Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 10, 16:24)
bet sita nesikeicia, cia dvi skirtingos keptuves ax.gif

nea ji neapsivercia, jei apie tai smile.gif
bet man aktualu kad iskiltu popsiukai, nes orkaitej su silikonu nesusidraugauju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 vasario 2014 - 16:46
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 10, 16:46)
nea ji neapsivercia, jei apie tai smile.gif
bet man aktualu kad iskiltu popsiukai, nes orkaitej su silikonu nesusidraugauju smile.gif

yra panasi keptuve, maciau kaskur reklama, tai ten galima kepti apvalius ir spurgas, tik reikia pakeisti vietomis tos ideklus.
Mano keptuve is brangiu, tiksliau pirkau brangiai 189 lt., tai zinok , nevisada jie iskyla, buna pasiseka kad is 50vnt. 35 geri buna, bet cia tik kelis karttaip buvo, o taip daugiausiai, tik puse ar trecia dalis geru buna, likusieji tokie pusiniai, tai gerai , kad mano seiminai visiems patinka, tai akimirksiu dingsta nuo stalo.
Atsakyti
Labas vakaras,gal kas galite pasidalinti tešlos receptu cake pops'ams spec.el.keptuvei kepti.ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 10, 23:07)
Labas vakaras,gal kas galite pasidalinti tešlos receptu cake pops'ams spec.el.keptuvei kepti.ačiū.

Perskaičius temą nesunkiai rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 10, 22:07)

kad prie kiekvienos keptuves yra receptai instrukcijoje smile.gif

prasom viena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 02 11, 02:06)
kad prie kiekvienos keptuves yra receptai instrukcijoje smile.gif

prasom viena  biggrin.gif
user posted image

Ačiū,yra ir pas mane receptas bet neiškyla plokšti iškepa,patinkepu pagal seną grybukų receptą,bet noris naujo kažko.dar kartą ačiū.
Atsakyti
sveikos kepejeles ,reikia skubaus patarimo kepiu popsiukus o kaip pasidaryti balto sokolado glaju niekur nerandu kai skubei reikia? blink.gif
gal galit koki rceptuka ?buciau labai dekynga laukiu pagalbos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 11, 16:33)
sveikos kepejeles ,reikia skubaus patarimo kepiu popsiukus o kaip pasidaryti balto sokolado glaju niekur nerandu kai skubei reikia? blink.gif
gal galit koki rceptuka ?buciau labai dekynga laukiu pagalbos... 4u.gif

Islydykit balta sokolada garu virs garu.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2014 02 11, 21:24)
Islydykit balta sokolada garu virs garu.

Aciu.o daugiau nieko nereikia kokios gretineles ar sviesto kaip juodam sokolado glajui? g.gif nors jau papuosiau su juodu... unsure.gif na kai gerai sustings nufotkinsiu pasirodysiu pyrmaji blyna... biggrin.gif
Atsakyti
Turiu dar viena klausimeli popsiukai skanus bet rieboki gavosi... verysad.gif sakykit kas nors ant vienos skardines kondensuoto pieno kiek sviesto eikia deti? As ant 200gr kondensuoto dejau 100gr sviesto... g.gif o gal trupiniu bisvito buvo per mazai kad riebumas jautesi.... blink.gif visai susipainiojau... lotuliukas.gif
Atsakyti
na va kaip ir zadejau pirmieji cake popsai rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 12, 01:44)
na va kaip ir zadejau pirmieji cake popsai rolleyes.gif user posted image

wub.gif wub.gif saunuole,o as vis dar nedristu su jais zaist ax.gif ko gero pirmas blynas bus Velykoms g.gif
Atsakyti