Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 06, 12:45)
o pagaliukus cake popsiukams, kokiu snaudojate? tuos paprasciausius iesmelius?

puikiai tinka kokteiliniai šiaudeliai, kokių 12 cm
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 03 12, 14:32)
puikiai tinka kokteiliniai šiaudeliai, kokių 12 cm

schmoll.gif man siaudeliai nelaike burbuliuku jie linko doh.gif ,jai nera tu tvirtesniu tada geriau daryti, ant mediniu iesmeliu ,su jais gaunasi visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 12 kovo 2014 - 22:35
Sveikutes, na štai pasirodau smile.gif pirmieji grybukai ir pirmieji pop`siukai blush2.gif truputį šleivi kreivi, bet pasipraktikavus, manau išeis geresni ir gražesni blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forti: 13 kovo 2014 - 09:09
QUOTE(ointriga @ 2014 03 12, 23:34)
schmoll.gif man siaudeliai nelaike burbuliuku jie linko  doh.gif ,jai nera tu tvirtesniu tada geriau daryti, ant mediniu iesmeliu ,su jais gaunasi visai neblogai thumbup.gif

Šiaudelius naudoju jau ne pirmą kartą. Ir ne tik tokiems paprastiems, kur su šokoladu ir pabarstukais, o tokius, gerokai "apkrautus" visokiais maršmelou ir pan., jie dar sunkesni ir didesni - niekas niekur nelinko.
Gal Jūsų buvo per ilgi ir su palenkimu, reikia tokius elementarius, tiesius ir ilgio užtenka 12 cm - yra pats tas.
Medinių tinkamo dydžio nepavyko rasti, o ir atrodo ne taip gražiai.
Šiaip ir vieni ir kiti ne karvę kainuoja (pakelis apie 2 Lt), siūlau pabandyti abu ir išsirinkti, kokie Jums geriausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 13 kovo 2014 - 13:55
QUOTE(bartukas @ 2014 03 10, 11:32)
nu is akies miltus dedat, po biski maisot, ir ziurit,kai tesla tampa tokio tirstumo kaip grietine, gana- jei tesla skystesne, grybukai bus minkstesni, jei kietesne, kietesni biski.
Nenorėkit, kad viskas is pirmo karto pavyktu- reikia praktikuotis tongue.gif

Dekui uz puiku recepta 4u.gif Puikiai pavyko is pirmo karto mirksiukas.gif Matyt skirtumas lyginant su tuo mano "negeruoju" receptu, nes naudojamas medus, o ne cukrus, ir sviesto daugiau ant 50 gr.
Labai skanus pagal jusu recepta thumbup.gif tryse sunaikinome per vakara viska ka prikepiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carisimi: 16 kovo 2014 - 12:12
Mergaites kurios kepat popsus pagal grybuku recepta, pagal koki kepat?
Atsakyti
Sveikutės, esu naujokė saldumynų reikaluose, bet noriu pasirodyti su savo popsiukais. Šiuos popsiukus kepiau iš rafaelo torto biskvito (labai skanučiai gaunasi) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 17 kovo 2014 - 14:14
Sveikutės,šiais metais saldumynai buvo išsigelbėjimas Kaziuko mugei darželyje,net neperdėsiu,pasakydama ,kad išpirko pačius pirmiausius thumbup.gif :
user posted image

Popsiukai-Tešlai reikia:

4-5 kiaušiniai,
200 g cukraus,
200 g - 250 g margarino arba sviesto (1 pakelis)
0,5 stiklinės grietinės,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0,5 šaukštelio sodos,
3-4 stiklinės miltų,
Lydytas šokoladas,mediniai pagaliukai,pabarstukai

Vafliai: 5 kiaušiniai
200gr. sviesto
stiklinė cukraus
miltų puodelis
jei reikia pieno truputį(man nereikėjo)
Gėlytės :2 kiaušiniai
150 ml pieno
cukraus truputis
miltų
spirito
cukraus pudra ir šokoladas papuošimui

Ačiū,merginos,kad dalinatės receptais ir idėjomis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=katcia,2014 03 17, 14:13]Šiuos popsiukus kepiau iš rafaelo torto biskvito (labai skanučiai gaunasi) 4u.gif

Sveiki smile.gif Gal pagal šitą receptą darėt? http://www.sauletavirtuve.lt/?p=429 Ar kokį kitokį? Ir tie trupinukai sulipo be jokios rišamosios medžiagos? smile.gif Nes aš dariau pagal receptą su frosting, tai ojojoi, kaip buvo saldu... doh.gif O kaip tik vaiko gimtadienis ant nosies, pradėjau bandyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinderis_77: 17 kovo 2014 - 23:07
QUOTE(Vaidosee @ 2014 03 17, 16:59)

Popsiukai-Tešlai reikia:

Vafliai:

O eiga kokia ir kame kepti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 17 kovo 2014 - 23:11
Mergaitės, grožių grožius čia prirodėt, kad užsimaniau ir aš savo vaikams tų popsų pamėgint iškept. Reikia patarimo - kokia formas geriau naudot popsų kepimui - silikonines
ar elektrines keptuves:
user posted image

Ir kur imanoma Vilniuj isigyti pabarstukų imantresnių, nei IKI siūlomi visokie dr Oetker pabarstukai? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 17 kovo 2014 - 23:18
Aš naudojausi popsų keptuve,labai smagiai ir greitai kepėsi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 17 kovo 2014 - 23:24