Ryt zadu pirma karta kepti popiukus silikonineje formeleje. . Nzn kas cia gausis man. Gal yrakokiu niuansu kuriuos reiketu zinoti?
QUOTE(Muose @ 2014 02 25, 21:40)
Ryt zadu pirma karta kepti popiukus silikonineje formeleje. . Nzn kas cia gausis man. Gal yrakokiu niuansu kuriuos reiketu zinoti?
Pagal koki receptuka kepsite
Nzn is kur istraukiau bet prieormeles radau pasirasyta si:
400g. miltu
150 g. margarino(lydytas)
200 g. cukraus
3 vnt. kiausiniai
200g. grietines
1 arb. š. sodos
va koks
400g. miltu
150 g. margarino(lydytas)
200 g. cukraus
3 vnt. kiausiniai
200g. grietines
1 arb. š. sodos
va koks
ir mane domina popsiukai silikoninėje formelėje ketinu sekmadienį kepti... buvi įdėta knygutė, bet kažkur aš ją nukišau dar bandysiu vakare paieškot prie receptu krūvos, o jei nerasiu gal įmestumėt kokį receptuką? ačiū labai būtų
QUOTE(Forti @ 2014 02 28, 17:41)
ir mane domina popsiukai silikoninėje formelėje ketinu sekmadienį kepti... buvi įdėta knygutė, bet kažkur aš ją nukišau dar bandysiu vakare paieškot prie receptu krūvos, o jei nerasiu gal įmestumėt kokį receptuką? ačiū labai būtų
aš kepiau pagal šitą,
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
tik viską dėjau gramais (taip pat dėjau ir sodą ir kepimo miltelius). Iš pusės normos išėjo apie 25 popsai. Svarbiausia nepripilti iki viršaus ir man buvo patogiau išimti, kai prieš dedant tešlą formą patepiau aliejumi.
QUOTE(punkis @ 2014 02 28, 17:59)
aš kepiau pagal šitą,
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
tik viską dėjau gramais (taip pat dėjau ir sodą ir kepimo miltelius). Iš pusės normos išėjo apie 25 popsai. Svarbiausia nepripilti iki viršaus ir man buvo patogiau išimti, kai prieš dedant tešlą formą patepiau aliejumi.
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
tik viską dėjau gramais (taip pat dėjau ir sodą ir kepimo miltelius). Iš pusės normos išėjo apie 25 popsai. Svarbiausia nepripilti iki viršaus ir man buvo patogiau išimti, kai prieš dedant tešlą formą patepiau aliejumi.
ačiū o Jūs apatinės dalies formele pripilat pilnai ar truputi zemiau ribos?
kadangi mano sena orkaite ir nesimato koks karstis joje, tai truputi bijau del silikonines formos, jei bus per karsta speju nekas... o jei as zemesneje temperaturoje kepciau - kazin iskeptu?
QUOTE(Forti @ 2014 02 28, 18:54)
ačiū o Jūs apatinės dalies formele pripilat pilnai ar truputi zemiau ribos?
kadangi mano sena orkaite ir nesimato koks karstis joje, tai truputi bijau del silikonines formos, jei bus per karsta speju nekas... o jei as zemesneje temperaturoje kepciau - kazin iskeptu?
kadangi mano sena orkaite ir nesimato koks karstis joje, tai truputi bijau del silikonines formos, jei bus per karsta speju nekas... o jei as zemesneje temperaturoje kepciau - kazin iskeptu?
iki viršaus nereikia pripilti (apie 3/4), nes išlips per kraštus. Bandykit pilt skirtingai vienur daugiau, kitur mažiau, paskui matysit kur ta riba. Žemesnėje temp.manau iškeptų, tik reikės ilgiau kepti.
Na zinokite popsiukai gavosi silikonineje formoje idealiai .Iš 20 formoje esanciu iskilo visi . Tik padekite prasau su sokoladiniu glaistu. Kaip pasidaryti, kuo maisyti sokolada gal butu geros konsistencijos?
QUOTE(Muose @ 2014 02 28, 20:32)
Na zinokite popsiukai gavosi silikonineje formoje idealiai .Iš 20 formoje esanciu iskilo visi . Tik padekite prasau su sokoladiniu glaistu. Kaip pasidaryti, kuo maisyti sokolada gal butu geros konsistencijos?
aš kadangi niekaip nesusidraugauju su šokoladais, tai Thomas Philipse radau specialią šokoladinę glazūrą. kainuoja apie 4 Lt 200 g. Ji gaunasi gan skysta tai labiau nelygumai matosi, bet su pabarstukais nelygumai pasislepia. Buvau kažkada ir iš Norfos nusipirkus lenkiškos, bet skonis tai baisus buvo.
Sveikos, kur perkat elektrines keptuves popsiukams? reikia jau siam sestadieniui topshope kaina ner didele, kazin nebus sh...?
Pirkau stai toki sokolada