Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

keli mano cake pops , popsiukai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 03 kovo 2014 - 21:43
Cola 777 labai grazu wub.gif
as su tokiu klausimuku sakykit popsiukus kepate kas silikonineje formoje ,ar cia visos kepa elektrineje,as galvoju nusipirkti silikonine ,bet ar ji gera?gal galite pasidalinti info, blush2.gif
Atsakyti
cola777,kaip visada NUOSTABU wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sakykit, ką darot, kad aplieti šokoladu cake pops'ai nenuslystų žemyn? Laikosi vos vienas kitas ir taip silpnokai, visi kiti čiuožia žemyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2014 03 04, 11:55)
Sveikos 4u.gif

Sakykit, ką darot, kad aplieti šokoladu cake pops'ai nenuslystų žemyn? Laikosi vos vienas kitas ir taip silpnokai, visi kiti čiuožia žemyn smile.gif

*gal per daug pagaliuką įkišat, kad slysta žemy. Reikia patį pagaliuką pamirkyti šokolade ir kišti į popsą iki pusės ar dar mažiau. Po to 5-10 min. palaikyti šaldytuve, kad šokoladas sustingtų ir tik tada kišti visą popsą į šokoladą.

*Aš kepu silikoninėj formoj. Viskas gerai gaunasi, tik reikia nutaikyti kiek tešlos pilti.
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2014 03 03, 22:06)
as su tokiu klausimuku sakykit popsiukus kepate kas silikonineje formoje ,ar cia visos kepa elektrineje,as galvoju nusipirkti silikonine ,bet ar  ji gera?gal galite pasidalinti info, blush2.gif

Neatsimenu, kurioj temoj butent rase, bet dalinosi kepejos, kad puikiai silikoninej formoj iskepa.
Atsakyti
pasakykit man, ar galima su ta senovine grybuku keptuve kept ant indukcines kaitlentes? ar bus kapec? noriu grybuku ale aplink nebebera dujiniu virykliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 03 04, 13:54)
*gal per daug pagaliuką įkišat, kad slysta žemy. Reikia patį pagaliuką pamirkyti šokolade ir kišti į popsą iki pusės ar dar mažiau. Po to 5-10 min. palaikyti šaldytuve, kad šokoladas sustingtų ir tik tada kišti visą popsą į šokoladą.

*Aš kepu silikoninėj formoj. Viskas gerai gaunasi, tik reikia nutaikyti kiek tešlos pilti.

Mes kepėm spec.keptuvėj, ne silikoninėj formoj. Atrodo, ir įsmeigėm nedaug, ir šaldytuve palaikėm, ir tik po to mirkėm šokolade, o gavosi taip kaip gavosi smile.gif Pradžioj atrodo idealiai, bet po kelių minučių jau matai kaip po truputį slysta.. Hm, gal glajus per tirštas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 03 04, 15:15)
pasakykit man, ar galima su ta senovine grybuku keptuve kept ant indukcines kaitlentes? ar bus kapec? noriu grybuku ale aplink nebebera dujiniu virykliu biggrin.gif

Galima, kodel gi ne, tik ilgiau kiek kepsit. Tik keptuve turi buti tinkama, nes ju buna aliumininiu ir sunkesniu. Kiek zinau, indukcine kaitlente nedraudauja su aliuminiu.
Atsakyti
o kur galima isigyti cake popsams silikonine forma?
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2014 03 04, 18:06)
Mes kepėm spec.keptuvėj, ne silikoninėj formoj. Atrodo, ir įsmeigėm nedaug, ir šaldytuve palaikėm, ir tik po to mirkėm šokolade, o gavosi taip kaip gavosi smile.gif  Pradžioj atrodo idealiai, bet po kelių minučių jau matai kaip po truputį slysta.. Hm, gal glajus per tirštas unsure.gif

Bandykite gal taip laikyti, kol pagaliukas prilips smile.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2014 03 04, 23:23)
Bandykite gal taip laikyti, kol pagaliukas prilips  smile.gif

Tai tame esmė, kad ir išėmus iš šaldytuvo jie tikrai stabiliai laikosi, mirkant glajuje taip pat, bet va pastačius apdžiūt kažkodėl nusveria.. Šiandien kartosim, žiūrėsiu, gal jau geriau pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 05 kovo 2014 - 08:41