Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(poniajurate @ 2014 06 01, 07:34)
Mano popsiukai:

Kokie gražučiai wub.gif
Ar kai įkišot pagaliuką į popsą, palaikėt šaldytuve, prieš mirkant šokolade?
Atsakyti
as juos sukisau ryte,puosiau tik vakare,manau ir taip sustingo,bet pradejau puost ir pardejo sukiotis
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 06 01, 09:09)
Kokie gražučiai  wub.gif
Ar kai įkišot pagaliuką į popsą, palaikėt šaldytuve, prieš mirkant šokolade?

pagaliuką į popsiukus kišu pamirkius į šokoladą. Tada truputėlį palaikau, šokoladas sustingsta, tada rutuliukas mirkant šokolade, nesisukioja, lengviau yra padengti. Ir iš kart puošiu, nes visokie pabarstukai sustingus šokoladui, nebekimba.
Kartais naudoju ne šokoladą, o glaistą, kuris naudojamas tortų apipylimui. Yra visose didžiosiose prekybų centruose.

Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 06 01, 07:34)
Mano popsiukai:
user posted image
ir klausimas:kisau i glaju pagaliuka paskui i popsa,o juos mirkant man jie vistiek sukasi aplink pagaliuka ir sunku nuvarvint,gal kas zino kokia gudrybe ar gera patarima?aciu smile.gif

tikrai fainuciai wub.gif ir as paklausiu-o cia su baltu sokoladu daret? ar koks nors glajus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2014 05 28, 10:44)
na, gal moteris daro pardavimui, o konkurencija ne y nauda butu  mirksiukas.gif  bet as tik noriu pati pagamint savo vaiku gimtadieniui, verslo is to nesiruosiu daryt smile.gif

aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal dar galit y viena klausima  biggrin.gif  jei gimtadienis sestadieni galiu as juos koki treciadieni pasidaryt? Visgi vaikai daugiausia valgys  ax.gif

Nei dėl nieko nesnervuoju, jokios konkurencijos nėr, kepu dažniausiai savo šeimai.
Papiktino pasakymas, kad laiko neturi. O tereikia tik pavartyti kelis puslapius.
Kai pradėjau domėtis kepimais, perskaičiau visas temas "supermamose" ir dar pasigooglindavau. Turėjau sukaupusi didžiausią kartoteką.
Keista, kad šiuolaikinė moteris google nemoka naudotis, jei jau sunku kelis lapus atgal paversti. Pilna tema receptų. Kažkas turėtų pasėdėti ir paieškoti? Kodėl visko gatavo? Gal pastangų įdėti reikėtų nors minimaliai?
Džiaugiuosi kiekviena, kuri stengiasi ir bando. Skatinu visas, ypač turinčias vaikučių, išbandyti kepimą, įtraukti vaikus - tai bendra veikla, kurioje vaikai gali dalyvauti labai anksti. Tai didelis džiaugsmas visiems - ir mamoms ir vaikams.
Bet parašyti - neturiu laiko - duokit man -kaip ir nelabai gražu mano požiūriu.
Sveikinu visas ,bandančias kepti.
Lietuvoje iš šito biznio gali išgyventi tik stipriausios, nes tai sunkus ir alinantis darbas. Žemai lenkiuosi visoms kepėjoms
Atsakyti

tikrai fainuciai wub.gif ir as paklausiu-o cia su baltu sokoladu daret? ar koks nors glajus? ax.gif

dariau baltu glajumi kur pakeliuose yra,toks kietas,ant garu voneles tirpinti reikia,nepamenu pavadinimo,nes nebeturiu pokelio smile.gif
Atsakyti
Labas,

kaip dazote grybukų kepures? sokoladu tik, ar dar kazko maisote. Nesuprantu jau kelinta karta dazau sokoladu, jis sviezias tik is parduotuves o kita diena grybu kepures kazkokiom juodom demelem nusetos, kas tai galetu buti ir kaip to isvengti, gal kas pagelbetu
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 06 02, 07:48)
dariau baltu glajumi kur pakeliuose yra,toks kietas,ant garu voneles tirpinti reikia,nepamenu pavadinimo,nes nebeturiu pokelio smile.gif

maciau ir as pirkt balto glajaus, bet jau buvau nusipirkus balto sokolado ax.gif gal kas bandet su baltu sokoladu daryt? gerai iseina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agoja @ 2014 06 10, 16:44)
Labas,

kaip dazote grybukų kepures? sokoladu tik, ar dar kazko maisote. Nesuprantu jau kelinta karta dazau sokoladu, jis sviezias tik is parduotuves o kita diena grybu kepures kazkokiom juodom demelem nusetos, kas tai galetu buti ir kaip to isvengti, gal kas pagelbetu

perku glaista 4u.gif va toki ,ta kakavini, jei reikia baltos spalvos,tai balta, dar rozinio buna kartais. tik as kauno urmo bazeje perku 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 10, 17:27)
perku glaista  4u.gif va toki ,ta kakavini, jei reikia baltos spalvos,tai balta, dar rozinio buna kartais. tik as kauno urmo bazeje perku  4u.gif user posted image

Aišku, ačiū. Bandysim kažka daryt. Kaip tik dar bazėj jį apžiūrinėjau, bet nepirkau
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2014 06 10, 17:25)
maciau ir as pirkt balto glajaus, bet jau buvau nusipirkus balto sokolado  ax.gif  gal kas bandet su baltu sokoladu daryt? gerai iseina?  ax.gif

Aš kartais pažaidžiu su baltu šokoladu smile.gif Nežinau kokį jūs pirkote, bet man shogeteno tai visai netiko, labai jau klampus buvo ir nesidengė. O pirktas saldžiuose majuose konditerinis baltas jau žymiai geresnis, bet aišku su juodu šokoladu kur kas smagiau dengti ax.gif

O gal žinote kokia sudėtis tų glaistų, kur urmo bazėje? Nes man rodos ten daug visokių priedų, augalinių riebalų ir t.t.. aš tai tokių stengiuosi savo kepiniuose nenaudoti.
Atsakyti
Kokį baltą šokoladą (kokios firmos) rekomenduojant naudot popsams?
Atsakyti