Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 26, 08:41)
ir pirma ir antra 4u.gif tik  i grybukus dejau dar sauksteli kepimo milteliu[ir tai sunkokai kilo] verysad.gif

manau grybukam per sunki tesla g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 26, 09:53)
manau grybukam per sunki tesla g.gif

ko gero mirksiukas.gif tik skonis superinis-vaikai brokuotus akimirksniu sutvarke
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 03 19, 11:10)
dabar iskilo toks klausimas kaip ir kur juos sudeti kad butu grazu ,galvojau i krepseli bet gi jie ganetinai sunkus ir krepsiukas svyra i sona blush2.gif negi krauti akmenu i ji ? lotuliukas.gif

polistirolo gabaliuką apklijuoju dovanų popieriumi ir susmeigiu. Jei darau popsiukus ant šiaudelių, tai popieriuje skylę pirma mediniu iešmeliu išsiduriu.
Atsakyti
Sveikutes.Isigijau pops cake keptuve ir db reikia receptuko.Pirma karta mano blynas prisviles,neiskilo,gavosi puseles.Gal receptuku turit keptuvei?Siandien noriu pabandyti dar karta.Tikiuosi iki balandzio surasiu ta geraji recepta.
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 03 27, 06:57)
polistirolo gabaliuką apklijuoju dovanų popieriumi ir susmeigiu. Jei darau popsiukus ant šiaudelių, tai popieriuje skylę pirma mediniu iešmeliu išsiduriu.

As i krepsiuka pripyliau pupeliu,puikiai laikesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiukks @ 2014 03 27, 09:04)
Sveikutes.Isigijau pops cake keptuve ir db reikia receptuko.Pirma karta mano blynas prisviles,neiskilo,gavosi puseles.Gal receptuku turit keptuvei?Siandien noriu pabandyti dar karta.Tikiuosi iki balandzio surasiu ta geraji recepta.

165 g miltu
1 a.s kepimo milteliu
60g cukraus
75 g sviesto
100 ml pieno
1 kiausinis
2 a.s vanilinio cukraus

Kepu pagal si recepta mirksiukas.gif labia skanus gaunasi smile.gif receptas is pop cake knygutes mirksiukas.gif

Atsakyti
Didelis krepšelis Mažas krepšelis

Manau, kad šį kartą man pagaliau viskas pavyko biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geda79: 31 kovo 2014 - 22:05
ATRODO LABAI GRAZIAI wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2014 03 27, 15:29)
165 g miltu
1 a.s kepimo milteliu
60g cukraus
75 g sviesto
100 ml pieno
1 kiausinis
2 a.s vanilinio cukraus

Kepu pagal si recepta mirksiukas.gif labia skanus gaunasi smile.gif receptas is pop cake knygutes mirksiukas.gif

Aciu uz receptuka.Man pavyko issikepti grazius rutuliukus.
Liko tik susirasti glaisto receptuka.
Atsakyti
QUOTE(geda79 @ 2014 03 31, 23:03)
Didelis krepšelis Mažas krepšelis
Manau, kad šį kartą man pagaliau viskas pavyko  biggrin.gif

Labai grazu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2014 03 27, 14:29)
165 g miltu
1 a.s kepimo milteliu
60g cukraus
75 g sviesto
100 ml pieno
1 kiausinis
2 a.s vanilinio cukraus

kaip manote ar tiktu pagal si recepta kepti silikonineje popsu formoje? ar kas nors esat kepusios ne elektrineje, o silikonineje formoje? ar gerai gaunasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2014 03 27, 14:29)
165 g miltu
1 a.s kepimo milteliu
60g cukraus
75 g sviesto
100 ml pieno
1 kiausinis
2 a.s vanilinio cukraus

Kiek iš šio receptuko gaunasi apytiksliai popsiukų?.. 4u.gif
Atsakyti