HELP mergaitės-apdengiau popsus šokoladu (grynu), per naktį palaikiau ant spintelės, kad išdžiūtų. Ryte žiūriu visi dėmėm išberti. Ar čia perkaitintas šokoladas ar kita bėda?
sveikos darbstuoles grazus jusu darbeliai, tiek grybukai, riesutukai ir t.t, tiek popsiukai bandysiu laime ir as su popsiukais, tik labai jaudinuosi, kad viskas gautusi, nes gi sugalvojau tokia puokste ju padovanoti vietoje geliu vestuviu proga kazkaip gaila man ziureti i tas gelytes kibiruose sumerktas, tad norisi kazko idomaus:) turiu kelis klausimelius, gal kuri turesit laiko man atsakyti skaiciau apie glaju pyragams, kurio yra bet kuriame prekybos centre, tai cia galbut apie Oetker firmos kalba eina, nes tik toki radau pervaziavusi visas parduotuves:)? ar tiktu man toks popsiuku dengimui? jeigu tiktu, tai ir tam sutvirtinimui (popsiuko su pagaliuku) jis tiktu?ir kur man tu siaudeliu isigyti??? cia gal tik didziuosiuose miestuose kazkokiose parduotuvelese yra ar tik internetu galima isigyti?
QUOTE(bartukas @ 2014 03 08, 19:05)
indelis grietines-40 proc. riebumo, dedu Dvaro arba namine,
200 g sviesto ( ne margarino)
5 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
medaus- as dedu apie stikline,
1 arbat saukstelis sodos, nugesinu su citrinos sultimis,
gvazdikeliu,
miltu tiek,kad tesla butu minksta- na panasiai kaip grietine,
meslos su rankom neminkau, tik su saukstu, o po to I keptuve dedu saukstu,kiek reikia nubraukiu peiliu ir viskas, labai lengva
grybukai gaunasi super, kepu tokius 20 metu, kas valge, sake,kad tirpsta burnoj.
Dar- nezinau ar man taip atrodo, bet kepti su sviestu daug ilgiau islieka sviezus, jei laikomi uzdengtame inde, tai savaite buna kaip katik kepti
200 g sviesto ( ne margarino)
5 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
medaus- as dedu apie stikline,
1 arbat saukstelis sodos, nugesinu su citrinos sultimis,
gvazdikeliu,
miltu tiek,kad tesla butu minksta- na panasiai kaip grietine,
meslos su rankom neminkau, tik su saukstu, o po to I keptuve dedu saukstu,kiek reikia nubraukiu peiliu ir viskas, labai lengva
grybukai gaunasi super, kepu tokius 20 metu, kas valge, sake,kad tirpsta burnoj.
Dar- nezinau ar man taip atrodo, bet kepti su sviestu daug ilgiau islieka sviezus, jei laikomi uzdengtame inde, tai savaite buna kaip katik kepti
Sveiki. Noriu ismeginti si recepta, bet iskilo klausimas: - indelis grietines kokio turio? 200 ar 400gr? Gal kas kepete ir galite atsakyti. Aciu
Laba diena, aš su tokiu klausimėliu, kiek gali laiko stovėti iškepti ir nudažyti grybukai?Prieš kiek laiko galima juos kepti? Ačiū
QUOTE(Oksiukas @ 2014 07 04, 14:02)
Laba diena, aš su tokiu klausimėliu, kiek gali laiko stovėti iškepti ir nudažyti grybukai?Prieš kiek laiko galima juos kepti? Ačiū
sandarioj kartoninėj, popierinėj dėžutėj 2 savaites drasiai, aišku pageidautina vėsiau, jeigu labai karšta netgi šaldytuve
Sveikos,
labai ieškom, kas kepa kaštonus, grybukus, braškes ir pan. Šiauliuose ar aplink. Lauksiu až
labai ieškom, kas kepa kaštonus, grybukus, braškes ir pan. Šiauliuose ar aplink. Lauksiu až
QUOTE(punkis @ 2014 06 22, 08:24)
HELP mergaitės-apdengiau popsus šokoladu (grynu), per naktį palaikiau ant spintelės, kad išdžiūtų. Ryte žiūriu visi dėmėm išberti. Ar čia perkaitintas šokoladas ar kita bėda?
\
Manau perkaitintas šokoladas.
QUOTE(Linafedo @ 2014 07 01, 20:02)
Sveiki. Noriu ismeginti si recepta, bet iskilo klausimas: - indelis grietines kokio turio? 200 ar 400gr? Gal kas kepete ir galite atsakyti. Aciu
didelis indelis-400g
Prašau patarimo,kas negerai. Vakar kepiau voveruškas, kai įdėdavau kept, galvutė greitai iškepdavo, o kotelis ne, taigi visa ir trūkdavo. Gal kas galit paaiškinti, labai nuosekliai,kaip tai iškepti( kaip ją išstūmti).Labai lauksiu.
labas vakaras,parsisiunciau cace popsu silikonine formele gal galite kas recepta ideti niekur nerandu internete.
Sveikutes, bandžiau kepti cake popsus spec keptuvėje, bet man jie kažkokie neapvalus, viena puse grazi apvali, o kita neiskyla iki apvalumo gal blogai ka darau