laba diena, noriu pasiteirauti ar kas kepate is jusu grybukus, riesutelius ant elektriniu kaitlenciu??? ar sio keptuves timkamos kepti tik ant ugnies?
QUOTE(Tomawru @ 2013 05 13, 12:38)
laba diena, noriu pasiteirauti ar kas kepate is jusu grybukus, riesutelius ant elektriniu kaitlenciu??? ar sio keptuves timkamos kepti tik ant ugnies?
Ir elektrine tinka, tik kiek ilgiau uztruksit, puikiai iskepa.
QUOTE(simisimi84 @ 2013 05 19, 09:25)
Labai dailūs grybukai ir kaštonai
Pasidalinkite patirtimi kokio tirštumo aisingą darote, kad taip gražiai apgula, nei per skysta nei per tiršta ir su kuo tepate, ir kaip viršų?
QUOTE(simisimi84 @ 2013 05 19, 10:25)
AŠ irgi vis kepinėju.. )
Jau rankele atidirbus, darbas liejasi laisvai
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 19, 14:57)
Labai dailūs grybukai ir kaštonai
Pasidalinkite patirtimi kokio tirštumo aisingą darote, kad taip gražiai apgula, nei per skysta nei per tiršta ir su kuo tepate, ir kaip viršų?
Pasidalinkite patirtimi kokio tirštumo aisingą darote, kad taip gražiai apgula, nei per skysta nei per tiršta ir su kuo tepate, ir kaip viršų?
apie ką klausiate? grybukus? na, tirštumas toks, kad nėr skystas, nenubėga, bet ir nėr tirštas. toks, kad užtepus jis trup. pasilieja ir išnyksta tepimo dryžiai tepu teptuku. 50 gr baltymo (pan. vienas L kiaušas)+100 gr pudros, ir suku rankomis kokį 15 min.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 19, 11:22)
Oho koks gražus rinkinukas , ypač kaštonai super
ačiū
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2013 05 19, 21:42)
Jau rankele atidirbus, darbas liejasi laisvai
aha
Papildyta:
QUOTE(Džigė @ 2013 05 19, 17:12)
Gal kas Vilniuje kepate toki grozi?
manau tikrai kepa, bet čia tokių dalykų klausinėti negalima
Papildyta:
QUOTE(raima.ma @ 2013 05 20, 09:38)
super
ačiū
ar tiktu riesuteliu tesla ar grybuku kepti cake popsams ??
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 20, 11:35)
grybukų tikrai taip.
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 20, 11:35)
Manau grybuku. Pasidalinkite kur perkate keptuves cake popsams. Zinau tik viena vietele, bet pasirode brangi keptuve.
QUOTE(simisimi84 @ 2013 05 20, 11:09)
apie ką klausiate? grybukus? na, tirštumas toks, kad nėr skystas, nenubėga, bet ir nėr tirštas. toks, kad užtepus jis trup. pasilieja ir išnyksta tepimo dryžiai tepu teptuku. 50 gr baltymo (pan. vienas L kiaušas)+100 gr pudros, ir suku rankomis kokį 15 min.
Papildyta:
Papildyta:
Kokiu teptuku tepat? Akvareliniu bandziau, bet kazkaip nesitepe graziai. Gal koks specialus jusu. As tepu su peiliu, bet sakau gal butu greiciau teptuku.
QUOTE(Pūkelis @ 2013 05 20, 12:54)
Kokiu teptuku tepat? Akvareliniu bandziau, bet kazkaip nesitepe graziai. Gal koks specialus jusu. As tepu su peiliu, bet sakau gal butu greiciau teptuku.
teptuku paprastu. konditerinis, su šėreliais. realiai atrodo toks, kaip kad sienoms dažyti. nieko blatno...
Sveikos
Paanalizavau receptus grybukų ir pastebėjau kad vienose receptuose deda visą kiaušinį o kituose tik trynį .. Ar maišo - keli kiaušiniai cieli ir keli tik tryniai ..Ką tai duoda ?? Kaži kaip skonis skiriasi ??
Paanalizavau receptus grybukų ir pastebėjau kad vienose receptuose deda visą kiaušinį o kituose tik trynį .. Ar maišo - keli kiaušiniai cieli ir keli tik tryniai ..Ką tai duoda ?? Kaži kaip skonis skiriasi ??