QUOTE(poniajurate @ 2014 07 12, 13:12)
ir klausimas toms ,kurios puosia belgisku sokoladu:ar su juo lengva dirbti,lengvai liejasi ar jis kaprizingas? aciu
Labai grazus tavo darbeliai
Darbas toks pats , kaip ir visi kiti sokoladai turbut, bet tirpsta lengvai ir greit, o svarbiausia , kad jis labai skanus
QUOTE(NOKIA @ 2014 07 18, 16:07)
Prašau patarimo,kas negerai. Vakar kepiau voveruškas, kai įdėdavau kept, galvutė greitai iškepdavo, o kotelis ne, taigi visa ir trūkdavo.
Gal kas galit paaiškinti, labai nuosekliai,kaip tai iškepti( kaip ją išstūmti).Labai lauksiu.
Manau , kad blogia ikaitinta formele, pries pilant tesla
QUOTE(LinMer @ 2014 07 18, 20:31)
Sveikutes, bandžiau kepti cake popsus spec keptuvėje, bet man jie kažkokie neapvalus, viena puse grazi apvali, o kita neiskyla iki apvalumo
gal blogai ka darau
Daug priklauso nuo recepto, bet daugiausia ir nuo keptuves kokybes ! is 5 bandytu keptuviu, tik viena turiu superine, kur kepa nuostabiai, kiti nelabi, vienoj isvis kiausingalviai iseina
((
Siandiana kepiau popsiukus, bet dejau kitos firmos kepimo miltelius nei iprastai, tai siaubas, pirma kart per tris metus, spurgos saude, net keptuve atsidaridavo, tas dangtis staciai