Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(LinMer @ 2014 07 18, 20:31)
Sveikutes, bandžiau kepti cake popsus spec keptuvėje, bet man jie kažkokie neapvalus, viena puse grazi apvali, o kita neiskyla iki apvalumo g.gif  gal blogai ka darau  g.gif


Gal daugiau tešlos dėkit. aš visada dedu tą pusrutulį su kaupu
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 07 12, 13:12)
  ir klausimas toms ,kurios puosia belgisku sokoladu:ar su juo lengva dirbti,lengvai liejasi ar jis kaprizingas? aciu smile.gif

Labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif
Darbas toks pats , kaip ir visi kiti sokoladai turbut, bet tirpsta lengvai ir greit, o svarbiausia , kad jis labai skanus wub.gif

QUOTE(NOKIA @ 2014 07 18, 16:07)
Prašau patarimo,kas negerai. Vakar kepiau voveruškas, kai įdėdavau kept, galvutė greitai iškepdavo, o kotelis ne, taigi visa ir trūkdavo.  verysad.gif Gal kas galit paaiškinti, labai nuosekliai,kaip tai iškepti( kaip ją išstūmti).Labai lauksiu. verysad.gif

Manau , kad blogia ikaitinta formele, pries pilant tesla ax.gif

QUOTE(LinMer @ 2014 07 18, 20:31)
Sveikutes, bandžiau kepti cake popsus spec keptuvėje, bet man jie kažkokie neapvalus, viena puse grazi apvali, o kita neiskyla iki apvalumo g.gif  gal blogai ka darau  g.gif

Daug priklauso nuo recepto, bet daugiausia ir nuo keptuves kokybes ! is 5 bandytu keptuviu, tik viena turiu superine, kur kepa nuostabiai, kiti nelabi, vienoj isvis kiausingalviai iseina sad.gif((

Siandiana kepiau popsiukus, bet dejau kitos firmos kepimo miltelius nei iprastai, tai siaubas, pirma kart per tris metus, spurgos saude, net keptuve atsidaridavo, tas dangtis staciai bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu Colai777 smile.gif o belgiskas sokoladas greitai dziuna?
Dar vienas darbas,tik nelabai pasiseke kazkodel rutuliukus kepti,tai pjoviau per pus ir lygias dalis sulipdziau glajumi ax.gif super gavosi,tik matosi kad truputi skiriasi nuo apvaliu,vos pailgesni smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės 4u.gif
Perskaičiau visas temas, receptų prisirinkau begalę ir pagaliau gavau grybukų keptuvę (iki šiol kepdavau orkaitėje) mirksiukas.gif
Iškepė gerai, bet jau gavosi miniatiūriniai, mano manymu. Visų net nedažiau, šeip kelis tik pabandymui.
Taigi, turiu klausimėlį - ar gali taip būti, kad tos keptuvės yra ne vienodos, t.y. vienos su didesniais grybukais, kitos su mažesniais. Maniškėje telpa 8 grybukai. Aš iškepiau ~ 80 vnt. grybukų ( 8 nepilnas keptuves). Kitos rašote, kad iš normos išeina apie 50 grybukų g.gif
Draugė užsimanė, kad iškepčiau kilograma grybukų, sakė, kad tilps 45 vnt. (ji kažkur teiravosi kas užsiima grybukais, neklausiau kur), bet tai tokių miniatiūrinių kaip mano sudėsiu visus 80 vnt. ir nebus kilo... pasimečiau... kokiomis keptuvėmis jūs naudojatės.

Iš anksto ačiū visoms už informaciją 4u.gif
Maniškiai štai tokie buvo
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linafedo: 28 liepos 2014 - 13:17
Sveikos, gal kas kepat sausainiukus su glazurom ir cake popsus pagal uzsakymus? Parasykyt zinute, laaaabai reikia wink.gif Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2014 07 28, 15:10)
Sveikos, kepėjėlės  4u.gif

Gali buti, kad turime tokias pacias keptuves. Man irgi is 1normos iseina apie 80grybuku. Jei tokius maziukus darysite, tai ju bus tikrai daugiau, nei 45vnt kilograme, gal apie 65 vnt, tiksliai nepasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2014 07 28, 13:10)

Maniškiai štai tokie buvo



Labai grazus! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(poniajurate @ 2014 07 26, 08:25)

Dar vienas darbas,tik nelabai pasiseke kazkodel rutuliukus kepti,tai pjoviau per pus ir lygias dalis sulipdziau glajumi  ax.gif super gavosi,tik matosi kad truputi skiriasi nuo apvaliu,vos pailgesni smile.gif



Gražūs, net nesimato, kad lipdyti. aš irg esu lipdžiusi popsiukus, bet tada dariau pagaliuku į viršų (popsiukas apačioj), dėl visa ko, kad nenugriūtų tongue.gif
Sakykit, pagal kokį receptą kepat sausainius? esu tokius tik imbierinius kepusi, bet vasarą imbierinių nesinori..
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 07 12, 14:12)
Pasirodau ir as smile.gif si karta taip sunkiai sekesi su ta glazura,kad prikringeliavau supykus,bet buvo pabandyt proga ja nudazyt,dazosi gerai smile.gif
user posted image
  ir klausimas toms ,kurios puosia belgisku sokoladu:ar su juo lengva dirbti,lengvai liejasi ar jis kaprizingas? aciu smile.gif

Labai gražūs sausainiukai wub.gif Gal galite pasidalinti receptuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 08 05, 14:53)
Labai gražūs sausainiukai  wub.gif Gal galite pasidalinti receptuku  blush2.gif

Galiu,man patys skaniausi ir lengviausi kiek isbandziau smile.gif
450 gr.miltu
210 gr.cukraus pudros(as dedu cukru,tada jauciasi traskesys,o su cukraus pudra trapesni)
300 gr.sviesto
1 kiausinis
vanilino truputi
Sviesta issukti su cukrumi ir vanilinu,isukti kiausini,imaisyti miltus,padeti i saldytuva pusvalandziui,kepti 230 temp.kol pagels.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 07 25, 16:07)
Daug priklauso nuo recepto, bet daugiausia ir nuo keptuves kokybes ! is 5 bandytu keptuviu, tik viena turiu superine, kur kepa nuostabiai, kiti nelabi, vienoj isvis kiausingalviai iseina sad.gif((

Siandiana kepiau popsiukus, bet dejau kitos firmos kepimo miltelius nei iprastai, tai siaubas, pirma kart per tris metus, spurgos saude, net keptuve atsidaridavo, tas dangtis staciai  bigsmile.gif  doh.gif



Jūsų darbeliai fantastiški!!!! wub.gif Gal galit pasidalint kaip atrodo keptuvė, kuri jums superinė? Kokios firmos naudojat kepimo miltelius? smile.gif
Atsakyti
poniajurate, labai ačiū už receptuką 4u.gif
Atsakyti
Merginos, labai prašau pagalbos, turiu iškepti cake popsu penktadieniui, o nesu kepusi. Vakar nusipirkau keptuvę. Sakykit, pagal kokį receptą tikrai turėtų išeiti? Pirmame psl lyg ir neuzmaciau, temų skaityti laiko neturiu. Ir reikia baltų, tai ištirpinti tiesiog baltą šokoladą? Ačiū labai
Atsakyti