Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(likta @ 2013 07 02, 15:31)
Tamsią gerą kakavą  perku šokolado namų bet kuriame prekybos taške

O su kuo ja suslapinat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 02, 14:13)
Tai savaime aisku, kad ju yra daug spalvu ar rusiu, bet pavadinimo neturi ? ar kokios firmos ? ar kur pirkta ? smile.gif

toks ir pavadinimas KAKAVA,cia juk ne saldainiai,o perku kaune bazeje
Atsakyti
Aš kakava perku iš firminės Rūtos parduotuvės, gal ne pati tamsiausia, bet skoooonis ir kvaaaapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 07 02, 23:18)
...o perku kaune bazeje

ir man teko girdėti, kad ten geriausia kakava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 07 02, 22:18)
toks ir pavadinimas KAKAVA,cia juk ne saldainiai,o perku kaune bazeje

Bet turetu buti uzrasyta kokia nors firma dar g.gif
O gal foto gali imesti pokiuko, kaip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 06 30, 22:41)
grybuku galvutes kuo tepate? Nes as tirpintu sokoladu tai po to labai issitepa koteliai 
""as tepu sokoladine tamsiausia kakava,skonis sokolado,nesitepa,greit isdziusta ir man garantuota    ax.gif

o kaip kakavą paruošti?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2013 05 20, 12:11)
Manau grybuku. Pasidalinkite kur perkate keptuves cake popsams. Zinau tik viena vietele, bet pasirode brangi keptuve.

Sveikos,
Nu pasidalinkite kur pirkote cake popsams keptuve, ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2013 07 03, 13:19)
o kaip kakavą paruošti?

aha ir man labai aktualu, galvutes jau laukia savo eiles biggrin.gif Man irgi tepliojasi nuo sokolado, pastaruoju metu bandau padziovinti ilgiau, kazkiek maziau tada tepasi.
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2013 07 03, 12:19)
o kaip kakavą paruošti?

darau panasiai kaip kotukams,baltyma su cukraus pudra,nededu citrinos rugsties tik ,ir dali cukraus pudros keiciu kakava ax.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 03, 11:38)
Bet turetu buti uzrasyta kokia nors firma dar g.gif
O gal foto gali imesti pokiuko, kaip atrodo bigsmile.gif

siuo metu neturiu nepradaryto pokelio,kai turesiu nufotografuosiu ji ir imesiu,nors jis paprastas permatomas,ir buna prieskoniu skyriuje
Atsakyti
kepu popsu spagal erikiuko recepta, nerealiai skanus, bet.... nekyla iki pilno rutuliuko, bet jau su vyru speliojam kad cia mano keptuve fuflekiska g.gif g.gif Toks jausmas, kad virsus visai nekepa g.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 07 03, 14:01)
siuo metu neturiu nepradaryto pokelio,kai turesiu nufotografuosiu ji ir imesiu,nors jis paprastas permatomas,ir buna prieskoniu skyriuje

Aciukas 4u.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 07 03, 18:14)
kepu popsu spagal erikiuko recepta, nerealiai skanus, bet.... nekyla iki pilno rutuliuko, bet jau su vyru speliojam kad cia mano keptuve fuflekiska  g.gif  g.gif Toks jausmas, kad virsus visai nekepa  g.gif

Zinok ir man pasitaiko, kad neiki galo iskepa, is grybuku recepto kai kepiau, tai puikiai visi iskilo, o sito kelis kart buvo kad truputi truksta, tai tiesiog permazai teslos kai buna ideta, pastebejau, kad taip iseina, kai daugiau idedu, tai per krastus bega biggrin.gif nevisada idealiai iseina, na bet yra kam valgyti, akimirksniu dingsta ax.gif
Atsakyti
Bet skonis daug geresnis nei pagal mano recepta blush2.gif biggrin.gif
O pagal kuri grybuku recepta kepet blush2.gif smile.gif Pabandysiu ir as, ale jau nervas ima, pradedu gailetis kad pirkau biggrin.gif
Atsakyti