spec spalvota sokolada , lakstelius tokius tirpdau
Silikonineje formoje kas nors kepate popsiukus? Noreciau receptuko ir pamokymu ACIU
QUOTE(anite @ 2014 04 25, 13:50)
Silikonineje formoje kas nors kepate popsiukus? Noreciau receptuko ir pamokymu ACIU
Aš kepu, tiksliau, vieną sykį dar kol kas esu kepusi , pagal narės Solen duotą receptą, porą puslapių atgal. Tikrai geras receptas, tik esu dariusi ir ne keptuvėje,su maskarpone, tai man jie skanesni, bet kepti formelėse gražesni
Tai net nežinau, kokių pamokymų duot , viskas labai paprasta.Darot tešlą, pilat, uždengiat formelę, kepat apie 15-20min
QUOTE(Aujusa @ 2014 04 26, 15:54)
tai man jie skanesni, bet kepti formelėse gražesni
Na vat tikrai taip ir yra ( bent man) is biskvito i su kremu skanesni) nors yra ka atkasti ir uzvalgyt ) o keptuveje greiciau , bet niam ir nera))
QUOTE(Ulitka @ 2014 04 26, 21:21)
Na vat tikrai taip ir yra ( bent man) is biskvito i su kremu skanesni) nors yra ka atkasti ir uzvalgyt ) o keptuveje greiciau , bet niam ir nera))
O man ne
su kremu nepatinka, bandziau kelis receptukus, tai fe... vien ju gaminimo procesas nekelia apetito
o su keptuve super iki siol dar nenusibode, kiekviena savaite valgome, ir visiems neuztenka gal keptuves skirtingos buna ? man per viena kart nesuvalgysi tik per 2-3 kasnius
Zinoma daug ir nuo receptuku priklauso, skonis ir tt... ir net nuo miltu
Papildyta:
TIK va , turiu beda, mano popsu keptuve sugedo Ne veltui turejau nuojauta , kad reikia antra isigyti
Gal patartumet kokia nusipirkti kad gerai keptu ir nepriliptu prie keptuves popsai ? mano labai daznai prilipdavo (beveik visada), vargas paskui valyti ta keptuve.
Gaila , kad vulkano firmos nera popsiuku keptuves pirkti, nors kineciu, ir labai pigios keptuves maxsimoje, bet kepa nuostabiai, geriau ir buti negali bet tik paciu cakepopsu nera, o tik spurgytes su skylute, sirdeles, ir dar ivairiu formu.
QUOTE(Cola 777 @ 2014 04 27, 03:41)
Gal galėtumėt savo dažniausiai naudojamu receptuku pasidalinti ? Temoje ieškojau, bet gal blogai ieškojau?
Dėl keptuvės, patarti negaliu, bet gundausi ir aš įsigyti, man tai kad vos kelios minutės užtrunka iškepti labai viliojančiai skamba .O ir silikono kvapas kepant man , niekaip negaliu priprasti.
mano keptuvė tokia:
niekada neprilimpa.
O receptas man skaniausias iš skanaus gyvenimo blogo
niekada neprilimpa.
O receptas man skaniausias iš skanaus gyvenimo blogo
QUOTE(anite @ 2014 04 25, 14:50)
paskutinis sioje temoje, bet reikia atsitakyti savo receptuka pagal savo orkaite, pagal taip kaip jie iskyla, man tik is trecio karto silikonineje pavyko grazius iskepti
Elektriniu keptuviu galima nusipikt cia http://www.bohemia.l...2836306912.html as jau isigijau tik dar nespejau isbandyti
QUOTE(reniux @ 2014 05 08, 18:04)
Elektriniu keptuviu galima nusipikt cia http://www.bohemia.l...2836306912.html as jau isigijau tik dar nespejau isbandyti
as tokia pirkau,gerai kepa
QUOTE(reniux @ 2014 05 08, 18:04)
Jau isbandziau super tikrai gerai kepa, grazus gavosi visi rutuliukai
Kepiau pagal recepta is blogo Skanus gyvenimas
200 gr. minkšto sviesto
200 gr. cukraus pudros
200 gr. miltų
4 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
Sviestą išsukti su cukraus pudra, ir plakant mušti po vieną kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant.
Suberti miltus ir druską.
I keptuvę dėti po arbatinį šaukštelį tešlos ir kepti apie 6 min.
Šokoladiniam glajui paruošti reikės:
200 gr. šokolado
50 gr. 82% sviesto
Sviestą su šokoladu ištirpinti garų vonelėje, gerai išmaišyti, spurgytes merkti į glajų.
P.S. as i tesla dar dejau puse saukstelio kepimo milteliu
Ar naudojate glajui pienišką šokoladą?
Kadangi esu pieniško mėgėja, galvoju, gal būtų skaniau nei su juodu...
Papildyta:
Turėjau minty cake pops
Kadangi esu pieniško mėgėja, galvoju, gal būtų skaniau nei su juodu...
Papildyta:
Turėjau minty cake pops