Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

Aš tešlą darau tokio tirštumo, kad pakabinus šaukštu ir padėjus kad ir lentelės ją išsilaikytų tas kauburiukas, va šaukštu vos pasukama yra
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2013 04 25, 17:01)
Sveikos kepejeles, noriu issikepti grybuku su senovine keptuve smile.gif  pagal si recepta:
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :

200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.

Bet iskylo keletas klausimu, gal kurios padesite blush2.gif Kokio tirstumo turi but ta tesla kabinama saukstu ar kietesne ir antra ar tikrai margarinas dedasi po to kai jau sudeti ir ismaisyti miltai. Dekui padejusioms 4u.gif

As pagal si recepta darau. Dedu sviesta, ne margarina, ir ji pilu pries dedant miltus. Tesla buna tirsta. Nuo sauksto krenta gerai krestelejus.
Atsakyti
Aš vieną kartą dėjau margariną, o kitą sviestą pagal šį receptą, tai su margarinu gavosi sausesni, o su sviestu drėgnesnį, man šitas receptas idealus dėl kiekio išeina nei per daug nei per mažai ir skonis niekad nenuvylė, kadangi megstam minkštus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 26, 10:00)
Aš vieną kartą dėjau margariną, o kitą sviestą pagal šį receptą, tai su margarinu gavosi sausesni, o su sviestu drėgnesnį, man šitas receptas idealus dėl kiekio išeina nei per daug nei per mažai ir skonis niekad nenuvylė, kadangi megstam minkštus  thumbup.gif

Man iseina + - 50 grybuku.
Atsakyti
Dekui visoms padejusioms 4u.gif 4u.gif receptas tikrai geras, grybukai gavosi lb skanus, o iseiga is vienos normos man gavosi 80 vnt. Va pasirodysiu savo pirmuosius grybukus tik dar nedazyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
na va ir nudzytus pasirodau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2013 04 26, 20:23)
Dekui visoms padejusioms  4u.gif  4u.gif receptas tikrai geras, grybukai gavosi lb skanus, o iseiga is vienos normos man gavosi 80 vnt.  Va pasirodysiu savo pirmuosius grybukus tik dar nedazyti blush2.gif

Fainuoliai grybukai. Kaip jums tiek daug gavosi bigsmile.gif Man 50 ne daugiau gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 27, 19:48)
Fainuoliai grybukai. Kaip jums tiek daug gavosi  bigsmile.gif  Man 50 ne daugiau gaunas  g.gif

Gal Jusu didesni, pas mane keptuveje 8vnt, tai as iskepiau 10 keptuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2013 04 27, 20:32)
Gal Jusu didesni,  pas mane keptuveje 8vnt,  tai as iskepiau 10 keptuviu smile.gif

Pas mane tokia pat bigsmile.gif Na reikės dar pabandyt, žiūrėsiu išeigą biggrin.gif
Atsakyti
ir man tik apie 55 išejo, bet čia tikrai priklauso nuo keptuves, nes mačiau, kad yra tokių keptuvėliu, kur nera vidurio, kuriame žiedelis iškepa, o ten kotai ilgesni suformuota. tada turbut ir gaunasi skirtingi kiekiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 04 21, 11:49)
merginos,kur perkat riesuteliu kokybiskas keptuves? g.gif labai noriu biggrin.gif

Sveika, jei esi is Vilniaus, tai as pirkau Kalvariju turguje pavilionuose, kur netoli baldu prekiaujama.
Ten parsidavinejo dvi, viena lengvesne kita sunkesne ir brangesne, pirkau sunkesne brangesne, superine.

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif žaidžiau visą savaitgalį, štai kas gavosi:)
user posted image
merginos papasakokit kaip paskanint tas braškias blush2.gif dariau pagal tą receptą kur su bulve, nu ką aš žinau, skonis tai cukraus pudros, pridėjau šiek tiek citrinos - bet kur tau ten, tas pats doh.gif dariau pirmą ir paskutinį kartą - ką su šitom reiks daryt neįsivaizduoju, galvoju gal kokį kisielių išvirt g.gif

ir dar kepėjėlės pasidalinkit savo patirtim kaip nutaikot riebalų kiekį kai skiedžiat šokoladą g.gif aš grybukų galvutes dažau su šokoladu - konditerinį šokoladą skiedžiu su sviestu. Vieną kartą gaunasi kuo puikiausias greit sudžiūna, nelieka pirštų anspaudų - liuks, kitą kartą tik toks matinis, vos prilietus matosi, aplamai iki galo nesudžiūna - tai aš suprantu, kad per daug įdėjau sviesto, nu bet kaip nutaikyt schmoll.gif
Atsakyti