Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

spec spalvota sokolada , lakstelius tokius tirpdau 4u.gif
Atsakyti
Silikonineje formoje kas nors kepate popsiukus? Noreciau receptuko ir pamokymu smile.gif ACIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 04 25, 13:50)
Silikonineje formoje kas nors kepate popsiukus? Noreciau receptuko ir pamokymu smile.gif ACIU  ax.gif

Aš kepu, tiksliau, vieną sykį dar kol kas esu kepusi biggrin.gif , pagal narės Solen duotą receptą, porą puslapių atgal. Tikrai geras receptas, tik esu dariusi ir ne keptuvėje,su maskarpone, tai man jie skanesni, bet kepti formelėse gražesni bigsmile.gif
Tai net nežinau, kokių pamokymų duot smile.gif , viskas labai paprasta.Darot tešlą, pilat, uždengiat formelę, kepat apie 15-20min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 04 26, 15:54)
tai man jie skanesni, bet kepti formelėse gražesni  bigsmile.gif

Na vat tikrai taip ir yra ( bent man) is biskvito i su kremu skanesni) nors yra ka atkasti ir uzvalgyt ) o keptuveje greiciau , bet niam ir nera)) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 26, 21:21)
Na vat tikrai taip ir yra ( bent man) is biskvito i su kremu skanesni)  nors yra ka  atkasti ir uzvalgyt ) o keptuveje greiciau , bet  niam ir nera)) 4u.gif

O man ne schmoll.gif
su kremu nepatinka, bandziau kelis receptukus, tai fe... vien ju gaminimo procesas nekelia apetito doh.gif
o su keptuve super thumbup.gif iki siol dar nenusibode, kiekviena savaite valgome, ir visiems neuztenka doh.gif gal keptuves skirtingos buna ? g.gif man per viena kart nesuvalgysi lotuliukas.gif tik per 2-3 kasnius thumbup.gif
Zinoma daug ir nuo receptuku priklauso, skonis ir tt... ir net nuo miltu ax.gif
Papildyta:
TIK va , turiu beda, mano popsu keptuve sugedo doh.gif verysad.gif Ne veltui turejau nuojauta , kad reikia antra isigyti ax.gif
Gal patartumet kokia nusipirkti kad gerai keptu ir nepriliptu prie keptuves popsai ? mano labai daznai prilipdavo (beveik visada), vargas paskui valyti ta keptuve.
Gaila , kad vulkano firmos nera popsiuku keptuves pirkti, nors kineciu, ir labai pigios keptuves maxsimoje, bet kepa nuostabiai, geriau ir buti negali thumbup.gif wub.gif bet tik paciu cakepopsu nera, o tik spurgytes su skylute, sirdeles, ir dar ivairiu formu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 27 balandžio 2014 - 03:44
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 27, 03:41)

Gal galėtumėt savo dažniausiai naudojamu receptuku pasidalinti 4u.gif ? Temoje ieškojau, bet gal blogai ieškojau?
Dėl keptuvės, patarti negaliu, bet gundausi ir aš įsigyti, man tai kad vos kelios minutės užtrunka iškepti labai viliojančiai skamba bigsmile.gif .O ir silikono kvapas kepant man schmoll.gif , niekaip negaliu priprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aujusa: 27 balandžio 2014 - 07:25
mano keptuvė tokia:
niekada neprilimpa.
O receptas man skaniausias iš skanaus gyvenimo blogo
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 04 25, 14:50)
Silikonineje formoje kas nors kepate popsiukus? Noreciau receptuko ir pamokymu smile.gif ACIU  ax.gif

paskutinis sioje temoje, bet reikia atsitakyti savo receptuka pagal savo orkaite, pagal taip kaip jie iskyla, man tik is trecio karto silikonineje pavyko grazius iskepti
Atsakyti
Elektriniu keptuviu galima nusipikt cia http://www.bohemia.l...2836306912.html as jau isigijau tik dar nespejau isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reniux @ 2014 05 08, 18:04)
Elektriniu keptuviu galima nusipikt cia http://www.bohemia.l...2836306912.html as jau isigijau tik dar nespejau isbandyti  smile.gif

as tokia pirkau,gerai kepa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reniux @ 2014 05 08, 18:04)
Elektriniu keptuviu galima nusipikt cia http://www.bohemia.l...2836306912.html as jau isigijau tik dar nespejau isbandyti  smile.gif

Jau isbandziau super smile.gif tikrai gerai kepa, grazus gavosi visi rutuliukai 4u.gif
Kepiau pagal recepta is blogo Skanus gyvenimas

200 gr. minkšto sviesto
200 gr. cukraus pudros
200 gr. miltų
4 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
Sviestą išsukti su cukraus pudra, ir plakant mušti po vieną kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant.
Suberti miltus ir druską.
I keptuvę dėti po arbatinį šaukštelį tešlos ir kepti apie 6 min.

Šokoladiniam glajui paruošti reikės:
200 gr. šokolado
50 gr. 82% sviesto
Sviestą su šokoladu ištirpinti garų vonelėje, gerai išmaišyti, spurgytes merkti į glajų.

P.S. as i tesla dar dejau puse saukstelio kepimo milteliu
Atsakyti
Ar naudojate glajui pienišką šokoladą?
Kadangi esu pieniško mėgėja, galvoju, gal būtų skaniau nei su juodu... ax.gif
Papildyta:
Turėjau minty cake pops smile.gif
Atsakyti