Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 12, 01:02)
Turiu dar viena klausimeli popsiukai skanus bet rieboki gavosi... verysad.gif sakykit kas nors  ant vienos skardines kondensuoto pieno kiek sviesto eikia deti? As ant 200gr kondensuoto dejau 100gr sviesto... g.gif o gal trupiniu bisvito buvo per mazai kad riebumas jautesi.... blink.gif  visai susipainiojau... lotuliukas.gif

aš tai sviesto nebededu visai
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 12, 00:44)
na va kaip ir zadejau pirmieji cake popsai rolleyes.gif

vau kokie gražūs thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 02 12, 10:42)
aš tai sviesto nebededu visai

o tai ka dedat? Bet be sviesto nesustinksta gerai? g.gif ar as klystu... blush2.gif
Papildyta:
Aciu merginos uz grazius zodelius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vakar ir aš su popsais žaidžiau. Turiu silikoninę kepimo formą. Susidūriau su bėda, kad tikrai labai sunku nutaikyti kek tešlos dėti, kad iškiltų graži forma. Bet čia tik pradžai, šokoladinis glajus super, bet baltas doh.gif Bandžiau jį daryti tuo pačiu principu, kaip ir šokoladinį gavosi šnipštas. Kaip apdirbat baltą šokoladą? (naudojau paprastą iš parduotuvės).

Atsakyti
Niekaip neapdirbam balto šokolado. Bet su juo sunkiau, nes jis labai jautrus temperatūrai - jo lydymosi temp yra žemesnė nei juodo, dėl to jis greičiau "sudega"
Atsakyti
Na jei apdirbimu vadinat jo išlydymą, tai aš visda jį tirpdau tik ant garų, kad indas nesiliestų su vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 24, 00:17)

mėtų/ tamsaus šokolado cake pops'ai

reikalingi produktai:
2 puodeliai miltu skirtu pyragui/biskvitui kepti 
1 puodeliai cukraus
3/4 puodelio kakavos
2 šaukšteliai kepimo sodos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
2 kiaušiniai
1 puodelis paruoštos kavos
1 puodelis pieno
1/2 puodelio aliejaus
2 šaukšteliai balzaminio acto
2 šaukšteliai mėtu ekstrakto
darbo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 350.(cia tikriausiai F, o ne C)
2. Sumaišykite dubenyje miltus, cukrų, kakavą, kepimo soda, kepimo miltelius, druska .
3. Įmaisykite kiaušinius, kava, piena, alieju, acta, mėtų ekstrakta (jeigu norite metu skonio) i miltų mišinį (i sausu produktu misini).
4. Gerai išmaišykite iki vientisos masės (turėtų būti šiek tiek skystoka).
5. Supilkite į cake pops'u keptuve (formele) .
6. Kepkite 1- 2 minutes arba tol, kol patikrinus dantų krapštuku, jis bus sausas.
jei bandysite, parasykit kaip sekesi, ar patiko  smile.gif

Gal kas bande daryti cake popsus pagal si receptuka ???
idomu, kuo galima pakeisti sios indigriedus ?:
2 šaukšteliai balzaminio acto
2 šaukšteliai mėtu ekstrakto

O gal ju isvis nedeti ?
Atsakyti
Acta keisciau citrinos sultim, o metas nezinau g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prieš mėnesiuką ir aš bandžiau grybukus daryt, nes keptuvę pagaliau gavau blush2.gif Ir ką jūs manot - visa viryklė skendėjo margarine, o grybukai nors ir skanūs išėjo, tačiau vos prakandus byra!! doh.gif Net dingo noras vėl pradėt.. rolleyes.gif
O apie popsus nebuvau nieko girdėjusi lotuliukas.gif blush2.gif labai gražiai jie iš nuotraukyčių atrodo, reikės keptuvės paieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynė** @ 2014 02 24, 18:52)
Sveiki  4u.gif
Prieš mėnesiuką ir aš bandžiau grybukus daryt, nes keptuvę pagaliau gavau  blush2.gif Ir ką jūs manot - visa viryklė skendėjo margarine, o grybukai nors ir skanūs išėjo, tačiau vos prakandus byra!!  doh.gif Net dingo noras vėl pradėt..  rolleyes.gif
O apie popsus nebuvau nieko girdėjusi  lotuliukas.gif  blush2.gif labai gražiai jie iš nuotraukyčių atrodo, reikės keptuvės paieškot  g.gif

gal receptukas ar margarinas ne koks buvo. As naudoju sviesta. Cia sis receptas yra. 200g cukraus isplakt su 3 kiausiniais ir 1 tryniu( baltyma pasilieku dekoravimui, nors reiks 2), po to 2 a.s kepimo milteliu, 2 a.s. vanilinio cukraus, 200g( puse indelio) grietines ir 150g istirpinto sviesto. Po visu ingridientu isplakimo laukia miltai, tada jau pradedu kaist keptuve, kuri turi but idealiai ikaitus. Visa kaitimo procesa palieku kas sau ir imaisau 400g miltu, kartais koki sauksta pridedu, jei is akies matau, kad per skysta:)
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2014 02 24, 23:08)
Cia sis receptas yra.

Na gal, bet.. doh.gif bandysiu dar kartą mirksiukas.gif reikės pabandyti pagal Jūsų duotą receptą smile.gif tikiuosi pavyks... blush2.gif
Atsakyti
boruzes popsai tokie grazus, spalvingi smile.gif
melyne, margarinas jei 62proc, tai galejo pavesti, reikia kuo geresnio, pvz Vilniaus.
na, kad ne tusciomis, tai skanestu ikelsiu
user posted image
user posted image
Atsakyti