dedat baltyma cukraus pudra ir kakava? Gal zinot tiksles proporcijas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2013 07 07, 16:35)
tai dedat baltyma cukraus pudra ir kakava? Gal zinot tiksles proporcijas?  ax.gif  4u.gif

tiksliu proporciju nezinau dedu is akies kaip sakoma ax.gif
Atsakyti