Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

Super, bandysiu tikrai. Gal jau raset temoj, kaip su soda, jei juos keist kepimo milteliais?
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2013 06 23, 15:48]Receptukas buvo instrukcijoje prie keptuves, bet i lietuviu k.  isverte Diana.S 4u.gif
==============

Popcake - popsiukai :

1. 250 gr. miltų
2. arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3. kitvirtadalis arbatinio šaukštelio druskos
4. 120 gr. sviesto
5. 225 gr. cukraus
6. 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
7. 2 kiaušiniai
8. 225 ml. pieno

Išplakti cukrų su sviestu iki kreminės konsistencijos. Idėti kiaušinius ir vanilinį cukrų. Įpilti miltus, kepimo miltelius, druską ir pieną. Viską išmaišyti. Man patogu yra sudėti masę į dekoravimo maišelį ir jo pagalba pilti į kepimo formą, aišku šį procesą galima atlikti ir su arbatiniu šaukšteliu. Kepame apie 4-5 min.

gal kas bandet is tokio receptuko kepti,grybuku keptuveje?idomu ar gužautusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GALUZE: 29 birželio 2013 - 22:16
gal kas bandet i grybuku recepta ,vietoje grietines deti grietinele?gal nesusigadintu receptas blush2.gif o cia mano skanumynai,kepti draugei
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2013 05 19, 09:25)
AŠ irgi vis kepinėju.. smile.gif)

Fantastiskai grazu 4u.gif O grybuku galvutes kuo tepate? Nes as tirpintu sokoladu tai po to labai issitepa koteliai unsure.gif
Atsakyti
grybuku galvutes kuo tepate? Nes as tirpintu sokoladu tai po to labai issitepa koteliai

""as tepu sokoladine tamsiausia kakava,skonis sokolado,nesitepa,greit isdziusta ir man garantuota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GALUZE: 30 birželio 2013 - 21:42
QUOTE(GALUZE @ 2013 06 29, 22:51)
gal kas bandet i grybuku recepta ,vietoje grietines deti grietinele?gal nesusigadintu receptas  blush2.gif    o cia mano skanumynai,kepti draugei

gal tgurite foto is arciau? kas ten per visciukas blush2.gif ,
ar yra tokia keptuve visciukams??? tada ir as tokios noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2013 07 01, 07:06)
gal tgurite foto is arciau? kas ten per visciukas blush2.gif ,
ar yra tokia keptuve visciukams??? tada ir as tokios noriu wub.gif

taip yra tokia keptuve ax.gif o cia mano asortimentas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GALUZE: 01 liepos 2013 - 23:48
QUOTE(GALUZE @ 2013 06 29, 22:15)
gal kas bandet is tokio receptuko kepti,grybuku keptuveje?idomu ar gužautusi...

Nekepiau, bet m,anau kad tiktu ax.gif
As atvirksciai dariau, pagal grybuku receptuka kepiau savo popsu keptuveje thumbup.gif

QUOTE(GALUZE @ 2013 06 30, 21:41)
grybuku galvutes kuo tepate? Nes as tirpintu sokoladu tai po to labai issitepa koteliai 
""as tepu sokoladine tamsiausia kakava,skonis sokolado,nesitepa,greit isdziusta ir man garantuota    ax.gif

Kaip ji atrodo ta kakava ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 liepos 2013 - 02:25
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 02, 02:24)
Nekepiau, bet m,anau kad tiktu ax.gif
As atvirksciai dariau, pagal grybuku receptuka kepiau savo popsu keptuveje thumbup.gif
Kaip ji atrodo ta kakava ?

kakava yra 3 spalvu,sviesi,tamsesne ir labai tamsi,sokolado spalvos ir kvepia sokoladu su ja ir dazau
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 07 02, 06:49)
kakava yra 3 spalvu,sviesi,tamsesne ir labai tamsi,sokolado spalvos ir kvepia sokoladu su ja ir dazau

Tai savaime aisku, kad ju yra daug spalvu ar rusiu, bet pavadinimo neturi ? ar kokios firmos ? ar kur pirkta ? smile.gif
Atsakyti
Tamsią gerą kakavą perku šokolado namų bet kuriame prekybos taške
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 07 02, 14:31)
Tamsią gerą kakavą  perku šokolado namų bet kuriame prekybos taške

ACIUKAS 4u.gif

pakolkas kiek esu isbandziusi, tai man pakolkas pati tamsiausia yra cento kakava thumbup.gif as ja dar istirpinu kartu su sviestu, tai isvys kaip juoda buna thumbup.gif
Bet galvoju gal kitu isbandyti.

O kaip su sokoladu KARUNA, kuris yra geresnis, tas kur yra 65% kakavos, ar tas juodasis ?
Atsakyti