QUOTE(carisimi @ 2014 03 08, 15:55)
Kepiau pagal si receta:
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
Labai nusivyliau, kepiau specialioje formoje, skonis gavosi kaip eiliniu bulkuciu. 2 valandos praleistos virtuveje veltui
ir produktu gaila. Norejau tokiu kai konditerijos arduotuvese buna, o gavosi snipstas...!
Gal zinote TIKRU grybuku recepta?
indelis grietines-40 proc. riebumo, dedu Dvaro arba namine,
200 g sviesto ( ne margarino)
5 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
medaus- as dedu apie stikline,
1 arbat saukstelis sodos, nugesinu su citrinos sultimis,
gvazdikeliu,
miltu tiek,kad tesla butu minksta- na panasiai kaip grietine,
meslos su rankom neminkau, tik su saukstu, o po to I keptuve dedu saukstu,kiek reikia nubraukiu peiliu ir viskas, labai lengva
grybukai gaunasi super, kepu tokius 20 metu, kas valge, sake,kad tirpsta burnoj.
Dar- nezinau ar man taip atrodo, bet kepti su sviestu daug ilgiau islieka sviezus, jei laikomi uzdengtame inde, tai savaite buna kaip katik kepti