Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

Ryt zadu pirma karta kepti popiukus silikonineje formeleje. doh.gif . Nzn kas cia gausis man. Gal yrakokiu niuansu kuriuos reiketu zinoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muose @ 2014 02 25, 21:40)
Ryt zadu pirma karta kepti popiukus silikonineje formeleje.  doh.gif . Nzn kas cia gausis man. Gal yrakokiu niuansu kuriuos reiketu zinoti? ax.gif

Pagal koki receptuka kepsite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nzn is kur istraukiau bet prieormeles radau pasirasyta si:

400g. miltu
150 g. margarino(lydytas)
200 g. cukraus
3 vnt. kiausiniai
200g. grietines
1 arb. š. sodos

va koks smile.gif
Atsakyti
ir mane domina popsiukai silikoninėje formelėje smile.gif ketinu sekmadienį kepti... buvi įdėta knygutė, bet kažkur aš ją nukišau sad.gif dar bandysiu vakare paieškot prie receptu krūvos, o jei nerasiu gal įmestumėt kokį receptuką? 4u.gif ačiū labai būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2014 02 28, 17:41)
ir mane domina popsiukai silikoninėje formelėje smile.gif ketinu sekmadienį kepti... buvi įdėta knygutė, bet kažkur aš ją nukišau sad.gif dar bandysiu vakare paieškot prie receptu krūvos, o jei nerasiu gal įmestumėt kokį receptuką? 4u.gif  ačiū labai būtų 4u.gif

aš kepiau pagal šitą,
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
tik viską dėjau gramais (taip pat dėjau ir sodą ir kepimo miltelius). Iš pusės normos išėjo apie 25 popsai. Svarbiausia nepripilti iki viršaus ir man buvo patogiau išimti, kai prieš dedant tešlą formą patepiau aliejumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 28 vasario 2014 - 17:02
QUOTE(punkis @ 2014 02 28, 17:59)
aš kepiau pagal šitą,
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
tik viską dėjau gramais (taip pat dėjau ir sodą ir kepimo miltelius). Iš pusės normos išėjo apie 25 popsai. Svarbiausia nepripilti iki viršaus ir man buvo patogiau išimti, kai prieš dedant tešlą formą patepiau aliejumi.

ačiū 4u.gif mirksiukas.gif o Jūs apatinės dalies formele pripilat pilnai ar truputi zemiau ribos? ax.gif
kadangi mano sena orkaite ir nesimato koks karstis joje, tai truputi bijau del silikonines formos, jei bus per karsta speju nekas... o jei as zemesneje temperaturoje kepciau - kazin iskeptu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2014 02 28, 18:54)
ačiū  4u.gif  mirksiukas.gif o Jūs apatinės dalies formele pripilat pilnai ar truputi zemiau ribos? ax.gif
kadangi mano sena orkaite ir nesimato koks karstis joje, tai truputi bijau del silikonines formos, jei bus per karsta speju nekas... o jei as zemesneje temperaturoje kepciau - kazin iskeptu? g.gif

iki viršaus nereikia pripilti (apie 3/4), nes išlips per kraštus. Bandykit pilt skirtingai vienur daugiau, kitur mažiau, paskui matysit kur ta riba. Žemesnėje temp.manau iškeptų, tik reikės ilgiau kepti.
Atsakyti
Na zinokite popsiukai gavosi silikonineje formoje idealiai wub.gif thumbup.gif .Iš 20 formoje esanciu iskilo visi . Tik padekite prasau su sokoladiniu glaistu. Kaip pasidaryti, kuo maisyti sokolada gal butu geros konsistencijos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muose: 28 vasario 2014 - 19:33
QUOTE(Muose @ 2014 02 28, 20:32)
Na zinokite popsiukai gavosi silikonineje formoje idealiai  wub.gif  thumbup.gif .Iš 20 formoje esanciu iskilo visi . Tik padekite prasau su sokoladiniu glaistu. Kaip pasidaryti, kuo maisyti sokolada gal butu geros konsistencijos? smile.gif

aš kadangi niekaip nesusidraugauju su šokoladais, tai Thomas Philipse radau specialią šokoladinę glazūrą. kainuoja apie 4 Lt 200 g. Ji gaunasi gan skysta tai labiau nelygumai matosi, bet su pabarstukais nelygumai pasislepia. Buvau kažkada ir iš Norfos nusipirkus lenkiškos, bet skonis tai baisus buvo.
Atsakyti
Sveikos, kur perkat elektrines keptuves popsiukams? reikia jau siam sestadieniui rolleyes.gif topshope kaina ner didele, kazin nebus sh...?
Atsakyti
Pirkau stai toki sokolada thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos, mamos, gal kas priimate užsakymus kaštonų kepimui? Man reikėtų 40 vnt.
Atsakyti