Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(Lolute @ 2014 03 18, 00:17)
Mergaitės, grožių grožius čia prirodėt, kad užsimaniau ir aš savo vaikams tų popsų pamėgint iškept. Reikia patarimo - kokia formas geriau naudot popsų kepimui - silikonines
ar elektrines keptuves:
user posted image

Ir kur imanoma Vilniuj isigyti pabarstukų imantresnių, nei IKI siūlomi visokie dr Oetker pabarstukai? wink.gif


Turiu elektrinę popsinę, bet naudoju ir paprastą šokoladinį biskvitą sutrupintą ir sutrintą su virtu kondensuotu mirksiukas.gif
O pabarstukų įvairovė yra šiaurės miestelyje Ogmijos mieste atsidariusioje Tustyfun parduotuvėje (tik kainos doh.gif )
Atsakyti
http://www.topshop.l...iu_keptuve.html
Gal kas turit sia keptuve ir bandet? Kaina dar dar... nei kad virs simto lt moket g.gif Tik kilmes salis pasitikejimo nekelia, tai mastau, ar nebus taip, kad skupus moka du kartus g.gif
Atsakyti
dabar iskilo toks klausimas kaip ir kur juos sudeti kad butu grazu ,galvojau i krepseli bet gi jie ganetinai sunkus ir krepsiukas svyra i sona blush2.gif negi krauti akmenu i ji ? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kinderis_77,2014 03 17, 23:02]
[quote=katcia,2014 03 17, 14:13]Šiuos popsiukus kepiau iš rafaelo torto biskvito (labai skanučiai gaunasi) 4u.gif

Sveiki smile.gif Gal pagal šitą receptą darėt? http://www.sauletavirtuve.lt/?p=429 Ar kokį kitokį? Ir tie trupinukai sulipo be jokios rišamosios medžiagos? smile.gif Nes aš dariau pagal receptą su frosting, tai ojojoi, kaip buvo saldu... doh.gif O kaip tik vaiko gimtadienis ant nosies, pradėjau bandyti. smile.gif
[/quote]

aš pagal šį receptą dariau http://aguonele.blog...lo-svajone.html bet man atrodo, kad jie identiški 4u.gif


Papildyta:
QUOTE(Lolute @ 2014 03 17, 23:17)
Mergaitės, grožių grožius čia prirodėt, kad užsimaniau ir aš savo vaikams tų popsų pamėgint iškept. Reikia patarimo - kokia formas geriau naudot popsų kepimui - silikonines
ar elektrines keptuves:
user posted image

Ir kur imanoma Vilniuj isigyti pabarstukų imantresnių, nei IKI siūlomi visokie dr Oetker pabarstukai? wink.gif




tokią keptuvę turiu iš bohemios pirkau, gerai kepa smile.gif
o dėl pabarstukų tai tastyfun, bet kainos tikrai kandžiojasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 19 kovo 2014 - 12:24
QUOTE(katcia @ 2014 03 19, 12:25)

tokią keptuvę turiu iš bohemios pirkau, gerai kepa  smile.gif


O kaip vadinasi ir kiek kainavo, gal pamenate?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 03 19, 19:38)
O kaip vadinasi ir kiek kainavo, gal pamenate?


http://www.bohemia.l...n...ptuvė.html
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 03 19, 10:10)
dabar iskilo toks klausimas kaip ir kur juos sudeti kad butu grazu ,galvojau i krepseli bet gi jie ganetinai sunkus ir krepsiukas svyra i sona blush2.gif negi krauti akmenu i ji ? lotuliukas.gif


I stikline ipilk cukraus ir susmeik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 03 17, 23:02)
Sveiki smile.gif Gal pagal šitą receptą darėt? http://www.sauletavirtuve.lt/?p=429 Ar kokį kitokį? Ir tie trupinukai sulipo be jokios rišamosios medžiagos?  smile.gif  Nes aš dariau pagal receptą su frosting, tai ojojoi, kaip buvo saldu...  doh.gif O kaip tik vaiko gimtadienis ant nosies, pradėjau bandyti. smile.gif


Iš įprasto biskvito nesigaus popsiukai be to vadinamo frostingo arba kremo. Aš dažniausiai kepu spec. keptuvėje biskvitinius rutuliukus, bet esu dariusi ir dar tikrai darysiu iš biskvito, kurį radau Beatos kepinių knygoje, ji tokį rekomendavo popsams, kuriuos gaminate rankomis ir nereikia jokios rišamosios medžiagos, nes biskvitas gaunasi labai drėgnas ir lipnus, o jau skonis wub.gif
Parašau ir receptuką, būtinai pabandykit 4u.gif

Reikia 200g. juodojo šokolado
250g. sviesto
300g. cukraus ( 200g. tamsaus rudojo ir 100g. paprasto)
5 kiaušinių
150g. miltų
žiupsnelio druskos

Šokoladą su sviestu ištirpinti garų vonelėje, kiausinius išsukti su cukrumi iki vientisos masės ir į kiaušinių masę palaipsniui supilti šokolado - sviesto masę, galiausiai įsijoti miltus su druska ir išmaišyti iki vienalytės masės. 4u.gif Labai svarbu, kad kepimo forma nebūtų labai didelė, nes pyragas turi būti ne mažiau kaip 5 cm. aukščio, kad kepant neišdžiūtų. Kepti 160 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Patikrinimui įkiškite medinį pagaliuką, jis turi būti aplipęs šlapiais trupiniais. Pyragą atvėsinkite ir tiesiog rankomis sutrupinkite bei formuokite popsiukus.


Dėl pabarstukų įdomesnių dar yra cake deco internetinė parduotuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 23 kovo 2014 - 17:46
Kaune kaziuko mugeje teko ragaut sakotines teslos grybuku, sakes kokie skanus buvo, ar turi kas toki receptuka?
Atsakyti
smile.gif+2014 03 23, 18:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 03 23, 18:57)
Kaune kaziuko mugeje teko ragaut sakotines teslos grybuku, sakes kokie skanus buvo, ar turi kas toki receptuka?

My Webpageas sita bandziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 24, 19:22)
My Webpageas sita bandziau bigsmile.gif

ir kaip?ir kepete grybukus ,ar pyraga?
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 03 25, 14:00)
ir kaip?ir kepete grybukus ,ar pyraga?

ir pirma ir antra 4u.gif tik i grybukus dejau dar sauksteli kepimo milteliu[ir tai sunkokai kilo] verysad.gif
Atsakyti